Bajnoki Mérkőzések
Ki merem jelenteni, hogy Busquets ott lesz a kp-n, Mascherano pedig a védelemben a klasszikuson, hacsak nem sérül meg valaki.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
- visca el barca
- Presidente del Barça
maszkeránót a balett ellen kellene a kp-n csapatni, nem ma...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Bravo; Alves-Pique-Bartra-Alba; SR-Masch-Xavi; Pedro-Messi-Munir/SandroErxy írta:Keret: Bravo, Ter Stegen, Alves, Bartra, Pique, Mascherano, Mathieu, Adriano, Alba, Xavi, Sergi Roberto, Iniesta, Rafinha, Pedro, Munir, Messi, Sandro, Neymar
kimaradt: Montoya, Masip, Vermaelen, Busquets, Rakitic
Ez a jóslatom.
De remélem tévedek, és Rafinha kezdő lesz, és Rakitic helyén fog játszani - magyarul a középpálya jobb oldalán. A csatársorba meg bízok benne, hogy a két nagyágyú kezdeni fog, de van egy olyan megérzésem, hogy Neymar pihenni fog a válogatott forduló miatt, és Messi mellett Pedro lesz meg egy ifi. Bartra meg szintén remélem hogy kezd, ha már Montoya megint nem kerülhetett be a keretbe - majd az Ajax ellen talán..

Keret: Bravo, Ter Stegen, Alves, Bartra, Pique, Mascherano, Mathieu, Adriano, Alba, Xavi, Sergi Roberto, Iniesta, Rafinha, Pedro, Munir, Messi, Sandro, Neymar
Nincs Busi, se Samper, Mascheranot megnézhetjük ha minden igaz a kp-n. remélem Rafinha is ott lesz, én kezdetném. mondjuk Xavival.
Nincs Busi, se Samper, Mascheranot megnézhetjük ha minden igaz a kp-n. remélem Rafinha is ott lesz, én kezdetném. mondjuk Xavival.

- visca el barca
- Presidente del Barça
off, pedig cseréld le, jobban jársz. főleg a bl miatt. franc sem fog gép előtt streamelgetni...blupatrik írta:Pedig komolyan gondolkodtam rajta hogy lecserélni a UPC-t DIGI-re a digisport miattDe kell nekem az a sport2 normális minőségben.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Mennyi mindent tanultam ma...
Először 50 éves Avia kormányművet tanultam meg kicserélni, most meg ez.
Pedig komolyan gondolkodtam rajta hogy lecserélni a UPC-t DIGI-re a digisport miatt
De kell nekem az a sport2 normális minőségben.
Először 50 éves Avia kormányművet tanultam meg kicserélni, most meg ez.
Pedig komolyan gondolkodtam rajta hogy lecserélni a UPC-t DIGI-re a digisport miatt

Veb véleményét osztom, a Sport 1 nálam is HD, ellenben a Sport 2 kb 360p-ben megy...visca el barca írta:nálunk pl digi van, és itt csak a sp1 ad HD adást, a sport2-n okádék a kép minőségeblupatrik írta:Nem kötekedésképpen, csak nem vagyok tisztában vele, de nincs sport 2-d? nem együtt jár az egész "sport család" ?ZBarca írta:Nem tudom ez itt mennyire off, de most nézem, hogy megint a Sport 2 fogja vetíteni a klasszikust, mert a Sport 1-en magyar bajnoki fog menni!!!![]()
![]()

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ZBarca 2014.10.17. 19:31:06-kor.

- danianevem
- Entrenador del Barça
Köztudott tény, hogy Magyarországon a magyar bajnokikat nézik a legtöbben [/irony]. Bár tényleg nem tudom mivel lenne jobb, ha a Sport1-en menne. Így is, úgy is stream a legjobb döntés.ZBarca írta:Nem tudom ez itt mennyire off, de most nézem, hogy megint a Sport 2 fogja vetíteni a klasszikust, mert a Sport 1-en magyar bajnoki fog menni!!!![]()
![]()

