Na, mivel már több mint 6 éve itt vagyok, gondoltam itt az ideje, hogy pár sort én is rittyentsek magamról. Szóval, Ábelnek hívnak, Győr környékén lakom, a győri egyetemen tanulok már 2 éve ker-markot, hétvégente egy múzeumban űzöm az ipart, hogy összegyűjtsem a taníjamra való pénzt. 22 éves leszek hamarost. Focizni nagyon szeretek, csak nem sűrűn szoktam, meg annyira nem is tudok..

Sokat olvasok, filmeket/sorozatokat is nagyon szeretek nézni, csak mivel nem értek hozzájuk annyira, hogy kritikákat is írjak, ezért azokat a topicokat inkább hanyagolom általában..

Idén amúgy kicsit reaktiváltam magam a fórumon, sokkal többet írok mostanában, mint eddig, nem tudom mi ennek az oka - talán a túl sok szabadidő -, remélem senkit nem zavar a túlzott munkásságom..

Magamról talán ennyit.
A Barcaszeretetem meg 2006 elején kezdődött, amikor is karácsonyra kaptunk TV-t, úgyhogy végre elkezdhettem meccseket nézni.. Előtte is szerettem már a Barcát amúgy, mert láttam egy gyönyörű Kluivert fejes gólt a nagymamáméknál valami aranypillanatok szintű műsorban, és akkor eldöntöttem, hogy én Barcadrukker leszek..

De 2006 óta minden meccset megnézek amit tudok! Dinho játéka nagy hatással volt rám, ő az egyik fő oka annak, hogy ténylegesen beleszerettem a csapatba.
A kedvencem a mostani csapatból Iniesta, de imádtam Deco, Fabregas és Thiago játékát is - Xaviét is anno, manapság kevésbé -, a jövőben pedig Koket akarom Barcamezben látni mindenképp!

Ebből ki is derült gondolom, hogy az irányítók játéka tetszik leginkább, egy hajszállal megelőzik a Dinho-Robinho-Neymar(-Cuadrado) típusú cselgépeket. Ők a másik szerelmeim, ezért is örültem anno tavaly nagyon Neymarnak - előtte meg Alexisnek, csak hát ő nem úgy játszott itt, mint az Udinében -, imádom az ilyen szambajátékosokat. Anno Robinho miatt pl a 07/08-as szezonban egy rakat Real meccset megnéztem, imádtam a kis Brazil játékát. Ebből meg kiderülhet az is, hogy a Barcaszeretet nálam nem jár együtt a Realutálattal, most is pl Iscot nagyon csípem, néha meglesek miatta egy-egy Real meccset is.
Sokszor nagyon elfogult is vagyok az általam kedvelt játékosokkal szemben, és hajlamos vagyok csak a jót kiemelni a játékukban, de ezt már gondolom észrevettétek páran a "kritikáimból" - Montoyánál pl.. Azt meg nem tudom, hogy mi alapján szeretem meg a játékosokat, de általában elég 5 perc, és azalatt örökre belopják magukat a szívembe..

Az új kedvenc fiatal védőm pl Ié, az eddigi 1 meccs lapján amit láttam tőle..
Hirtelen nem is tudom mit írhatnék még, a Barcán kívül nemigen követem más csapatok meccseit, néha-néha belenézek másik bajnokságokba, meg pár játékos miatt ha tehetem nézek egyéb meccseket is - jövőre igyekszem minél több Atletico, Villarreal, Bayern és Arsenal meccset nézni pl -, csak mivel hétvégente dolgozok, így ezt elég nehéz kivitelezni..
Hát akkor üdv mindenkinek, további jó fórumozást..
u.i.: Remélem még nem mutatkoztam be egyszer sem, de úgyrémlik, hogy nem..