Sergio Busquets

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Andris
Adminisztrátor

2014.09.30. 23:02:10

Nekem úgy rémlik hogy a két vagy három legkeményebb bajnokinkon is ő szerzett labdát és passzolt úgy hogy Messi azonnal helyzetet teremthetett vagy helyzetben volt. Ha a passzairól beszélünk.
szerk: ja meg persze szinte 100%ig biztos vagyok benne, hogy összességében egy Mascherano semmivel nem tudna passzjátékban konstruktívabb lenni, sőt.
Egyébként meg nem kérdés hogy nincs csúcsformában, de ettől még nem kell hirtelen padra száműzni. Helyre kell rakni kicsit fizikailag, fejben, és vissza is térhet mint a világ egyik ha nem a legjobb vkp-ja, amihez a képességei teljes mértékben adottak.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Erxy
Entrenador del Barça

2014.09.30. 23:00:10

az első 20 percben nagyon gyenge volt, utána valamelyest feljavult, de az még mindig kevés volt magához képest.
az egész kp-nk volt gyenge, kollektíven.
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2014.09.30. 22:58:12

Andris írta:Szvsz a mezőnymunkájával és 1-1 passzával meccseket nyer nekünk, gólt pedig nem igazán kapunk róla, nem godnolom hogy megalapozott lenne a kritika. Néha persze illene hamarabb szabadulni a labdától, de ez Iniestára ugyanúgy igaz.
mezőnymunka ok, bár ebben sem extra.
de passzokat nagyon ritkán látok tőle,amik építő jellegűek.
De oké,nálunk nem ez egy vkp dolga. (máskérdés,hogy dehogynem)

De védekezésben súlytalan,nem ütközik,nem csúszik be, lassú...
Ennél jobb volt ő 2-3 éve is...utóbbi 1-2 évben lomháskodik, és lustult be szerintem.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Andris
Adminisztrátor

2014.09.30. 22:54:31

Szvsz a mezőnymunkájával és 1-1 passzával meccseket nyer nekünk, gólt pedig nem igazán kapunk róla, nem godnolom hogy megalapozott lenne a kritika. Néha persze illene hamarabb szabadulni a labdától, de ez Iniestára ugyanúgy igaz.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
looka
Capitá del Barça

2014.09.30. 22:53:32

Az, hogy a védelemből kipattanó labdát leveszem és lepasszolom valamelyik szélre, itt nem alibi, hanem a Barca játéka... Azon lehet vitatkozni, hogy ez mely esetekben célravezető, és mikor nem, de ezért Busquetset nem venném elő. Védekezésben sokszor súlytalan, az igaz, főleg, ha futóversenyre kényszerül egy atletikusabb kp. tagjai ellen... ma volt erre pár példa.

Alapesetben sztenderd kezdő, de néha talán az sem ártana, ha idomulnánk kicsit az ellenfél taktikájához, pl. ma mehetett volna Javíer a kp-ra.
pep71
Entrenador del Barça

2014.09.30. 22:53:06

Rivaldo11 írta::lol:
Vegyétek már őt elő...Komolyan páran úgy lehetnek, hogy valami frappáns negatívumot kéne már ide is írni, mert ez a divat.
A játéka nem volt gáz, szétesett az egész csapat sajnos 2:1 után. Ezt kéne látni.
A meccs elején annyi eladott labdája volt, hogy Koman megirigyelte volna. Úgy futottak át a középályán másodpercek alatt, hogy körbenézni sem tudott. Ez a középpálya nagyon gyenge, komolyabb csapatok ellen. Fizikálisan nem tudja felvenni ez a kpálya a versenyt, egy olyannal mint pl. a Psg-é.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2014.09.30. 22:51:52

Messi, Neymar, és Ini azok, akik egyedül, egy épp gyengén játszó csapatban is villanni képesek. a többiek jól játszanak, ha működik a gépezet, ám egymaguk nem tudják kimozdítani a beragadt szekeret. Busi is ilyen, nem tudom itt ki mit vár el tőle.Az egész csapatnak többet kellett volna labda nélkül mozogni.
Rivaldo-A Legnagyobb.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2014.09.30. 22:50:48

nem egy meccs kritikája ez,legalábbis részemről.
Meccse óta nagyon gyenge, direkt nem írok félszezonokat,mert abban is mérhetném.
Mármint oké, hoz egy átlagot,de semmi extra. Azért oda több kéne, valami plusz védekezésben,vagy kisegítés tzámadásban,stb...de ő semmit nem csinál,csak tologatja le a labdákat,tekereg...

