Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
mezőnymunka ok, bár ebben sem extra.Andris írta:Szvsz a mezőnymunkájával és 1-1 passzával meccseket nyer nekünk, gólt pedig nem igazán kapunk róla, nem godnolom hogy megalapozott lenne a kritika. Néha persze illene hamarabb szabadulni a labdától, de ez Iniestára ugyanúgy igaz.
A meccs elején annyi eladott labdája volt, hogy Koman megirigyelte volna. Úgy futottak át a középályán másodpercek alatt, hogy körbenézni sem tudott. Ez a középpálya nagyon gyenge, komolyabb csapatok ellen. Fizikálisan nem tudja felvenni ez a kpálya a versenyt, egy olyannal mint pl. a Psg-é.Rivaldo11 írta:![]()
Vegyétek már őt elő...Komolyan páran úgy lehetnek, hogy valami frappáns negatívumot kéne már ide is írni, mert ez a divat.
A játéka nem volt gáz, szétesett az egész csapat sajnos 2:1 után. Ezt kéne látni.
Ő már 2-1 előtt is eléggé szét volt esve, sőt talán ő volt az egyedüli, aki 2-1 uán javult fel valamelyest, de még így is hatalmas alibi volt.Rivaldo11 írta:![]()
Vegyétek már őt elő...Komolyan páran úgy lehetnek, hogy valami frappáns negatívumot kéne már ide is írni, mert ez a divat.
A játéka nem volt gáz, szétesett az egész csapat sajnos 2:1 után. Ezt kéne látni.
busquetsnek egy sok sok évvel ezelőtti cinkjét hozzák fel mindig indokként a színészetre, mert a többi, meg a jelenlegiek elhanyagolhatóak (belerúgnak, de ő egyel többet pördül), a túloldalt vagy a szigetországban havonta vannak durvábbak.Chino írta:Igazából Busquets-re már rá van sütve ez a fetrengés dolog. Félreértés ne essék, rászolgált, viszont már közel sem jellemző rá úgy, mint régen. Ez azért megfigyelhető az utóbbi 1-2 évben. Persze be-be figyel egy ilyen, de kb. annyiszor, de semmiképpen sem sokkal többször, mint az "átlag" a pályákon.
a spanyolnak olyan fizikai tulajdonságai vannak, mint tajtinak. fejelni meg szerintem egy rafinha, messi, rakitic hármas jobban fejel nálaChino írta: Ami még a spanyol mellett szól az a fizikai tulajdonságok. A fejpárbajainak többségét megnyeri és a pontrúgásoknál, beíveléseknél is nagyon fontos szerep hárul rá.
En azt irtam, hogy most mi van az emberek fejeben, nem azt, hogy tavaly mi volt. Azt mar reg elfelejtettek, es a szep emlekek vannak ott. Es sajnos, szerinte, most is kb. ugyanaz van, mint tavaly.Chino írta:Ez szerintem ilyen formában nem igaz. Tavaly, (részben tavalyelőtt is) nagyon sok kritikát kapott, nem az volt az általános vélemény, hogy mennyire nélkülözhetetlen, hanem pont az, hogy motiválatlan, mert biztos a helye, sz..rik az egészbe és a legtöbben Masch-ot követelték a helyére.Sanama írta: De en nala is azt erzem, amit Piquenel, persze nem olyan nagy mertekben. Megpedig, hogy Busquets is kb a 2010-2012 kozotti teljesitmenyebol el kb. egy eve. Ertem ezalatt, hogy sokakban az a teljesitmeny el, es most meg rafogjak, hogy hat o eszrevetlenul vegzi a munkajat, szerintem meg nem igy van, ennyi.
Persze legegyszerubb ervek nelkul leirni, hogy aki szerint nem nelkulozhetetlen az vak, meg ilyenek, de en egyaltalan nem felnek, ha egy Mascherano-Rakitic-Iniesta kp. lenne 3 honapig. (Igen, a 2011-13 Busquets kb nelkulozhetetlen lenne, de amit hoz egy bo fel eve, az nem, es en most errol beszelek, nem a 2 evvel ezelotti teljesitmenyerol, mert ha igy allunk hozza, akkor meg mindig a Ronaldinho vezette csapat lenne itt)
Szóval pont az ellenkezője amit írsz.
