Douglas nyilatkozata nagyon szimpatikus volt, remélem tényleg megdöglik majd a pályán és edzésen is, és kihozza magából a maximumot. Ha egy Belletti szintet hozna én már boldog lennék, nem muszáj az új Alvesnek lennie..
andras.b írta:Igaz a passzátlaga ugyanitt 81.5%-os, ami már nem annyira biztató.
Barca előtt Adrianonak 71% volt, Albanak pedig 79% körül mozgott a Valenciában az előttünk levő 2 évében, szóval ezt annyira nem tartom gáznak.
sjay írta:Az persze senkit ne zavarjon, hogy Pereirával nem is egy poszt a srác. Ilyen egy igazi törzszurkoló, aki még a saját játékosait sem ismeri. Vicc.

Igen, ezt a BBVA Liga általi dolgot ennyire tudom komolyan venni.. Elhiszem, hogy nem egy nagy spíler, de nem vagyok benne biztos, hogy ők nem csak egy nézettségszám növelő cikket írtak az eddig hallottak alapján..
MOF írta:Crosses Stats #fcblive [only league games]
Douglas (2013 & 2014): 45/166 = 27%
Alves (2013-14): 31/160 = 19%
Montoya (2013-14): 4/30 = 13%
Bár kevés beadása volt Montoyának, de azért ezt nem hittem volna, hogy Alvést is alulmúlja hatékonyságban.
Mondjuk ez a stat se túl komolyan vehető szerintem, mert amikor Alves átlövi a túloldalra, és begyűjtik, akkor az pontosnak számít gondolom.. Montoya beadásai lényegesen veszélyesebbek érzésem szerint - még ha ezt a statok nem is támasztják alá. Valami olyan statot néznék meg, hogy 'gólveszély/oldalról bejövő labdák', abban kétlem, hogy Alves jobb lenne Martinnál.
Chino írta:Van egy harmadik lehetőség. Jött padot bemelegíteni, aztán jövőre Montoya/Adriano cseréje lesz és cs szökőévente játszik. Kb. mint most Alves és Montoya.
Igazából nem is kell, hogy top játékos legyen. Ha egy aránylag jó szintet lehoz nekem már az is elég lenne (bár azt a spanyol is tudná szerintem). Nem tartom lehetetlennek, hogy azért jött, hogy legyen jövőre Montoya mögött még egy ember.
Ez meg remélem tényleg így lesz, de tartok tőle, hogy Montoya sosem fogja megkapni igazán a lehetőséget - legalábbis annyira, mint Pedro és Busi kapta anno -, és idővel távozik majd..