Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ja, pénteken megyek fel Pestre vásárolni, szülinapom lesz a hétvégén, jól jönne az a kis pénz még.Szerény voltál. Nyereményre mész?![]()
Más: Szerinted a MU végre nyerni fog a QPR ellen otthon? Tipp?
Gondolokodok egy nagyobb összegen erre.
Ha nem,akkor letapossák van Gaal tulipánját.Alcantara írta: Szerény voltál. Nyereményre mész?![]()
Más: Szerinted a MU végre nyerni fog a QPR ellen otthon? Tipp?
Gondolokodok egy nagyobb összegen erre.
Szerény voltál. Nyereményre mész?S.Agüero írta:Tettem ma kettőt :
1.
K.Nishikori-M.Cilic H 1,77
Ukrajna - Szlovákia H 1,63
odds: 2,89
5001445
2.
Izland - Törökország V 1,99
500995
Grat!Alcantara írta:Matyi, mégsem bírtam ki, hogy ne rakjak a héten egy kicsit, csak úgy megszokásból:
Mezőkövesd-Békéscsaba H 1,75
Német-Ír U21 H 1,13
Málta-TörökU21 H 1,07
Pborough-Port Vale H 1,7
Vasas-Ajka H 1,38
odds: 4,96396
200995 Ft
és bejött
Köszönöm. Már túl vagyok pár kifizetésen,csak az itthoni szerencsejáték-ügy óta nem próbáltam.Napalm írta:Igen, fizet. (Ha igazolod előtte magad és legalább 14.000 HUF értékben akarsz kivenni.) Volt egy kis balhé, mely szerint bezáratják az oldalt, de alternatív címen ugyanúgy működik minden nálam, mint azelőtt.daffy írta:A bet365 kifizet,ha teszek fel pénzt?
Nem követtem a tiltásokat,így egyelőre nem tudom,hogy hova toljam újra a pénzem.
Igen, fizet. (Ha igazolod előtte magad és legalább 14.000 HUF értékben akarsz kivenni.) Volt egy kis balhé, mely szerint bezáratják az oldalt, de alternatív címen ugyanúgy működik minden nálam, mint azelőtt.daffy írta:A bet365 kifizet,ha teszek fel pénzt?
Nem követtem a tiltásokat,így egyelőre nem tudom,hogy hova toljam újra a pénzem.
Grat! Ez bejött neked!S.Agüero írta:A hétvégieket még csütörtökön megraktam, a három megtett szelvényből még egy él, eddig jött a Swansea és a CSZKA, még a Plzennek kell nyernie otthon a Dukla Praha ellen, most kezdődött a meccs ötkor, egyelőre 0-0.Alcantara írta:Mit raktál holnapra?
Ötszázzal tettem meg, 1555 jöhet. Remélem, jön, jó lenne már.![]()
![]()
Majd holnap jövök a hétközi meccsekkel.
A hétvégieket még csütörtökön megraktam, a három megtett szelvényből még egy él, eddig jött a Swansea és a CSZKA, még a Plzennek kell nyernie otthon a Dukla Praha ellen, most kezdődött a meccs ötkor, egyelőre 0-0.Alcantara írta:Mit raktál holnapra?
Na, ezen jót mosolyogtam!djibril írta: Mára egy tripla és egy 4/5.
PSV - Vitesse 1X2 PSV 1,55
Bordeaux - Bastia 1X2 Bordeaux 1,63
CSZKA Moszkva - Rosztov 1X2 CSZKA Moszkva 1,30
A PSV óriási formában van, a Vitesse pedig úgy néz ki, hogy idén nem lesz meglepetéscsapat.
A Bastia általában otthon tud meglepetéseket okozni, Korzikát elhagyva már nem olyan harapósak. A Bordeaux parádésan nyitott, nagyon jól össze lettek rakva.
Ideje lenne újra meccset nyernie a Moszkvának, és ehhez a Rosztov jó ellenfélnek tűnik.
Mivel a triplázó meccsei elég korán kezdődnek, lehet estére lesz még egy tippsorom, ha ez bejönne.
Egy kicsit sikerült azzal menteni, hogy a City vereség utána a 2 spanyol mellé bedobtam a Vidit, de még így sem sikerült megközelíteni a 0-t...Alcantara írta:Úgy látom a mai tippek alapján senkinek nem lett tele a zsákja nyereménnyel.
Végül a BAYERN MÜNCHEN-t raktam meg, én is tartok a Leverkusen fáradságától + felhívtam az egyik bőrgatyás barátomat és "rakhatónak" titulálta a csapatát a Schalke ellen bár ő nem merte behúzni V-re.Alcantara írta:varnagykrisztian írta:Sziasztok, ma valami ilyennel próbálkozom......Leverkusen és a Bayern közül még vacilálok......fél 4-ig van időm.![]()
Manchester City - Stoke
Rangers - Queen of South
Salzburg - Sturm Graz
Roma - Fiorentina
Atl. Madrid - Eibar
Leverkusen - Hertha BSC vagySchalke - Bayern München
odds: kb. 5.8
szerintetek![]()
Nem rossz!
A City,Rangers,Atl.M. szerintem tuti. A Salzburg is az lenne elvileg, nem tudom mennyire csalódás ott a kiesés.Én ezért nem tettem meg, aztán lehet nyernek vagy öttel.
Roma meccs elvileg oké, én nem szeretem az olasz meccseket, mindig csalnak, bundáznak.![]()
Leverkusent én is megraktam a Bayernnel együtt még tegnap, ma meg azon agyaltam lehet hülyeség volt, mert a gyógyszergyáriaknak volt egy meccsük hétközben. A Bayern meg elvileg csak tuti, mert gyengébbek nem lett, viszont a Schalke semmit nem erősödött (sőt:elment egy Szalai onnan)
Szerintem játszd meg!
"Imádom" az előrelátásomat!Alcantara írta:
Karlsruhe-Heidenhem H 1,85
Hamburg-Paderborn H 1, 73
Norwich-Bournemuth H 1,95
Swansea-WBA H 1,84
4002.500 Ft
A Karlsruhe már 13-kor kezd, lehet nem kell sokáig izgulnom, behúznak egy x-et otthon.
djibril írta:Mára 2 duplát, egy 3/5-öt és egy 4/5-öt néztem ki.
varnagykrisztian írta:Sziasztok, ma valami ilyennel próbálkozom......Leverkusen és a Bayern közül még vacilálok......fél 4-ig van időm.![]()
Manchester City - Stoke
Rangers - Queen of South
Salzburg - Sturm Graz
Roma - Fiorentina
Atl. Madrid - Eibar
Leverkusen - Hertha BSC vagySchalke - Bayern München
odds: kb. 5.8
szerintetek![]()