Na, csak megszórtuk őket. Bár őszintén megmondom, a meccs annyira nem tetszett valamiért, de nem nagyon panaszkodok 5-0 után inkább..
Neymar lecserélésének nem örültem, az Alba-Ini-Neymar 3-as játéka tetszett a legjobban egész meccsen, a Brazil meg kivételesen nem borult fel mindentől, hanem ment tovább, és láss csodát, jobban is játszott.. Remélem ez ragadós lesz nála, és leszokik végre a fetrengésektől.
Messi csak kiosztott 2 gólpasszt ma is, a gólnál meg jó volt nézni az örömét, rég láttam ilyen boldogan mosolyogni. Mezőnyben van még hova fejlődnie - magához képest -, de jó lesz ez!
Sandro meg az új kedvencem komolyan, múltkori meccs után is dicsértem, most is muszáj. Ez a srác a tökéletes csere..

Beszáll, és mindig összehoz legalább egy gólhelyzetet valahogy - még ha csak egy labdaszerzéssel is. Ha hosszútávon is elfogadná ezt a szerepkört, akkor nagyon jó kis kiegészítő ember lehetne belőle szerintem.. Ő lesz az új Larsson!
De hogy legyen azért negatívum is - mert az nem maradhat el.

Alves a változatosság kedvéért ma sem tetszett, nem volt vészes, de mindent elmond a védekezéséről, hogy 2 becsúszására emlékszem, mindkettőnél röhögve ment tovább a csatár, mert Alves az árnyékára csúszott kb.. Pedro meg szintén fergeteges volt, így, hogy az egész csapat védekezik, még azt se lehet elmondani, hogy mezőnyben olyan hasznos lenne, Sandro a maga 20-30 percével simán köröket vert rá.
Szerdán meg szeretném a Montoya-Bartra duót a kezdőbe látni, az Alves és Pedro duot pedig vagy a padon, vagy a lelátón, köszönöm! De sok esélyt nem látok rá, LE úgy látszik ezt álmodta meg gálakezdőnek - legalábbis a védelmet. De persze ez változhat, mert ő versenyhelyzetet teremt, és csak a forma alapján ítél!
Oh wait..