Mindegy, Mascherano szerintem eredeti posztján ennek a csapatnak többet tudna adni,mint Busi.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Sanama
Llegenda del Barça

2014.09.30. 22:47:32

Rivaldo11 írta::lol:
Vegyétek már őt elő...Komolyan páran úgy lehetnek, hogy valami frappáns negatívumot kéne már ide is írni, mert ez a divat.
A játéka nem volt gáz, szétesett az egész csapat sajnos 2:1 után. Ezt kéne látni.
Ő már 2-1 előtt is eléggé szét volt esve, sőt talán ő volt az egyedüli, aki 2-1 uán javult fel valamelyest, de még így is hatalmas alibi volt.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2014.09.30. 22:43:47

:lol:
Rivaldo-A Legnagyobb.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2014.09.30. 22:41:41

Pad.
Masch a helyére.
pep71
Entrenador del Barça

2014.09.30. 22:39:03

Én is védeni szoktam, de egy gyorsabb csapatba, amilyen a Barca akar lenni, nem fér be, mert annyira lassú, nem fejben, hanem a futógyorsasága, focistánál nem is láttam még ilyet, hogy vki ennyire lassú lenne.
Sanama
Llegenda del Barça

2014.09.30. 22:34:42

Masodik felidore feljavult, de lassan Ozil magassagaban nyomja a labda nelkuli csapatmozgatast. Igazan sokatmondo, amikor az o helyen Mascherano vagy Mathieu fellep, es ertelmes labdakat adnak, vele ellentetben.

Ma is kb. 3 kep van meg rola, 2 amikor pofazik a bironak, egy meg amikor odaadja Mottanak a labdat 25 meterre a kaputol. De persze a tobbi a lathatatlan zsenialitasa.
kristop
Entrenador del Barça

2014.09.24. 16:36:23

én csak +1 ezek a nélkülözhetetlen mellé. minden csapatnak megvan a gerince, ami mellé kell megtalálni a játékosokat és rájuk építeni a csapatot. nálam ez most alba, busquets, iniesta, neymar és messi. remélhetőleg rakitic folytatja az eddigi teljesítményét és suarez is jó lesz, és akkor még kettőt lehet ehhez hozzátenni. és ha meg a védelemből még valakire rálehetne ezt majd sütni egy fél év után, az lenne a legjobb.
Chino írta:Igazából Busquets-re már rá van sütve ez a fetrengés dolog. Félreértés ne essék, rászolgált, viszont már közel sem jellemző rá úgy, mint régen. Ez azért megfigyelhető az utóbbi 1-2 évben. Persze be-be figyel egy ilyen, de kb. annyiszor, de semmiképpen sem sokkal többször, mint az "átlag" a pályákon.
busquetsnek egy sok sok évvel ezelőtti cinkjét hozzák fel mindig indokként a színészetre, mert a többi, meg a jelenlegiek elhanyagolhatóak (belerúgnak, de ő egyel többet pördül), a túloldalt vagy a szigetországban havonta vannak durvábbak.
Chino írta: Ami még a spanyol mellett szól az a fizikai tulajdonságok. A fejpárbajainak többségét megnyeri és a pontrúgásoknál, beíveléseknél is nagyon fontos szerep hárul rá.
a spanyolnak olyan fizikai tulajdonságai vannak, mint tajtinak. fejelni meg szerintem egy rafinha, messi, rakitic hármas jobban fejel nála :D magasnak magas, de ezzel max zavarni szokott szögleteknél, pontrúgásoknál érvényesíteni nem nagyon tudja.
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater

2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
Chino
Llegenda del Barça

2014.09.24. 14:35:37

Igazából Busquets-re már rá van sütve ez a fetrengés dolog. Félreértés ne essék, rászolgált, viszont már közel sem jellemző rá úgy, mint régen. Ez azért megfigyelhető az utóbbi 1-2 évben. Persze be-be figyel egy ilyen, de kb. annyiszor, de semmiképpen sem sokkal többször, mint az "átlag" a pályákon.