Illetve nekem nem, mert én is a Fradi-Pécset nézem, helyszíni kommentárral.
- visca el barca
- Presidente del Barça
nálunk pl digi van, és itt csak a sp1 ad HD adást, a sport2-n okádék a kép minőségeblupatrik írta:Nem kötekedésképpen, csak nem vagyok tisztában vele, de nincs sport 2-d? nem együtt jár az egész "sport család" ?ZBarca írta:Nem tudom ez itt mennyire off, de most nézem, hogy megint a Sport 2 fogja vetíteni a klasszikust, mert a Sport 1-en magyar bajnoki fog menni!!!![]()
![]()

- MatyiG
- Adminisztrátor
Nem lepődnék meg, ha azt többen néznék.ZBarca írta:Nem tudom ez itt mennyire off, de most nézem, hogy megint a Sport 2 fogja vetíteni a klasszikust, mert a Sport 1-en magyar bajnoki fog menni!!!![]()
![]()
Nem kötekedésképpen, csak nem vagyok tisztában vele, de nincs sport 2-d? nem együtt jár az egész "sport család" ?ZBarca írta:Nem tudom ez itt mennyire off, de most nézem, hogy megint a Sport 2 fogja vetíteni a klasszikust, mert a Sport 1-en magyar bajnoki fog menni!!!![]()
![]()
ZBarca írta:Nem tudom ez itt mennyire off, de most nézem, hogy megint a Sport 2 fogja vetíteni a klasszikust, mert a Sport 1-en magyar bajnoki fog menni!!!![]()
![]()
Nem értem a problémád, MB1>minden más

/irony off
Nem tudom ez itt mennyire off, de most nézem, hogy megint a Sport 2 fogja vetíteni a klasszikust, mert a Sport 1-en magyar bajnoki fog menni!!!

- visca el barca
- Presidente del Barça
jól van na, nekem is lehetnek rosszabb napjaimAlcantara írta:Azért nem gondoltam, hogy egy kis humorra, már az öreg motorosok is azonnal ugranak és bőszen bizonygatnak a bajnoki meccsel kapcsolatosan.

- Leon
- Director del Fútbol
Én sem örülnék annak,ha a Realtól kapnánk az 1. bajnoki gólt, de ha már így lesz akkor remélem Messi ellenük lőtt góllal lesz a La Liga rekordere! 

Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
Azért nem gondoltam, hogy egy kis humorra, már az öreg motorosok is azonnal ugranak és bőszen bizonygatnak a bajnoki meccsel kapcsolatosan. 

- visca el barca
- Presidente del Barça
mire alapozom? az elmult 18 egymás elleni meccsen mindig kaptunk gólt, utoljára az 5-0-nál úsztuk meg, de az sem ma volt.... azért valljuk be, a védelmünk eddig nem igazán volt bajnokin próbára téve...Alcantara írta:Ezt mire alapozod? Megint ez a kishitűség!visca el barca írta: mivel a real uis lőni fog nekünk min. 1-et,![]()

- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
Ancelotti is megmondta, ha Ronaldo kezd, akkor a 1-0 ról indulnak bárki ellen.Alcantara írta:Ezt mire alapozod? Megint ez a kishitűség!visca el barca írta: mivel a real uis lőni fog nekünk min. 1-et,![]()
Nyilván nem egy Danilo-Mangala páros van nálunk, de azért csak ott vagyunk a szeren egyedüliként Európában.

Viccet félretéve, nehéz elképzelni, hogy lehozzuk kapott gól nélkül. Eddig is rengeteg gólt lőtt a Madrid, de idén a kevesebb védekező ember miatt és a végletekig turbózott támadósor miatt, szinte rá is vannak kényszerülve a többet lőjjünk mint kapjunk filozófiára.
Benne lesz most is az adok-kapok gólok terén. Aztán lehet ilyenkor jön majd egy unalmas 0:0, mert arra senki sem számít.

