P.G.D. írta:Őszintén szólva elég nehezen tudom elképzelni, hogy a tegnapi játék valaki(k)nek elnyerte a tetszését.
Nem hiszem, hogy írta volna valaki, hogy tetszett a játék.
P.G.D. írta:Pozitívumként említitek, hogy LE rotál. Ezzel csak két gond van, az hogy tavaly ilyenkor Tata is rotált a másik pedig az hogy nincs kivel rotálni. Az első hármasunk gyakorlatilag ha minden rendben megy érintetlenek lesznek,a mostani kpból szintén senki nem fog beférni egy komolyabb riválissal szemben sem..
Pontosan ez az értelme a rotálásnak, hogy komolyabb ellenfél ellen nem ők fognak játszani.
P.G.D. írta:A hátsó alakzatunkat meg nem is említem, ahol Masch meg Mathieu a kezdő khk(lehet csűrni-csavarni de jelenleg ez a helyzet, aztán majd később kiderül hogy mi lesz)ott nagy rotálás nem lesz, legalábbis minőségi javulást nem lehet várni ettől. Az meg hogy az ifik gyengék voltak, de nem baj mert Messiéknek is meggyűlt a bajuk arra meg csak azt mondom, hogy otthon egy Apoel ellen ez SZÉGYEN. Méghozzá csupa nagy betűvel. Játékban és eredményességben is messze alulmúljuk a Pep-teamet, ráadásul játékoskeretben is.
Honnan tudod, hogy hátul nem lesz rotálás? Piqué-t is tette már padra, amit sem Tito, sem Martino nem mert megtenni. És ott van Vermaelen, aki még csak most fog csatlakozni érdemben a csapathoz. Amúgy a hátsó alakzattal mi a bajod eddig? Mathieu-vel meg pláne? Ugyan nem lehet még szidni őket. A Pep-team-el hasonlítod össze amikor volt eddig 4 meccs. Gratula.
Várjál, Pep-el milyen eredményeink is voltak 4 meccs után!?
P.G.D. írta: A nagy Enrique meg eddig semmilyen komolyabb taktikai ujítást nem hozott, ugyanazt nyomatjuk mint eddig. Mascherano eddig akkor sem játszik a középpályán, hogy ha Busquets pihen és hátul is meg vagyunk, Ney kórosan keresi Leot, szinte alig mert a kapura rendesen támadni, mert mindig azt nézte, hogy hol van Messi.
Nem tudom, hogy nézted-e eddig a meccseinket. Semmi taktikai újítás? Fuss neki mégegyszer., Neymart meg ha figyelted, akkor nem értem ezt miért állítos. Sokkal többet vállal egyedül, közel sem keresi Messit annyit, mint mondjuk tavaly.
P.G.D. írta:Apropó Messi. Eddig a szezonban, Eddig négy meccsen 2 gól és négy asszist a mérlege. Ezzel véleméynem szerint az a gond, hogy nem Messinek kéne a gólpasszok adását magára vállalnia, hanem a klasszis irányítónknak...Ja, hogy ilyen nincs(Init most nem veszem annak, mert ő gyakran van inkább szélen) sorry. Közben mindenki mondja, hogy kezdi elérni a régi fényjét. Miben? 2 gól tőle kevés, három meccse gól képtelen az Elchének rúgott kettőt hipp-hipp hurrá.Közben néztem tegnap is, hogy mit csinál a pályán mert néha már olyan volt, mintha másnapos lenne. Lehet, hogy jobban hajt mint tavaly de a régi formájától igen csak messze van.
Bravo, ha Messiből ennyit láttál 4 meccs alatt, már ha mind a négyet láttad.
P.G.D. írta:Elnézést kérek ha valaki most ezen megsértődik, eddig nem ilyen írások hagyták el a "tollamat", de nem először érzem azt idén, hogy messze alulmúljuk az európai elit színvonalát.
Szerintem senki sem sértődik meg, és lehet kritikát bőven megfogalmazni, de kevés kivételtől pont ezekkel lőttél mellé. Tipikus. Egy rossz meccs és jön a károgás.