Amiben sok fejlődést látok az elmúlt 1-2 évvel szemben az, hogy gyorsabban futnak rajta keresztül a támadások. Nem dajkálgatja annyit a labdát, esélyt adva ezzel az ellenfélnek a visszerendeződésre. Illetve Rakitic játékstílusa miatt több szerepet vállal a játékszervezésben, ami nagy pluszt jelent, mert ehhez minden képessége megvan. A hosszú labdákkal ugyanúgy, mint a kulcspasszokkal. Én is azok közé tartozok, akik szívesen látnák olykor Masch-ot a szerepében, de ha Busival hatékonyabb a csapat, akkor nem érdekel ki játszik. Persze ehhez az argentint is látni kellene párszor, de bízok LE-ben, hogy tudja mit csinál. Ami még a spanyol mellett szól az a fizikai tulajdonságok. A fejpárbajainak többségét megnyeri és a pontrúgásoknál, beíveléseknél is nagyon fontos szerep hárul rá.
Forca Barca!!!!
MyShadow
Jugador del Barça

2014.09.24. 09:19:08

Bob jól összefoglalta a dolgokat, én annyit tennék hozzá, hogy Busi rengeteg esetben nem is az embert támadja, hanem a sávokat zárja le, sokszor már azelőtt, h az ellenfél átvillanna a gondolatain egy esetleges indítás. A srác egyszerűen zseni, rendkívüli sebességgel látja át a játékot, nem csak a sajátunkat, hanem az ellenfelét is. Ha van mellette egy felkészült csapat, akkor bizony ő a legmegfelelőbb játékos oda!

A második bekezdéssel viszont vitatkoznék, ugyan elől lehet venni sok eszközt a győzelem érdekében, de azt fogom megsüvegelni igazán, aki tiszta eszközökkel küzdött, megérdemelten győzött (tudom, ez sokaknak semmit sem jelent, főleg az idő távlatában).
De ez már kinek-kinek a maga döntése.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2014.09.24. 08:03:29

Azért ezzel nem értenék teljesen egyet. Nem eresztem bő lére, mert amúgy is OFFba megyünk, de azért ne legyen már az, hogy mindegy milyen eszközzel, csak a győzelem a fontos. Ezt ne mgondolhatod komolyan. Nem véletlen van fair play már ősidők óta. Az, hogy valaki nem a véglények szintjén van, és nem dobálja a saját fikájával a másikat, az alap kellene, hogy legyen, nem pedig egy kuriózumnak.

Busquetshez visszakanyarodva, ezzel együtt nem gondolom, hogy különösebben sunyibb lenne, vagy fetrengősebb sok más játékosnál. Szerintem inkább az a gond, hogy, míg Pepnél nagyon ment a szekér, s e mellé a gyönyörű játék mellé a bírók is odaálltak, a véleményes dolgokat inkább befújták (ez nem egyenlő azzal, hogy tolták a csapatot!) , addig a közelmúltban, mikor már nem ment, ráálltak ezeke a módszerekre, s próbálták kihasználni, hogy majd most is lefújnak mindent. De a bírók nem szeretik az állandóan reklamálókat, könyörgőket.... Na mindegy, ez már másik topic, másik téma.
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.09.24. 07:02:46

