Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mondjuk Neymarnak több köze volt a gólhoz kb mint Sandronak, Messit ő indította tökéletes ütemben.. Ezzel nem akarom elvenni Sandro érdemeit, de Neymar szerepét sem kéne elvitatni a mai meccsből. Bár amikor a földön fekvő játékos fölött nem volt képes átemelni..kristop írta:pozitívum:
- sandro debütálás és gól
negatívum:
- neymar nem adott sokat hozzá
Messi szerezte meg a labdát, de Neymar adta a passzt Leonak.lahertitty írta:Szerintem Neymar beállításától kezdve pezsdült fel a játék, ráadásul úgy emlékszem, hogy pont az ő labdaszerzéséből született a gól.kristop írta: negatívum:
- matyi bizonytalansága
- lőjétek már be a helyzeteket!
Szerintem Neymar beállításától kezdve pezsdült fel a játék, ráadásul úgy emlékszem, hogy pont az ő labdaszerzéséből született a gól.kristop írta: negatívum:
- matyi bizonytalansága
- lőjétek már be a helyzeteket!
Akkor meg is van, hogy miért nem Xavi kezdErxy írta:
remek állapotban van a pálya.
Nekem tetszik a kezdő. Munirnak örülök, remélem ugyan olyan jól fog menni, mint a múlt héten tetteMOF írta:Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Pique Mathieu Alba - Rakitic Busquets Rafinha - Pedro Messi Munir.
Megnéztem volna Xavi reakciójátvisca el barca írta:el sem hiszem, hogy kimerte xavit hagyni... ez nagy szó... neymar meg... több mint 10 napja ment ki a bokája, máshol ennyi idő alatt egy nylt lábszártörést helyrehoznak...
Rafinhanak örülök, ő meg Rakitic kemény mezőmunkát fognak végezni ott a középpályán, amire szükség is lesz, mert elég lassú az a Pique-Mathieu páros, úgyhogy remélem megfogják majd ott előrébb már a kialakuló kontrákat, nem szeretném nézni, ahogy Gio rávezeti a két toronyra lendületből.. De amúgy tetszik a kezdő, a középpályán és elől úgy látszik LE tényleg bízik a fiatalokban. Elég merész, de kifejezetten tetszik..MOF írta:Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Pique Mathieu Alba - Rakitic Busquets Rafinha - Pedro Messi Munir.