Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha nem szereti valaki Busquets játékát, akkor kevés olyan momentumot lehet kiemelni, amitől megszereti. Én sem rajongok érte. Ahogy írod, se támadásban, se védekezésben nem alkot maradandót. Ha például Rakiticet veszem a legutóbbi meccsen, támadásban bomba gól, védekezésben bravúros becsúszó szerelés az ötösön. Rakiticet nem tartottam sokra mikor idehozták, de a játékával meggyőz arról, hogy kiváló játékos. Veszélyes pontrúgások, hatalmas mezőnymunka, dinamizmus. Hát ezek nem Busi erényei.Sanama írta:Ilyen statisztikat barkirol lehet hozni, ennyi erovel beleirhatnak, hogy bsuquets kitol kapta a labdat.illetve alapvetoen ez nem nagy cucc, rajta kb a tamadasok 95%-a atmegy, jatekban viszont nulla, se tamadasban, se vedekezesben nem villog, az en szememnek legalabbis. a tegnapi meccsrol is kb. az maradt meg rola, hogy felrugta az egyik ellenfelet, aztan meg vigyorogva magyarazott neki.
Sanama írta:Iden miert jatszik jol?
Azt én is észrevettem, hogy Iniesta többet melózik, még úgy is, hogy ott van mellette a Cesc-nél/Xavi-nál defenzívebb Rakitic, és szerintem ennek köszönhetően jobban kiveszi a részét Busquets a támadásokból, összemosódnak kicsit a szerepek az idei kp.-n...Charlie a Bajnoki Mérkőzések topic-ba írta:
C.
az sztem Neymar volt.Andris írta:Sőt, emlékeim szerint a Villareal ellen is ő volt az, aki labdaszerzés után estében még jól passzolt Messinek az egy szem gólunknál!
Sőt, emlékeim szerint a Villareal ellen is ő volt az, aki labdaszerzés után estében még jól passzolt Messinek az egy szem gólunknál!P.U.Y.O.L. írta:Ráadásul a vezető gól jelentős mértékben az ő érdeme is volt.palesz77 írta:Na ma sokkal lendületesebb volt, mint a múlthéten, ha mostantól így játszik végig, akkor nem lehet rá semmi panasz. Sokszor első szándékból tette ki a szélre is, nem tutujgatta a labdát nagyon, egy támadásra sem emlékszem, amit ő akasztott volna meg a "lassúságával".. Ez kell Busi, csak így tovább!![]()
Ráadásul a vezető gól jelentős mértékben az ő érdeme is volt.palesz77 írta:Na ma sokkal lendületesebb volt, mint a múlthéten, ha mostantól így játszik végig, akkor nem lehet rá semmi panasz. Sokszor első szándékból tette ki a szélre is, nem tutujgatta a labdát nagyon, egy támadásra sem emlékszem, amit ő akasztott volna meg a "lassúságával".. Ez kell Busi, csak így tovább!![]()
sokakban megmaradt az az egy jelenet (bennem is), amikor kontrázhattunk volna és ő sétálgatott meg forgatta a fejét, kábé három másodpercig kocogva hozta fel a labdát teljesen egyedül, még hátra is nézett. kicsit ideges lettem akkorS.Agüero írta:Fura, hogy Erxy-n és rajtam kívül senkinek sem tetszett a tegnapi játéka.
attól, hogy kezdhetne masch, attól ez még mindig szentségtörésYokazuna írta:Akkor még szentségtörésnek tűnt az ötlet
Én is szeretem a játékát, tegnap 13 vagy mennyi labdát szerzett - Erxy asszem ennyit írt a másik topicban -, szóval egyáltalán nem volt haszontalan szerintem sem.. Voltak jó szerelései, szép passzai, nem játszott rosszul.S.Agüero írta:Fura, hogy Erxy-n és rajtam kívül senkinek sem tetszett a tegnapi játéka. Szerintem nagyon hasznos volt. Bár lehet kicsit elfogult vagyok vele kapcsolatban, de akkor is.
Persze az igaz, hogy néha vezethetné gyorsabban a kontrákat, de szvsz élmény nézni az elegáns játékát, mint Abidal.
Ez a lényeg, pont ezt beszéltük egyik haverommal. Kulcspozíció az övé, leginkább rajta múlik a játék dinamikája, rajta fut keresztül a legtöbb támadás. Van annyira kreatív és intelligens, hogy ebben változzon, de az az igazság, hogy míg a többiek ezen kezdenek túllépni/túlléptek ő fejében még mindig ez a tiki-taka (de utálom ezt a kifejezést) az ösztönös. Itt nem feltétlenül a kontrákra kell gondolni, hanem lendületes támadásvezetésre.palesz77 írta: Én nagyon bírom a srácot, de rajta látszik leginkább egyelőre, hogy nem tudott "továbblépni" az utóbbi évek tili-toliján, egy szinttel a többiek alatt van gyorsaságban/dinamikában. Remélem LE kezdeni fog valamit vele, mert ez így nem lesz túl nyerő, fel kéne pörgetni kicsit a srácot, hogy magasabb sebességi fokozatra kapcsoljon, és amikor pl Alba nagyon tisztán beindul fent, akkor ne csinálja azt, hogy ránéz, majd megfordul és leteszi Piquenek..
Busi játéka átalakulóban van. Már megértette, hogy a rövidpasszos játék múltidő, de a hosszú indításokat még gyakorolnia kell. Meg összeszokni az új csapattal.Alfa írta:Ő a Barca egyik ha nem a legjobban alulértékelt játékosa . Az ő játékosa nem látványos de nagyon hasznos .S.Agüero írta:Imádom!
https://www.youtube.com/watch?v=iOoVqGd0V4M" target="_blank
Ő a Barca egyik ha nem a legjobban alulértékelt játékosa . Az ő játékosa nem látványos de nagyon hasznos .S.Agüero írta:Imádom!
https://www.youtube.com/watch?v=iOoVqGd0V4M" target="_blank