Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem sok sőt fog ő már nálunk. Nem fog beférni. Főleg ha a fiatal támaók ennyier belakják az A csapatot. Másrész valahol olvastam, hogy Emery sem elégedett a hozzáállásával. Ha így folytatja kiköt egy Elche-ben és nézhet.shutterisland írta:most már kevesebb esélyt látok rá, hogy visszajön, mert befutott munir.
ennek örülök, és szimpatikus srác, nem is vele van a baj, hanem azzal, hogy pedro távozására nem látok esélyt, ez így meg már sok.
Nem szeretnélek megbántani,se most, se a jövőben sem téged,se senki mást, de én mikor leülök a Barcát nézni akkor a csapat miatt teszem azt, nem azért,mert Messi 3 ember mellett elviszi,majd a kapus felett rabonával beemeli a labdát a kapuba. Tudom,én is láttam,hogy látványos a játéka, de egyelőre nem illik bele a csapatunk szerkezetébe. Itt nem fér bele,hogy minden egyes alkalommal "támadja a kaput",itt nem szabad 5védőbe belevezetni a labdát. Mondom mindezt úgy,hogy nagyszerü képességekkel van megáldva, csak még kicsit fel kéne nőnie fejben ezekhez az áldott adottságokhoz. Vagy magoltassák be vele,hogy ha kevesed védő van előtted,mint ahány füled van,akkor cselezz,ha több akkor passzolj. Jobbat nem tudok kitalálniYokozuna írta:Csak ő miatta néztem a meccset. Lehet, hogy nagyképű, de érte érdemes a képernyő elé ülni. Ösztönösen támadja a kaput, cselez, bead, mi kéne még egy Barcelona támadónak. Hát Sandro vagy Munir miatt egyelőre be se kapcsolnám a tévét.
Tudom,hogy sokatokkal nem értek egyet a fórumon, DE ezt meg tudja csinálni Messi is,Neymar is, sőt,mint láthattuk Pedro is megcsinálta már idén(
Jobb is lett volna, akkor nem vesztette volna el a Sevilla a labdát.. Áldom az eget, hogy nem kell őt néznem Barca mezben hétről hétre!
Basszus, akkor Messi nem adott gólpasszt az Apoel ellen?kadarzsolt85 írta:Az nem golpassz mind a ket gol az o beadasabol szuletett es ennyi,
Beadásból/szabadrúgásból nincs gólpasszkadarzsolt85 írta:Az nem golpassz mind a ket gol az o beadasabol szuletett es ennyi,amugy ide vissza ne jojjon nem akarok a Barcaban latni egy Ronaldo 1.2-es kiadast nem ide valo nagykepu.Vakmacska írta:na, ma este már adott szabadrúgásból egy gólpasszt.
Már kettőnél jár. Negyed óránként ad egy gólpasszt.
Az nem golpassz mind a ket gol az o beadasabol szuletett es ennyi,amugy ide vissza ne jojjon nem akarok a Barcaban latni egy Ronaldo 1.2-es kiadast nem ide valo nagykepu.Vakmacska írta:na, ma este már adott szabadrúgásból egy gólpasszt.
Már kettőnél jár. Negyed óránként ad egy gólpasszt.
Fiatal korában már baja volt a beképzeltsége miatt. Ha nem tanult a kétszeri kölcsönadásból, akkor a tehetsége ellenére nem lesz belőle semmi. Úgy látszik emberileg nem alkalmas a mai, a csapatjátékra és a taktikai fegyelemre alapozó focira.MOF írta:Aggasztó, hogy vannak olyan hírek, miszerint Emery sem elégedett az edzésmunkájával. Reménykedtem, hogy Lucho csak azért küldte el, mert Sevillában sokkal több játéklehetősége lesz, de nagyon úgy néz ki, hogy nem teszi oda magát annyira, mint kéne. Nagy kár lenne érte, ha elkallódna.
Persze még mindig nagyon fiatal, és változhat, de a jelek nagyon nem erre utalnak .
Vicces, hogy minden negatív dolgot, amit találsz róla, beteszed ide.Sanama írta:https://vine.co/v/OBiMIXM20WH
Emery biztos megdicserte.
Már értem miért panaszkodott LE az edzésmunkájára, úgy látszik annyira kevesed edz, hogy nem is ismeri a gyakorlatokat..Erxy írta:https://www.youtube.com/watch?v=Wr6BsNz2-58
mivan, a Barcában nem csinált ilyen gyakorlatokat?
az a nevetés.Erxy írta:https://www.youtube.com/watch?v=Wr6BsNz2-58
mivan, a Barcában nem csinált ilyen gyakorlatokat?