Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Alexist sosem bántottam, de Piqué nekem mindig is szúrta a szememet Fabregassal egyetemben, a lélektelen picsogós hozzászólás példái. Bár Pique ilyen szempontból most hagyján. De ettől függetlenítve rengeteget hibázik szezonok óta és meccsek mennek el rajta amióta Puyol nincs! Ez tény! És néha olyan a mozgása mint egy hasmenéses rozmárnak.MessiCesc írta:Hihetetlen! Matyi hiábiért is Piqué a felelős.... Piqué lassú ezért rúgta Matyi bele Busiba....
Hihetetlen ami itt megy, elment a 2 közellenség, Cesc és Alexis most két újat kell találni Piqué és Alves a hibás mostantól mindenért.
Ez igaz. Alves oké, hogy roszul ad be, de ezen a meccsen nem igazán volt olyan beadása ami a másik oldalon ment ki. Arról nem tehet, hogy középen állnak az emberink és nem érkeznek a labdákra.MessiCesc írta:Hihetetlen! Matyi hiábiért is Piqué a felelős.... Piqué lassú ezért rúgta Matyi bele Busiba....
Hihetetlen ami itt megy, elment a 2 közellenség, Cesc és Alexis most két újat kell találni Piqué és Alves a hibás mostantól mindenért.
ja, csak azt nem írják oda ilyenkor, hogy milyen labdák voltak, amiket visszaszerzett. a többsége lecsorgó, eladott labda, amiket csak be kellett gyűjteni (direkt figyeltem, pont emiatt a stat miatt). egyébként arról lehetne vitázni, hogy ki a hater és ki szimpatizál vele, ebből következően ki próbálja meg objektíven megítélni, mindenesetre nem az én avataromon szerepel.Erxy írta: Busi remek volt, persze a hatereket ez nem érdekli. Busquets recovered 13 balls during the game against Villarreal and didn't lose any. Több szót ez nem is érdemel.
Alves: "Better crosses this year? Always try to improve. Cross only makes sense if there are players in area and this season there are more"palesz77 írta:Alvesnek amúgy nem számoltam hány rossz beadása volt, de 10-15 biztosan - ha nem több.. Engem ezek idegesítettek nagyon, adja inkább be izomból laposan komolyan, akkor lehet legalább bepattan egy védőről, de ezektől az ívelésektől agybajt kapok már.
felírompalesz77 írta:Pedig Cuadradoban a végén már egyetértettem veled..
nyilván egy csomó rossz beadása is volt, de emellett meg egy rakás, amikor azt se tudták hova tisztázzanak a sárgák (általában szögletre, lőttünk is vagy tízetpalesz77 írta:Alvesnek amúgy nem számoltam hány rossz beadása volt, de 10-15 biztosan - ha nem több.. Engem ezek idegesítettek nagyon, adja inkább be izomból laposan komolyan, akkor lehet legalább bepattan egy védőről, de ezektől az ívelésektől agybajt kapok már..
Én most félig tele akarom látni a poharat inkábbBarcaman14 írta:Az 1. fordulóban is többet vártam, de akkor azért jobban megtaláltuk a réseket, ami részben az Elche védelmének köszönhető. Ma is megvoltak ugyan a lehetőségek, de sokszor ugyanazt az impotens játékot láttam, mint tavaly jó párszor. Jócskán van még min javítani Luis Enriquének és bízzunk benne, hogy előbb utóbb ez a pályán is meg fog látszani.
A középpályánkat eléggé súlytalannak éreztem, ami nagy részt Rafinha számlájára írható. Láthatóan idegenül mozog még a csapatban, mert egyelőre csak vergődik a pályán többnyire.
Rakitc megint dicséretet érdemel. Bár a forintos labdák ezúttal elmaradtak, de megint elképesztően sokat melózott.![]()
Mathieu pedig ezúttal komolyabb feladatok elé is volt állítva, azzal a lendülettel el is tűnt az a magabiztosság, amit az Elche ellen produkált.
Értékes 3 pont, nagyon sok mindenben kell még javulnia, változnia(!) a csapatnak.
Hát a kapufás hiba előtt fél perccel eljátszotta full ugyanezt, csak abból nem jutottak el lövésig. Meg egyszer felszabadítás helyett rárúgta Busira, akiről ellenfél elé ment, abból meg lövés lett. De amúgy volt bőven jó megmozdulása is, csak ezek a hibák elég szembetűnőek voltak..visca el barca írta:matyiőnek egy hibája volt, a középre lőtt labda amibol kapufa lett, az öngólos szituáció egy szerencsetlen mozdulat volt, semmi több.
kristop írta:itt szinte semmivel se értek egyet, de ezen már nem lepődök meg![]()
a brazil szinte mindent csinált és minden támadásunkban benne volt. az egyetlen negatívum vele kapcsolatban csak az első félidős hisztije lehetett.
itt szinte semmivel se értek egyet, de ezen már nem lepődök megpalesz77 írta:Mondjuk Neymarnak több köze volt a gólhoz kb mint Sandronak, Messit ő indította tökéletes ütemben.. Ezzel nem akarom elvenni Sandro érdemeit, de Neymar szerepét sem kéne elvitatni a mai meccsből. Bár amikor a földön fekvő játékos fölött nem volt képes átemelni.. Na mindegy, lesz ez még jobb is!
Matyi meg ma eléggé bizonytalan volt, csak 3 gólt akart rúgatni az ellenféllel, mellé lőtt egy kapufát.. Ha jövő héten se kezd Bartra.. Alves szintén homály volt, vagy Douglas, vagy Montoya játsszon könyörgöm, mert amit ma Dani elművelt.. Az meg szintén "vicces", hogy bárki feljön a B csapatból, az jobb mezőnyben, és veszélyesebb kapura, mint Pedrito barátunk..
szerintem most pont úgy játszott, mint ahogy piqué szokottKash írta:Mi a gondotok a predátorral?![]()
Hát mondjuk ha nem 2m-re rúgja el és középre azokat a belőtt labdákat, akkor nincs ellenfél helyzet..mess2009 írta:mert a szpíker Mathieu-zött itt is kezdődik!! a srác kétszer mentett belőtt labdát ami kétszer pattant szabadon kószáló sárgához!
Mi a gondotok a predátorral?Matyi mindent elkövetett, hogy ne nyerjünk.
Én is Matyiőztem, de teljesen igazad van. Kb mindenben, igen jól átlátod a dolgokat. Mondjuk még Matyiőt az öngóltól is egy hajszál választotta el, azért messze nem volt ma a topon.mess2009 írta:mert a szpíker Mathieu-zött itt is kezdődik!! a srác kétszer mentett belőtt labdát ami kétszer pattant szabadon kószáló sárgához! hol voltak a többiek?! Piqué tanárurat viszont kétszer elfektették úgy hogy a labdához köze nem volt...na igen egyszer Matyit is ez ok. valóban hiba.
ha valaki kritikán aluli az Busquets .. futkos mint pók a falon úgy hagyják ott ahogy akarják...., Rakitic megmutatta, hogy mit kellene ezen a poszton csinálni úgy hogy még vitte a sajátját is.
egyetlen üdítő perc: a Neymar Messi Sandro villanás és a gól . a többi a tavalyi lassú gyötrődés.
ja: azért a három pont idegenben (ezen a pályán!) mégiscsak megsüvegelendő!!