Amúgy szerintem is jobb lenne gólt kapni az Eibar ellen, leesne ez a teher a Classicó előtt.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Mire lehet alapozni?
Mondjuk arra,hogy játszottunk egy erősebb európai csapattal, akik nélkülöztek 1-2 alapembert is ,de rögtön kaptunk hármat...mellé meg Cavani lőhetett volna még ennyit,ha nem ügyetlen.
Madrid meg szintekkel áll a PSG felett.
Esélyesebb,hogy kapunk,mint hogy nem, messze nem olyan jó ez a védelem, mint amiről a statisztika árulkodik, remélem legalább a játékosaink nem ámítják magukat ezzel.
Persze ne kapjunk gólt, nem kívánom,csak azért illene a földön maradni.
Fontos lesz az első gól, még fontosabb mint máskor. Jó lenne nekünk szerezni, aztán okosan visszább állni, fel állt fal ellen halottak,csak ki kell lépni a lövőikre.
Mondjuk arra,hogy játszottunk egy erősebb európai csapattal, akik nélkülöztek 1-2 alapembert is ,de rögtön kaptunk hármat...mellé meg Cavani lőhetett volna még ennyit,ha nem ügyetlen.
Madrid meg szintekkel áll a PSG felett.
Esélyesebb,hogy kapunk,mint hogy nem, messze nem olyan jó ez a védelem, mint amiről a statisztika árulkodik, remélem legalább a játékosaink nem ámítják magukat ezzel.
Persze ne kapjunk gólt, nem kívánom,csak azért illene a földön maradni.
Fontos lesz az első gól, még fontosabb mint máskor. Jó lenne nekünk szerezni, aztán okosan visszább állni, fel állt fal ellen halottak,csak ki kell lépni a lövőikre.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Ezt mire alapozod? Megint ez a kishitűség!visca el barca írta: mivel a real uis lőni fog nekünk min. 1-et,

Nyilván nem egy Danilo-Mangala páros van nálunk, de azért csak ott vagyunk a szeren egyedüliként Európában.

- visca el barca
- Presidente del Barça
holnapután végre ujra meccs... hogy utálom mikor az érdektelen válogatott meccsek miatt szünet van
örülök h "csak" egy eibar lesz az ellenfél, ráadásul otthon, nem jelenthet gondot. nekem egy apró kívánságom van, kapjunk gólt
mivel a real uis lőni fog nekünk min. 1-et, inkább az eibar szakítsa meg a szériánkat mint a madrid, mert akkor hallgathatnánk azt is vagy 5 éven keresztül... 

