Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én is hallottam már a srácról, azt mondják jövőre már a B-ben lesz. A képességeit tekintve pedig akár Bagnackot akár Edgart is kiszoríthatja.nagyiibarca írta:egy kis olvasnivaló a Juvenil A egyik tehetséges középhátvédjéről, belinkelem, hátha érdekel valakit
http://www.scoutedfootball.com/defender ... rigo-tarin" target="_blank
Tudom én, hogy CleanSheet számít, de szerintem az egész ligában ő mutatta be eddig a legkevesebb védést, úgyhogy nekem ez kicsit vicces..Sanama írta:Denis Suarez bekerult a honap valogatottjaba a La Liga-ban.
Bravo, Rakitic es Neymar kepviseltek a Barcat.
Mint csapat gyengécske ez a B - főleg a rögzített helyzetekben nem tud védekezni. A LE által kultivált neveken (Samper,Grimaldo, Halilovic) kívül senkiben nem mozog valami több.Erxy írta:5-kor játszik a B a Mallorca otthonában. Ha minden igaz, akkor a S1 közvetíti is.
Itt a kezdő: Ortolá, Patric, Costa, Edgar Ié, Lucas, Samper, Halilovic, Grimaldo, Cámara, Dongou i Joan Román
pad: Ondoa (ps), Campins, Babunski, Macky, Gumbau, Maxi Rolón i Kaptoum
Samper tud eggyel feljebb is játszani. A Sabadell vagy Zaragoza ellen játszott azon a poszton. Nagyon jól lát a pályán és kiválóan passzol. A B-ben sem tipikus vkp-t játszik, hanem inkább egy ilyen"irányító-vkp" szerrűséget. (nem tudom jobban megfogalmazni.barcafacan írta: Samper ma az A kerettel edzett. Lehet, hogy a héten kap perceket - bemutatkozhat a Ligaban is. De szokott posztja révén nem versenytársa SR-nak. Talán majd egy fél év múlva már SRnak is lesz konkurense a B-ben.
Így tudnák elkerülni egymást Jordi Albaval.MOF írta:Csak az utolsó fél órában, a Lucas-Halilovic csere után ment vissza a védelembe, előtte a középpályán játszott. Egyre valószínűbb, hogy ez már állandósulni fog.salas9 írta: Sokan foglalkoztak az elmúlt hetekben azzal, hogy Grimaldo középpályán játszott pár mérkőzésen. Nekik "jelentem", hogy a fiatal spanyol most újra a védelemben játszott![]()
Csak az utolsó fél órában, a Lucas-Halilovic csere után ment vissza a védelembe, előtte a középpályán játszott. Egyre valószínűbb, hogy ez már állandósulni fog.salas9 írta: Sokan foglalkoztak az elmúlt hetekben azzal, hogy Grimaldo középpályán játszott pár mérkőzésen. Nekik "jelentem", hogy a fiatal spanyol most újra a védelemben játszott![]()
Samper ma az A kerettel edzett. Lehet, hogy a héten kap perceket - bemutatkozhat a Ligaban is. De szokott posztja révén nem versenytársa SR-nak. Talán majd egy fél év múlva már SRnak is lesz konkurense a B-ben.salas9 írta:barcafacan írta: Samper volt aki jól mozgott, de talán ez nem is meglepő. Ami viszont számomra érdekes volt, hogy rajta kívül Gabarron és Bicho szerepelt a középpályán, míg Halilovic a 63. percben szállt csak be![]()
Csak belenéztem egy 20 percre. Samper volt aki jól mozgott, de talán ez nem is meglepő. Ami viszont számomra érdekes volt, hogy rajta kívül Gabarron és Bicho szerepelt a középpályán, míg Halilovic a 63. percben szállt csak bebarcafacan írta:A B csapat vesztes meccsén mutatott valaki említésreméltót a középpályán?