Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Köszi a gyors választAlfa írta:Nagy valószínűséggel nem lesz fenn olyan egységes verzió amely nagyjából mindenkinek működik mivel az Originnal levédték és nem tudják normálisan feltörni . A 14-hez sem volt "egységes" tört verziógerus993 írta:Sziasztok, eltelt 1 hónap a játék megjelenése óta és még nincs fent ncoronvalakinek van valami infoja arról, hogy esetleg mikorra jöhet a játék crackje?
Nagy valószínűséggel nem lesz fenn olyan egységes verzió amely nagyjából mindenkinek működik mivel az Originnal levédték és nem tudják normálisan feltörni . A 14-hez sem volt "egységes" tört verziógerus993 írta:Sziasztok, eltelt 1 hónap a játék megjelenése óta és még nincs fent ncoronvalakinek van valami infoja arról, hogy esetleg mikorra jöhet a játék crackje?
dévid villa írta:Megvettem a FIFA 15-öt pc-re, felraktam, mikor viszont elindítom, akkor a nyelvválasztásnál lefagy. Gépigény bőven megvan, op. rendszer win7. Valakinek van valami ötlete mi lehet a megoldás a problémára?
Ja igen, azt kihagytam, hogy PC-n játszok, de akkor rendben van, kösziPetr írta:PC-s tapasztalatom van. Szerintem egyértelműen megéri, az irányítás, a játékmenet és minden egyéb realisztikusabb az új motor miatt. Sok mozdulatra már tényleg azt lehet mondani, hogy olyan, mint a valóságban.thiagoalcantara írta:Egyébként érdemes megvenni a Fifa 15-öt? Jobb mint a Fifa 14? Csak mert én azt is nagyon szeretem, de nem tudom, hogy jobb lenne-e az újabb Fifa. :/
Persze nem árt, ha elfut a gépeden.
PC-s tapasztalatom van. Szerintem egyértelműen megéri, az irányítás, a játékmenet és minden egyéb realisztikusabb az új motor miatt. Sok mozdulatra már tényleg azt lehet mondani, hogy olyan, mint a valóságban.thiagoalcantara írta:Egyébként érdemes megvenni a Fifa 15-öt? Jobb mint a Fifa 14? Csak mert én azt is nagyon szeretem, de nem tudom, hogy jobb lenne-e az újabb Fifa. :/
Gratulálok, remélem megérte a szenvedéstneobarca írta:Jelentem megy a Fifa 15.
nyugodtan oda tehették volna a szabadon igazolhatók közé..Azért ez elég durva....
Azért ez elég durva....teszler írta:Nincs benne a 15-ben Valdés!
En is azt hittem ( nyilván nem a Barca keretében kerestemZBarca írta:Valdes jelenleg egy szabadon igazolható játékos a játékban.Alfa írta:Valaki tudja , hogy Valdés hova tűnt a 15-ben ??? Mert rakerestem es nem adta ki .Ha jól tudom...
Valdes jelenleg egy szabadon igazolható játékos a játékban.Alfa írta:Valaki tudja , hogy Valdés hova tűnt a 15-ben ??? Mert rakerestem es nem adta ki .
http://www.fifahungary.hu/hirek/FIFA_15 ... megoldasok" target="_blankneobarca írta: Nah azt írta, hogy minden tökéletes. Szal passzolom. marad a várakozás. Köszi szépen még 1x mindent!![]()
nekem semmi baja nem volt a demoval , pedig jóval gyengébb a gépem mint a tied... nézd meg a hűtőket hogy rendesen mennek e. nekem is rossz volt de miután kicseréltem a proci hütőt, mert az elromlott, minden jó volt, teljes játék is megy!neobarca írta:Természetesen számít. Konkrétan akár maxon van minden, akár a minimumon, ugyan az a jelenség. Játék indít, space és tölti be a meccset minden főmenü nélkül, iszonyat szaggatva. Az, meg, hogy milyen gyorsan indul el, teljesen random.Petr írta:Ha számít a véleményem akkor szerintem nem a konfigoddal van a probléma. Minden driver frissítve van? A grafikát leraktad a minimumra hátha alapon?
Megkérdeznék én profit, sőt el is vinném neki, csak egyet sem ismerek...
Nah azt írta, hogy minden tökéletes. Szal passzolom. marad a várakozás. Köszi szépen még 1x mindent!Petr írta:neobarca írta:Elvileg telepítéskor csekkolja és ha nincs fent a legfrissebb akkor felrakja, de biztonság esetére:
http://www.microsoft.com/hu-hu/download ... x?id=36805" target="_blank
64-bites gép esetén x64 (FIFA miatt gondolom ez van)
32-bites gép esetén x86