Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
OFF: De a Nike is.visca el barca írta:amugy ez az adidas egyre undorítóbb cipőket csinál...
Általában nem 1-2 havonta de igen gyakran kap új dizájnú cipőt . De ezeket nemcsak meccsen hanem edzéseken is használja tehát azért hordja rendesenCapon írta:Jó randa.S.Agüero írta:Messi új cipője, az APOEL ellen már ebben fog játszani, nem rossz.
http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/ ... je-2363763" target="_blank
Hogy működik ez egyébként? 1-2 havonta kap új cipőt amit max. 2szer látni a lábán aztán ugyan azt hordja amit előtte.
Az a cipője is megmarad , a cikkben azt írják, hogy ezt csak a BL meccseken fogja hordani a másik megmarad a bajnokikravisca el barca írta:már vb után is volt egy új cipője... hordta kb 2 meccsen és kuka. amugy ez az adidas egyre undorítóbb cipőket csinál...
Jó randa.S.Agüero írta:Messi új cipője, az APOEL ellen már ebben fog játszani, nem rossz.
http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/ ... je-2363763" target="_blank
Ezeken olyan jól szórakozok mindig.. Messi 27 éves, a legjobb korban van, a tavalyi dinamika vesztése nem azért volt, mert öregedett, hanem - jelenleg legalábbis úgy néz ki, hogy - a rossz alapozása miatt nem volt elég jó a kondija, és ez kihatott a játékára is. De eddig úgy tűnik, hogy ez idén nem lesz probléma, már-már fiatalkori önmagát idézi néha. A robbanékonyság változása idén nekem itt tűnt fel legelőször, de tegnap is Neymar második gólja előtt úgy robogott végig a pályán, ahogy tavaly nagyon ritkán - vagy talán egyszer sem.Jester írta:Szerintem szépen lassan mindenki intsen búcsút Messi 40 gólos szezonjainak, mert ő is öregszik, veszít a lendületéből.
Szerintem szépen lassan mindenki intsen búcsút Messi 40 gólos szezonjainak, mert ő is öregszik, veszít a lendületéből. A játékintelligenciája miatt viszont továbbra is nagyon hasznos, de persze még mindig képes elsülni a lába.Igen csapat játék! Nyilván nincs fontosabb a CSAPAT győzelménél de az én mondandóm az volt hogy a világ legjobb csatárát világ legnagyobb hülyesége visszavonni osztogatónak és nem befejezőnek használni !!!
ez így van...DE! az elmúlt 2 évben ékként már lépni sem bírt a ráakaszkodó védőktől, a rengeteg "henteselésről"barca0000 írta:Igen csapat játék! Nyilván nincs fontosabb a CSAPAT győzelménél de az én mondandóm az volt hogy a világ legjobb csatárát világ legnagyobb hülyesége visszavonni osztogatónak és nem befejezőnek használni !!!
Hjajjjjjbarca0000 írta:Nekem a tegnapi meccsen nagyon nem tetszett a szerepköre!Messi a világ legjobb gól lövője (szándékosan nem írok befejezőt)!Többet érdemel annál mint hogy a 2 csatár mögött osztogasson, ok hogy tegnap vagy 10 gólpasszt adott de a kapura szinte veszélytelen volt !Munir helyett ha ö kapja a labdákat az első félidőbe már kb 3:0 lett volna!Az ok hogy Suarez és Neymar is kiváló támadók de azért hogy ők is tudjanak érvényesülni ne Messi legyen az aki ennek megissza a levét
Azért az kemény, hogy valaki azt gólpassznak írta beS.Agüero írta:Lionel Messi yesterday gave his 95th Liga assist, in 279 league games for Barcelona #fcblive [via @messistat]