A srácban az a zseniális, hogy nagyon jó az ütemérzéke és az intuíciós képessége. Mascherano erősebb, viszont nála pont az az 1-2 mp-s gondolkozási "késés" van, ami Busquets ismérve. Ő védekezésben is megelőző szereléssel operál, illetve lassítja az ellenfél támadását. Mascherano egy fizikálisabb játékra épít, viszont kevésbé van meg benne a játékosszervezés. Busquets egyszerűen mindig tudja mit kell csinálni. Ezért is lehet mondani, hogy láthatatlan ember, mert nem fog szerelni 30 méteres sprint után becsúszva mint mondjuk Mascherano, hanem szimplán azokba a passzrésekbe lép oda, ahol az ellenfél eltudja indítani a támadásokat, s a középpályás vagy csatár átveszi, már rajta van, kiszorítja és rákényszeríti hogy elpasszoljon. Támadásban meg szintén az előregondolkodás révén, pontosság jellemzi Busit. Teljesen más játékosok Mascheranoval, jobb védekezésben az argentin, Businak nagyon kellenek a társak, mert fizikai korlátjai miatt (nagyobb darab és lassabb) ezer lukat már nem lehet betömni. Egy jól felépített csapatjátékba Busquets aranyat ér. Nagyon jól átlátja a pályát, keresztlabdái is pontosak, labdabiztos és mindig megjátszható. Rendkívül fontos tagja a csapatnak, mert ha körülötte fizikálisan működik a csapatjáték, akkor lubickol. És idén ezt lehet látni, hogy, ami a csapat nagy lemaradása volt miszerint fizikálisan, erőben sokat gyengült az években azt az új igazolássokkal kompenzálták. És egy erősebb, harapósabb levegőben magasabb csapat közepén ő is jobban tud érvényesülni.

Vele szemben továbbra is van egy negatív elfogultság egy kacsintás miatt még a saját szurkoló körben is. Az egy rafkós dolog volt a szememben, ami kell. Mert amikor kimész a pályára mindegy milyen áron a győzelem a fontos. Ott az egy rendkívül okos kis "fetrengés" volt, hogy kierőszakolja a második sárgát. Etikus? Nem. De ez nem is erkölcsi bajnokság, kimész bármilyen módszerrel megpróbálod megverni az ellenfelet, majd vége a meccsnek és "elmentek sörözni". Múltkor valaki linkelte a Pepe-Ramos vs Diego Costa kis videómontázst, ami hűen tükrözi, hogy mi folyik egy meccsen. Lerúgják egymást, leköpik egymást, taknyot dobálnak, mutogatnak, majd vége a meccsnek megveregetik egymás hátát röhögnek egy jót és várják, hogy elteljen fél év és meglehessen újra küzdeni.
Kép
Kép
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2014.09.23. 16:58:56

Chino írta:
Sanama írta: De en nala is azt erzem, amit Piquenel, persze nem olyan nagy mertekben. Megpedig, hogy Busquets is kb a 2010-2012 kozotti teljesitmenyebol el kb. egy eve. Ertem ezalatt, hogy sokakban az a teljesitmeny el, es most meg rafogjak, hogy hat o eszrevetlenul vegzi a munkajat, szerintem meg nem igy van, ennyi.

Persze legegyszerubb ervek nelkul leirni, hogy aki szerint nem nelkulozhetetlen az vak, meg ilyenek, de en egyaltalan nem felnek, ha egy Mascherano-Rakitic-Iniesta kp. lenne 3 honapig. (Igen, a 2011-13 Busquets kb nelkulozhetetlen lenne, de amit hoz egy bo fel eve, az nem, es en most errol beszelek, nem a 2 evvel ezelotti teljesitmenyerol, mert ha igy allunk hozza, akkor meg mindig a Ronaldinho vezette csapat lenne itt)
Ez szerintem ilyen formában nem igaz. Tavaly, (részben tavalyelőtt is) nagyon sok kritikát kapott, nem az volt az általános vélemény, hogy mennyire nélkülözhetetlen, hanem pont az, hogy motiválatlan, mert biztos a helye, sz..rik az egészbe és a legtöbben Masch-ot követelték a helyére.
Szóval pont az ellenkezője amit írsz.
Az tény, hogy sokszor hibázik, és nem tökéletes a játéka, de az érdemeit sem lehet elvenni tőle.
En azt irtam, hogy most mi van az emberek fejeben, nem azt, hogy tavaly mi volt. Azt mar reg elfelejtettek, es a szep emlekek vannak ott. Es sajnos, szerinte, most is kb. ugyanaz van, mint tavaly.

