2014.09.07. 20:25:58
Ez a Magyar Válogatott már nem vicces, SZÁNALMAS.
Itt látszik a különbség a magyar és a szerb mentalitás között. Mert a szerbeknek sincs pénz a fociban, ott is hulladék minden nagy csapat, mégis más az egész. A szerbek meghalnak a pályán, akkor játszanak a legjobban,mikor a legjobban kell.
Vegyük példának a legfrissebbet,a kosárlabdát. 4. lettek a csoportban, a másik csoportelső Görögországgal játszanak ki-ki meccset(görögök veretlenül nyerték a csoportjukat),és mi az eredmény? Na mi? 20 különbség! És csak azért lett annyi, mert a végén elkezdtek bohóckodni.
Elmondhatnám ezt a vízilabdáról is, csak kicsit másképp. Magyarok verik a mellüket,mert a csoportban egy mind1 meccsen megvernek minket. Aztán meg tudjuk,hogy pont a döntőben pukkadnak ki.Erre a kommentár: Sokkal jobb csapat,stb. Lehetne sorolni a végtelenségig.
Ebbe az északír csapatba talán még én is befértem volna, megfelelő erőnlét mellett, annyi szánalmasak. És ezektől kaptak ki. Némelyik még egy egyeneset is nehezen rúg a labdába. De nyertek,ők a királyok. Pintér meccs utáni nyilatkozata: "... ,mert 10emberrel játszottunk,és kevesebben voltunk". Kifogás az mindig van. És itt ELSŐSORBAN nem a játékosok fizikai képességei a korlát,ami miatt nem lehetnek jobbak, hanem a mentálisak. Amikor nagyon kell ugyebár(svédek ellen 2szer,románok,hollandok(nem reális cél)),rendre 0játékot hoznak a nagymenők. Aztán meg még csodálkozik valaki,hogy a nagymenők(Némó,Koman,stb.)csapat nélküliek,vagy kiscsapatban tolják. Hát pont ezért. Mert a tudás nem minden a fociban. Dzsudzsák,meg Priskin nyilatkozatait meg nem kommentálnám, mert kritikán aluli mindkettő. HOZZÁÁLLÁS. Na az hiányzott, a megfelelő hozzáállás. Csak azt sajnálom,hogy hülyítenek egy egész népet a nagy semmiért. Nemvaló nekik ez a sport. A magyarok lovagoljanak,ússzanak,vívjanak,evezzenek,birkózzanak,... de a labdás sportokat hagyják a 3,14csába. Lehet jönni a női kézilabdával,de egyrész felesleges,mert ott is azóta van csapat,amióta tele vannak külföldivel.
Remélem senkit sem bántottam meg, egyáltalán nem az volt a célom. De ez nagyon kikivánkozott belőlet.