2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
palesz77 írta:
Nem túl minőségi munka, de hátha valakinek kellenek..
Nem rossz, de sajnos Kubalát Czibort és Kocsist nem cserélem le rájukpalesz77 írta:..
Még annyira se kell beolvasztani. De alapvetően az a cél, hogy egy összhangban lévő képet alkoss függetlenül attól, hogy az eredeti hátteret használod vagy valami teljesen mást. Nem kell felismerhetetlenségig beolvasztani de fényeiben élességében passzoljanak a dolgok. Most nagyképűen fog hangzani de nézd meg a Petersonos sigem alul. Olyan mintha a fal mögül a sötétségből lépne ki a fényre. Fel lehet ismerni? Egységesnek néz ki a kép? De mutathatok még példát akár olyanra ahol az eredeti háttér van, akár olyanra ahol valami teljesen más. Sőt van ahol csak a játékos körbevágott képét használtam az egész sigen.Varatrix írta: Annyi hogy néha azért szembe mennék ezzel a "beolvasztás" dologgal, szóval én is figyelem mások sigetit, én nem értem hogy miért jobb egy sig ha a felismerhetetlenségig azonosítom a háttérrel. Amúgy a Bartrás az utolsó amit csináltam nekem még talán ez az elfogadható összhang, ameddig érdemes. Tehát rengeteg képen ha nem lenn odaírva ötletem se lenne melyik játékosról van szó. (Remélem érthető mit próbálok leírni.)
"Adobe Photoshop": a videós szerintem régebbi, de nyugodtan a "CS6"-os verziót telepítsd. Ilyen szinten nem lesz különbség.ZBarca írta:Köszönöm a válaszod!![]()
Amúgy volt egy olyan érzésem, hogy hülyeség amit írtam, de azért bíztam benne.![]()
Én eddig ezeket Gimp-pel csináltam, szóval akkor most áttérek a Photoshopra. És ha már Photoshop, nem tudod véletlenül, hogy a vidiben látott programnak mi a neve? Gondolom Adobe, csak nem tudom, hogy melyik verzió.
Sajnos én analfabéta vagyok a képszerkesztéshez (még), bezzeg ha videószerkesztés lenne...![]()
![]()
Köszönöm a válaszod!Varatrix írta:...
Fú hát ezt így nem letöltjük...(nehéz magyarázni ezt, azért ment a fú)ZBarca írta:Köszönöm a tippedet!![]()
Valaki nem tudja amúgy, hogy honnan lehet letölteni ilyen háttereket, effekteket (mint pl Varatrix Bartrás sig-jén a robbanás), hogy hasonlóan design-es képeket tudjak készíteni mint ti?![]()
Előre is köszönöm a válaszokat!
Köszönöm a tippedet!Messithebest írta:Nem olyan rossz, de a srácok lábainál kicsit meglehetne szebben is oldani, pontosan nem tudom az effekt nevét, de úgy értem hogy a lábaiknál nagyon látszik hogy renderből lett a dolog kivágva ami ugye nem is baj csak így nem kelti azt a hatást, ha érted mire gondolok. Profi PS-esek nagyon jól megcsinálják ezt, de ha csak most ismerkedsz vele akkor nagyon jó kezdésnek szerintem. Ja és a Messis képen a feliratot szerintem nem a "nézőtérre" kellett volna írni hanem kicsit alább a fekete részre, úgy jobban mutat
Isteni, király, köszöntem szépen!Varatrix írta:Messithebest
![]()
Nem olyan rossz, de a srácok lábainál kicsit meglehetne szebben is oldani, pontosan nem tudom az effekt nevét, de úgy értem hogy a lábaiknál nagyon látszik hogy renderből lett a dolog kivágva ami ugye nem is baj csak így nem kelti azt a hatást, ha érted mire gondolok. Profi PS-esek nagyon jól megcsinálják ezt, de ha csak most ismerkedsz vele akkor nagyon jó kezdésnek szerintem. Ja és a Messis képen a feliratot szerintem nem a "nézőtérre" kellett volna írni hanem kicsit alább a fekete részre, úgy jobban mutat