Es most megint mi van? Song is el lett takaritva mogule, lett hozva 2 vedo, ott van Bartra, de Mascherano meg igy sem Busuqets versenytarsa, mert vedot jatszik. Szoval konkurencia meg mindig nulla szamara.
Chino
Llegenda del Barça

2014.09.23. 16:19:18

Sanama írta: De en nala is azt erzem, amit Piquenel, persze nem olyan nagy mertekben. Megpedig, hogy Busquets is kb a 2010-2012 kozotti teljesitmenyebol el kb. egy eve. Ertem ezalatt, hogy sokakban az a teljesitmeny el, es most meg rafogjak, hogy hat o eszrevetlenul vegzi a munkajat, szerintem meg nem igy van, ennyi.

Persze legegyszerubb ervek nelkul leirni, hogy aki szerint nem nelkulozhetetlen az vak, meg ilyenek, de en egyaltalan nem felnek, ha egy Mascherano-Rakitic-Iniesta kp. lenne 3 honapig. (Igen, a 2011-13 Busquets kb nelkulozhetetlen lenne, de amit hoz egy bo fel eve, az nem, es en most errol beszelek, nem a 2 evvel ezelotti teljesitmenyerol, mert ha igy allunk hozza, akkor meg mindig a Ronaldinho vezette csapat lenne itt)
Ez szerintem ilyen formában nem igaz. Tavaly, (részben tavalyelőtt is) nagyon sok kritikát kapott, nem az volt az általános vélemény, hogy mennyire nélkülözhetetlen, hanem pont az, hogy motiválatlan, mert biztos a helye, sz..rik az egészbe és a legtöbben Masch-ot követelték a helyére. Szóval pont az ellenkezője amit írsz.
Az tény, hogy sokszor hibázik, és nem tökéletes a játéka, de az érdemeit sem lehet elvenni tőle.
Forca Barca!!!!
mess2009
Director del Fútbol

2014.09.23. 16:17:03

ha csak pár hszt olvasok vissza, Busi a kihagyhatatlantól a nulláig van minősítve. én sokat és különösen figyelem a játékát és nálam egyértelmű a srác kvalitása:
1./ védekezés : pozíció-harcban kiváló ezért van az, hogy ha jó pozícióból indul (és ez az erénye!) egy az egyben is erős, ha azonban egy gyors és sokmozgásos támadással találja szembe magát gyakran veszít, mert alkatánál fogva lassabban fordul és nincs meg a kezdő sebessége.
2./labdatartás nincs mit mondani - passzgép.
3./ támadás: na itt van az amiben én gyakorta elmarasztaltam és már tavasszal leírtam, hogy talán előrébb kellene játszania! természetesen nekem is feltűnt, hogy az utóbbi meccseken kiosztott jó néhány hatékony (nem egyszer gólpasszal felérő) lasztit - lehet, hogy ez lesz a fejlődése iránya?
LE. szerepét én abban (is) látnám, hogy Buskets helyett a vészesen kontrázó villámgyors támadó potenciállal felálló csapatok esetében Macharanót kellene kipróbálni.
ezzel ugyan megdőlne a "kihagyhatatlan" teória de talán látnánk egy rugalmasabban alakított középpályát.
Sanama
Llegenda del Barça

2014.09.23. 16:12:16

visca el barca írta:
Sanama írta:Ilyen statisztikat barkirol lehet hozni, ennyi erovel beleirhatnak, hogy bsuquets kitol kapta a labdat.illetve alapvetoen ez nem nagy cucc, rajta kb a tamadasok 95%-a atmegy, jatekban viszont nulla, se tamadasban, se vedekezesben nem villog, az en szememnek legalabbis. a tegnapi meccsrol is kb. az maradt meg rola, hogy felrugta az egyik ellenfelet, aztan meg vigyorogva magyarazott neki.
én mondjuk vhol megértem ezt a fajta hozzáállást is. multkor valaki nekem próbálta elmagyarázni, hogy alves nem is olyan rossz, mert hát albának is is rossz 5ből 4 centerezése :D

én imádom busit is meg a játékát is, ő tipikusan az a játékos, aki csak és kizárólag ebbe a csapatba illik.

a sok kétkedő majd várja ki h egyszer kidőljön 3 hónapra (ne, ne legyen ilyen) és akkor nézze meg a kp-t, hogy fog muzsikálni...
Most nem azert, de ha realisan nezed meg ezt a statisztikat, es tudod, hogy kb minden tamadas tole indul, akkor ez nem olyan nagy dolog, hisz az a dolga, hogy elinditsa a labdat az ellenfel kapuja fele. Erre mondom, hogy siman oda lehetne irni, hogy o meg altalaban Mascheranotol kapja, vagy az adott vedotol...

