Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Én is több gólt reméltem, főleg a kiállítás után, de nagyon spórolósra vettük a figurát. A befejezéseknél sokszor látszott dekoncentráltnak a csapat. Minden esetre simán hozták a kötelezőt és ez a lényeg.Barcaman1993 írta:Ismét egy csalódást okozó meccs. A tegnapi meccset 10 gól fölött kellett volna nyernünk és ez nem vicc.
Másik topicban már írtam, hogy nem muzsikált jól a Xavi-Ini duó tegnap (főleg Ini tűnt úgy, hogy végig csak szenved. Képtelen volt jó megoldásokat választani. Xavi meg szimplán eltűnt a mezőnyben, de ő azért nem játszott pocsékul.) Szerintem is jóval több kiugratást tolhattak volna.Barcaman1993 írta: Ami még jobban aggaszt, az a középpályásaink játéka. Minimum 8-10 olyan alkalom volt, hogy a csatáraink megindultak tiszta ziccerben, de egyszer sem tették nekik a labdákat. Xavi folyamatosan visszafele játszott, Iniesta pedig ismét elkezdte a szokásos rátekeredem a labdára játékát. Neymar 4-5 gólt lőhetett volna, ha passzolnak neki.
Munir azért még nagyon az út elején jár. Ráadásul simán vissza lehet tenni a B-be, főleg ha már bevethető lesz Suarez. Deulofeu ez esetben már erősen létszám feletti vált volna, nem beszélve arról, hogy neki kell a bizonyítási lehetőség és a rendszeres játéklehetőség.Barcaman1993 írta: Továbbá kiemelném Munir játékát. Szemmel láthatóan tök ballábas játékost, a jobbos felé még lépni sem hajlandó. A Neymaros helyzetéhez meg tényleg csak gratulálni lehet. Jár a taps!Ilyen játékosokra van szükségünk. Akkor most várom a fél fórumot fröcsögni, akik folyamatosan Deulofeu távozását követelték és támogatták is. Kérdem én, Munir miben különb nála? Mert játékban nem, az önzőség meg tőle sem áll messze.
Messi szinte már középpályás és mégis majdnem meccs/gól-nál van. A töménytelen gólpasszról nem is beszélve. Ha beépül Suarez is, lehet, hogy még ebben a szezonban megdönt valami assist rekordot.Barcaman1993 írta: Messi nagyon visszaesett góllövés területén (bár az is tény, hogy nagyon jól játszott), a Pedro-Munir-Sandro 3-as értékelhetetlen, egyedül Neymarral léptünk előrébb.
Ezzel nagyon együtt tudok érteni. Kelleni fog a magasság és a meccs alakulásának tükrében bármikor be lehet dobni Albát, ha szükséges.Barcaman1993 írta: Az egyetlen pozitívum, hogy Bravo jól védett és a Bartra-Piqué-Mathieu tengely nagyon jól muzsikált. Remélem Madridban ismét ők kezdenek.
Boccs, de nem is olvasom tovább! Egyszerüen érthetetlen ha van is terület ahová belépni, akkor sem jönnek zsigerből ezek a labdák! Busi kétszer is felnézett az indulo Neymarra majd egy laza mozdulattal lekilsőzte 3 méterre Ininek..Nem tudom mennyi ilyen szitu volt csak Neymarnak volt legalabb 4-5..Barcaman1993 írta:. Minimum 8-10 olyan alkalom volt, hogy a csatáraink megindultak tiszta ziccerben, de egyszer sem tették nekik a labdákat. .
Viszont az argentinok egy teljesen más szisztémában játszanak, eleve zártabbak a vonalaik...Leon írta:-Mascherano kh-ként játszik -hiába gyors és vannak nagy mentései,nagy meccseken mindig össze hoz egy orbitális hibát,egyébként meg vkp-ként világklasszis szinten van (A VB-n is látszott) de ott még csak véletlenül se játsszon hátha sokkal jobban segítené a csapatot mint a mostanában gyengélkedő Bui...

