2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Háát... ez az idei aranylabda kényes téma lesz nagyon, most akárki kapja, duzzogni fog a másik és kissé akár jogosan is. Egy Realos barátommal beszélgettünk erről, ugye CR-nek jó éve vt, de VB kuka ill BL döntőn is gólja ellenére nuku. Messi tavalyi szezonját mindenki ismeri... VB-n döntőig vezette a válogatottat, de ott is főleg a csoportkörben alkotott, bár teszem hozzá a kieséses szakaszban is gólpasszt adott, ill vt, h tőle indult az akció. Idei őszre meg kíváncsi leszek. Mindkettő játékosnál egyértelmű, h az előző évelhez képest bár gyengébb szezont hoztak le (klubszinten főleg Messi), de még így is kiemelkednek. Nálam pl talán ink akkor már CR felé billenne a mérleg, bármilyen rossz is leírni.noname írta:Hát...Én lnnék az első, aki benzinnel próbálja eloltani az égő Bernabeut, de azért Ronaldo pont h megérdemelten kapta az Aranylabdát. Az ideit sztem megint Messi kapja: jó VB és eddig igen jó szezonja van az új posztján.
Esélye sincs Messinek. Ha megnyerte volna a vb-t akkor esetleg, szóba jöhetne.noname írta:Hát...Én lnnék az első, aki benzinnel próbálja eloltani az égő Bernabeut, de azért Ronaldo pont h megérdemelten kapta az Aranylabdát. Az ideit sztem megint Messi kapja: jó VB és eddig igen jó szezonja van az új posztján.
Erxy írta:Cristiano Ronaldo: Has now scored 38 penalties in La Liga since August 2009, at least 13 more than any other player
Azóta már 3:1, nem tényező az Elche, ezt már ellenünk is megmutatták...Leon írta:Ronaldo összehozott egy tizit... az Elchének!![]()
Real-Elche 0-1 eddig!
Nem Casillas-t nézem le, annyi, hogy akárhányszor jött velünk szembe Navas majdnem mindig kivédte a szemünket + azért a VB-n sem volt rossz - és akkor finoman fogalmaztam...Rivaldo11 írta: ...
Reméljük tényleg csak pihentetés, sokkal pozitívabban állnék hozzá a Madrid elleni párharcokhoz, ha a kapuban Casillas védene.bence-barca írta:Iker Casillas helyett Keylor Navas lesz a kezdőkapus a Real Madrid együttesében az Elche elleni kedd esti spanyol bajnoki mérkőzésen.
Az olasz edző sajtótájékoztatóján úgy nyilatkozott, hogy pár játékosának pihenésre van szüksége, és ebbe a halmazba tartozik a spanyol válogatott Casillas is. -nso
mondjuk egy olyat megnéznék a bl helyett, ami bajnoki rendszerben tolja, és mondjuk ott van angol 1-3., német 1-2., spanyol 1-2, olasz 1-2, francia-portugál-orosz-holland 1. helyezettdaffy írta:Nekem inkább bejön az amerikai modell. Kíváncsi vagyok,hogy mikor omlik össze emiatt a BL és jön létre egy elit liga,ahol a nagyon versenyeznek,kilépve a bajnokságokból. Vagy a kisebb klubok nem lázadnak idővel?