Viszont olyan statisztikak, hogy hany labdaszerzese volt, es vagy sikeres szerelese, egyre kevesebbet latni rola, mert semmi ilyen nincs. (Latom van ket labdaszerzes amibol gol lett, bumm)

Amit latni lehet, vagyis nekem feltunt, hogy rendre Rakitic er vissza, mert Busquets kolbaszol valahol, de ahogy emlitettem gyakran Iniesta eszrevehetobb hatul, mint Busquets. Ebbe is bele lehet kotni, hogy eszrevetlenul zseni, meg stb.
De en nala is azt erzem, amit Piquenel, persze nem olyan nagy mertekben. Megpedig, hogy Busquets is kb a 2010-2012 kozotti teljesitmenyebol el kb. egy eve. Ertem ezalatt, hogy sokakban az a teljesitmeny el, es most meg rafogjak, hogy hat o eszrevetlenul vegzi a munkajat, szerintem meg nem igy van, ennyi.

UI: Es most nem azt mondom, hogy fu el kell adni, de ez a szerintem "elkenyelmesedes" orvosolhato lenne, ha vegre mas is kapna ott lehetoseget, mert nulla konkurencia van szamara.
Chino
Llegenda del Barça

2014.09.23. 15:29:22

Az biztos, hogy nagyon kell ebbe a csapatba. Lehet, hogy én látom rosszul, de idén mintha gyorsabban futnának rajta keresztül a támadások. Tavaly leginkább ő volt az, aki miatt miatt megakadtak a gyors támadásvezetések, most viszont legtöbbször első szándékból továbbítja a labdát, ahogy az például Sampernél is észrevehető volt.
Pluszba rengeteg kulcspassza van. Az Atletic ellen is gól lett belőle, illetve Sandro találata előtt is ő hozta helyzetbe Messit, de volt még nem jónéhány.
Viszont nem ártana, ha Masch is játszana néhányszor a helyén, hogy érezze, nem olyan biztos a kezdőtagsága.
Forca Barca!!!!
MOF
Barça B

2014.09.23. 11:14:25

Szerintem meg egyre többet lesz ilyen, hogy a gólpassz előtti passz, vagy akár a gólpassz az övé lesz. Mindig is érezte a labdaszerzéseket, de idén ezeket az ellenfél kapujához jóval közelebb tudja megcsinálni. Nem tudom, hogy ezt a letámadás visszatérése, vagy Rakitic jelenléte okozza (többet kockáztathat így, hogy Rakitic jóval többet segít a védekezésben), de valószínűleg a kettő együtt.
visca el barca
Presidente del Barça

2014.09.23. 11:01:18

Sanama írta:Ilyen statisztikat barkirol lehet hozni, ennyi erovel beleirhatnak, hogy bsuquets kitol kapta a labdat.illetve alapvetoen ez nem nagy cucc, rajta kb a tamadasok 95%-a atmegy, jatekban viszont nulla, se tamadasban, se vedekezesben nem villog, az en szememnek legalabbis. a tegnapi meccsrol is kb. az maradt meg rola, hogy felrugta az egyik ellenfelet, aztan meg vigyorogva magyarazott neki.
én mondjuk vhol megértem ezt a fajta hozzáállást is. multkor valaki nekem próbálta elmagyarázni, hogy alves nem is olyan rossz, mert hát albának is is rossz 5ből 4 centerezése :D

én imádom busit is meg a játékát is, ő tipikusan az a játékos, aki csak és kizárólag ebbe a csapatba illik.

a sok kétkedő majd várja ki h egyszer kidőljön 3 hónapra (ne, ne legyen ilyen) és akkor nézze meg a kp-t, hogy fog muzsikálni...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Válasz küldése