crixus írta:
Ahogy az említett 5 meccsből is elég lett volna csupán kettőt megnyerni... ez normális esetben nem lenne sem tökéletes mérleg, sem nagy elvárás. Az Atleticonak több pontja lett, mert ők jobban csinálták a kicsik ellen. Ennyi.
vagy csak egyel több gólt lőni az utolsó meccsen, vagy egyel kevesebbet kapni
és akkor is bajnokok lettünk volna
amúgy akkor még mindig nem értem a mondanivalód. azt akarod mondani, hogy ha nyertünk volna ellenük, akkor bajnokok lettünk volna? ja, hát izé, ez így van. az ég meg kék, a fű meg zöld. vagy azt, hogy idegenben a csapatunk gyengébb? na ne, egy csapat idegenben nem annyira jó, mint otthon? ez számomra új (igazából nem).
Sanama írta:Nekem ennyi nem elég. Én nem azért szerettem ebbe a csapatba, mert nem kapott gólt X meccsen át. Hanem ahogy játszott, és ahány, amilyen gólokat lőtt. Na, ettől még elég messze az LE csapat. És most nem a Guardiola csapatot sírom vissza, mert én a Rijkaard féle Barcát kedveltem meg.
de ezzel amúgy egyetértek. én jobban szeretem, ha úgy játszunk mint eddig csináltuk, vagy ahogy most a real, hogy a védelem nem túl jó, sok a helyzete az ellenfélnek, de sok támadásunk van és sok gólunk. én mindig is emellett álltam ki a fórumon és rengeteget vitatkoztam a másik oldallal, aki stabil védelmet szeretett volna, két védekező középpályást, brusztolós középpályásokat, kevésbé támadó szélsővédőket,
mérnemhajt, mérállmeg, satöbbi.
most ők megkapták ezt a fajta csapatot, ahol a játékosok brusztolnak, mindenki védekezik, ezért stabilabb hátul a csapat, és onnan építkezünk. egy igazi munkáscsapat. nekem nem ez a kedvencem, de meglátjuk mi sül ki belőle, lehet nekik lesz igazuk és jobb eredményeket érünk el így, mint a tito, vagy a tata csapattal. eddig ami kritika lehet ezzel kapcsolatban, az az, hogy nem támadunk olyan lehengerlően, amúgy minden más eléggé rendben van.
szerk.: mondjuk ez a második félidő eléggé gála eddig