Szerintem nagyon jó ez a hátsó alakzat így. Mathieu-nek féligmeddig eredeti posztja a balbunkó, ráadásul ez a felállás könnyen elképzelhető 3 védős felállásként is, ahol Alvés felszaladgálhat. Ha pedig sima 4 védős, akkor is jobb, hogy legalább egyik oldalon védekezőbb felfogású játékos van. Majd elválik, mit álmodott meg Lucho.Chino írta:Nem értem miért kell Mathieut balhátvédnek. Ez nekem magas. Ott van Adriano. Azt se lehet mondani, hogy a franciának meccshiánya van, ráadásul olyan poszton, ahol nem tegnap játszott és nem is oda kell. Úgy látom LE szerelmes bele.
Matyit jobbhátvédként? Mégis miért?StickyFingaz írta:Matyi a szélen.Mondjuk inkább Alves helyén nézegetném.
Nem értem miért kell Mathieut balhátvédnek. Ez nekem magas. Ott van Adriano. Azt se lehet mondani, hogy a franciának meccshiánya van, ráadásul olyan poszton, ahol nem tegnap játszott és nem is oda kell. Úgy látom LE szerelmes bele. Alba és Rakitic pihentetése OK, a belső védőkkel és a támadóhármassal viszont elégedett vagyok.StickyFingaz írta:Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Pique Bartra Mathieu - Xavi Busquets Iniesta - Munir Messi Neymar #fcblive
Bench Barcelona: Ter Stegen, Mascherano, Alba, Adriano, Rakitic, Pedro, Sandro #fcblive
Matyi a szélen.Mondjuk inkább Alves helyén nézegetném.Ha baj van,akkor meg jöhet Rakitic.Jó lesz ez.
Ezt a felállást már a francia érkezése óta vártam. A nagy meccseken sztem mindenképpen neki kéne majd ott kezdenie.StickyFingaz írta:Alves Pique Bartra Mathieu
Szerintem lehet valami ezeknek a hibáknak a hátterében, mert ezek nem normális dolgok egy top csapatnál.Leon írta: ...
Teljesen jogos kritika, főleg úgy, hogy tavaly nekem Montoya volt az egyedüli üde színfolt a játékoskeretben, amikor lehetőséget kapott rendre élt vele és még a kapura is veszélyes volt. Szépen lassan be kéne építeni a kezdőbe. Szerintem Alves a maga módján tud még nagyot alkotni, de az kell neki hogy ne játszassák agyba-főbe, ez a lehető legrosszabb döntés. Persze utána aztán lehet mondani mekkora kutyaütő.. A másik, az én személyes kedvenc témám, Masch mi a fenéért játszik belső védőt? Matyi oké, eddig a bénázásaiból nem lett gól, aránylag jól teljesít, de Bartra-Piqué? Klasszis az argentín, de ha feljebb lépne Sergio is pihenhetne. Tavaly nem volt kérdés, ő volt az egyedüli opció, na de idén? Jó lenne ezeket a kérdéseket átgondolná LE. Bármennyire is elkötelezett Montoya és Bartra is, ha nem játszik el fog menni, ha nem kapja meg azt a lehetőséget, hogy nagy játékos legyen.palesz77 írta:Brafó Lucho, Alves látom meggyőző volt kedden..danianevem írta:Az utazó keret: Bravo, ter Stegen, Alves, Bartra, Piqué, Mascherano, Mathieu, Alba, Adriano, Busquets, Rakitic, Xavi, Iniesta, Pedro, Munir, Messi, Sandro, Neymar
Nincs Montoya, de még Douglas sem. Na vajon ki lesz a jobbhátvéd?![]()
Azért Sampert kipróbáltam volna...![]()
Keretbe se kéne lennie. Montoya helyébe elugranék ibizára nyaralni, tök fölösleges itt dekkolnia, ha Dani bármit csinálhat, úgyis kezdő - jobb esetben most csak kerettag. Mindegy, legalább Bartra van..