Az tény, hogy sokszor hibázik, és nem tökéletes a játéka, de az érdemeit sem lehet elvenni tőle.
Ez szerintem ilyen formában nem igaz. Tavaly, (részben tavalyelőtt is) nagyon sok kritikát kapott, nem az volt az általános vélemény, hogy mennyire nélkülözhetetlen, hanem pont az, hogy motiválatlan, mert biztos a helye, sz..rik az egészbe és a legtöbben Masch-ot követelték a helyére. Szóval pont az ellenkezője amit írsz.Sanama írta: De en nala is azt erzem, amit Piquenel, persze nem olyan nagy mertekben. Megpedig, hogy Busquets is kb a 2010-2012 kozotti teljesitmenyebol el kb. egy eve. Ertem ezalatt, hogy sokakban az a teljesitmeny el, es most meg rafogjak, hogy hat o eszrevetlenul vegzi a munkajat, szerintem meg nem igy van, ennyi.
Persze legegyszerubb ervek nelkul leirni, hogy aki szerint nem nelkulozhetetlen az vak, meg ilyenek, de en egyaltalan nem felnek, ha egy Mascherano-Rakitic-Iniesta kp. lenne 3 honapig. (Igen, a 2011-13 Busquets kb nelkulozhetetlen lenne, de amit hoz egy bo fel eve, az nem, es en most errol beszelek, nem a 2 evvel ezelotti teljesitmenyerol, mert ha igy allunk hozza, akkor meg mindig a Ronaldinho vezette csapat lenne itt)
Most nem azert, de ha realisan nezed meg ezt a statisztikat, es tudod, hogy kb minden tamadas tole indul, akkor ez nem olyan nagy dolog, hisz az a dolga, hogy elinditsa a labdat az ellenfel kapuja fele. Erre mondom, hogy siman oda lehetne irni, hogy o meg altalaban Mascheranotol kapja, vagy az adott vedotol...visca el barca írta:én mondjuk vhol megértem ezt a fajta hozzáállást is. multkor valaki nekem próbálta elmagyarázni, hogy alves nem is olyan rossz, mert hát albának is is rossz 5ből 4 centerezéseSanama írta:Ilyen statisztikat barkirol lehet hozni, ennyi erovel beleirhatnak, hogy bsuquets kitol kapta a labdat.illetve alapvetoen ez nem nagy cucc, rajta kb a tamadasok 95%-a atmegy, jatekban viszont nulla, se tamadasban, se vedekezesben nem villog, az en szememnek legalabbis. a tegnapi meccsrol is kb. az maradt meg rola, hogy felrugta az egyik ellenfelet, aztan meg vigyorogva magyarazott neki.![]()
én imádom busit is meg a játékát is, ő tipikusan az a játékos, aki csak és kizárólag ebbe a csapatba illik.
a sok kétkedő majd várja ki h egyszer kidőljön 3 hónapra (ne, ne legyen ilyen) és akkor nézze meg a kp-t, hogy fog muzsikálni...
én mondjuk vhol megértem ezt a fajta hozzáállást is. multkor valaki nekem próbálta elmagyarázni, hogy alves nem is olyan rossz, mert hát albának is is rossz 5ből 4 centerezéseSanama írta:Ilyen statisztikat barkirol lehet hozni, ennyi erovel beleirhatnak, hogy bsuquets kitol kapta a labdat.illetve alapvetoen ez nem nagy cucc, rajta kb a tamadasok 95%-a atmegy, jatekban viszont nulla, se tamadasban, se vedekezesben nem villog, az en szememnek legalabbis. a tegnapi meccsrol is kb. az maradt meg rola, hogy felrugta az egyik ellenfelet, aztan meg vigyorogva magyarazott neki.