Sziasztok,
Időpontáthelyezés miatt van 4 jegyem november 1-re a Barcelona - Celta Vigo meccsre. Egy jegy ára 41,5 EUR. Kérem, akit érdekel, jelentkezzen nálam. Email címem: actommy@gmail.com. Sajnos mivel a mérkőzést áttették vasárnapról szombatra, így nem tudunk kimenni.
Tamás
Időpontáthelyezés miatt van 4 jegyem november 1-re a Barcelona - Celta Vigo meccsre. Egy jegy ára 41,5 EUR. Kérem, akit érdekel, jelentkezzen nálam. Email címem: actommy@gmail.com. Sajnos mivel a mérkőzést áttették vasárnapról szombatra, így nem tudunk kimenni.
Tamás
- Normandia
- Director del Fútbol
Chino írta:Én csak erre a hsz-re reagáltam:Normandia írta: .
"Több alázatot, mert nem azzal van baj amit leírtál és senki sem tartja tehetségtelennek és azt sem vitatja senki, hogy helyzetbe tud kerülni meg minden, gondolom ezért is van az elsőcsapatnál, hanem azzal van itt problémája többeknek, hogy ne fél év alatt akarjon eljutni oda, ahová Messi, vagy Neymár és főleg ne így, hogy elönzőz helyzeteket. Ettől nem lesz nagyobb játékos és jobb sem."
Nem akarok letorkollni senkit és azt állítani, hogy hülyeség, amit írt, csak nem értem ezeket a kiemelt részeket.
Mi az, hogy fél év akar eljutni arra a szintre mint két említett emberke?! Lehet, hogy én látom rosszul, de nem érzem, hogy öncélú lenne vagy folyamatosan "elönzőzné" a dolgokat. Az, hogy, ha olyan helyzetben van rátölti a labdát a kapura (ami egyáltalán nem sűrű), és agilis nem egyenlő azzal amit néhányan írnak. Van amikor rossz megoldást választ, ahogy sokan mások is, de nem mondanám, hogy ne keresné folyamatosan a társakat, mert ez nem igaz. Persze nem lehet mindent erre fogni, de azt is vegyük számba, hogy eddig 16-18 éves srácokkal játszott, hirtelen csöppent bele egy más közegbe, ahol sokkal magasabb a léc, sokkal gyorsabban kell döntéseket hozni, nem nyeretlen kétévesek ellen játszik.
Amúgy igazán abból "robbant" ki ez az egész, hogy Neymarnak nem adta le azt a labdát. Hozzáteszem, ha akkor nem vágja fel a kapus és begurítja a labdát, most senki nem hajtogatna önzőzést (legalábbis elég kevesen), hanem dicsérnék, hogy milyen f@..án csinálta. Nem állítom, hogy hibátlanul játszik vagy mindent jól csinál, félreértés ne essék, de nem hiszem, hogy ezek a stílusából, mentalitásából adódnának.
Summa summarum szerintem egyáltalán nem jellemző, hogy nagy lenne az arca, vagy folyamatosan önzőzne. Ha nem lenne benne alázat vagy tényleg olyan öncélú lenne, nem hiszem, hogy LE elviselné és ennyi lehetőséget adna neki.
Nekem más jött le az eddigi produkciójából, de úgy legyen, ahogy írod, ennek mindenki, csak örülhet. Nagyon off már a téma, szerintem ebben a topickban fejezzük ezt be.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
- Chino
- Llegenda del Barça
Én csak erre a hsz-re reagáltam:Normandia írta: Senki sem mondta,hogy vak vagy a focihoz, csak van aki máskép látja. Ennyi és nem több.
Nem ez volt Munir első meccse, amikor rosszul döntött és mást kellett volna választania és ebben nem feltétlenül kellene dícsérni. Itt senki sem ellene kritizál,hanem érte. A tehetségét sem vitatja senki, de a hibákat sem kellene elnézni.
"Több alázatot, mert nem azzal van baj amit leírtál és senki sem tartja tehetségtelennek és azt sem vitatja senki, hogy helyzetbe tud kerülni meg minden, gondolom ezért is van az elsőcsapatnál, hanem azzal van itt problémája többeknek, hogy ne fél év alatt akarjon eljutni oda, ahová Messi, vagy Neymár és főleg ne így, hogy elönzőz helyzeteket. Ettől nem lesz nagyobb játékos és jobb sem."
Nem akarok letorkollni senkit és azt állítani, hogy hülyeség, amit írt, csak nem értem ezeket a kiemelt részeket.
Mi az, hogy fél év akar eljutni arra a szintre mint két említett emberke?! Lehet, hogy én látom rosszul, de nem érzem, hogy öncélú lenne vagy folyamatosan "elönzőzné" a dolgokat. Az, hogy, ha olyan helyzetben van rátölti a labdát a kapura (ami egyáltalán nem sűrű), és agilis nem egyenlő azzal amit néhányan írnak. Van amikor rossz megoldást választ, ahogy sokan mások is, de nem mondanám, hogy ne keresné folyamatosan a társakat, mert ez nem igaz. Persze nem lehet mindent erre fogni, de azt is vegyük számba, hogy eddig 16-18 éves srácokkal játszott, hirtelen csöppent bele egy más közegbe, ahol sokkal magasabb a léc, sokkal gyorsabban kell döntéseket hozni, nem nyeretlen kétévesek ellen játszik.
Amúgy igazán abból "robbant" ki ez az egész, hogy Neymarnak nem adta le azt a labdát. Hozzáteszem, ha akkor nem vágja fel a kapus és begurítja a labdát, most senki nem hajtogatna önzőzést (legalábbis elég kevesen), hanem dicsérnék, hogy milyen f@..án csinálta. Nem állítom, hogy hibátlanul játszik vagy mindent jól csinál, félreértés ne essék, de nem hiszem, hogy ezek a stílusából, mentalitásából adódnának.
Summa summarum szerintem egyáltalán nem jellemző, hogy nagy lenne az arca, vagy folyamatosan önzőzne. Ha nem lenne benne alázat vagy tényleg olyan öncélú lenne, nem hiszem, hogy LE elviselné és ennyi lehetőséget adna neki.
Forca Barca!!!!
- Normandia
- Director del Fútbol
mahitoo írta:Köszi Chino, már kezdtem azt hinni, hogy én váltam teljesen vakká a focihoz.
Senki sem mondta,hogy vak vagy a focihoz, csak van aki máskép látja. Ennyi és nem több.
Nem ez volt Munir első meccse, amikor rosszul döntött és mást kellett volna választania és ebben nem feltétlenül kellene dícsérni. Itt senki sem ellene kritizál,hanem érte. A tehetségét sem vitatja senki, de a hibákat sem kellene elnézni.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."