2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Hát sajnos..Bár a PSG ellen bevállalta Ter Stegent meg úgy általában a fiatalokat.fz9999 írta:LE sajnos nem elég bevállalós, ahhoz Suarez kezdjen, inkább megy a biztos rossz irányba és Pedroval kezd... úh a cseréig 1-el biztosan kevesebben leszünkvisca el barca írta:igen, mert látatlanban is megmondom h többet érne azon 70 perc alatt mint pedro...roby122 írta: Gondolom annak örülnének itt egy páran , ha Suárez kezdene , teszem föl 70. percben fárad , mert egy ilyen iramú meccsnél fáradna , lecserélné LE és Pedrora. Gondolom ez jobban tetszene.
nálunk nem divat hogy az uj igazolást azonnal kezdetik..Megértem ha sérülésből jönne vissza de nem igy van! Forditott esetben a madrid tuti jáccatná ellenünkfz9999 írta:LE sajnos nem elég bevállalós, ahhoz Suarez kezdjen, inkább megy a biztos rossz irányba és Pedroval kezd... úh a cseréig 1-el biztosan kevesebben leszünkvisca el barca írta:roby122 írta: Gondolom annak örülnének itt egy páran , ha Suárez kezdene , teszem föl 70. percben fárad , mert egy ilyen iramú meccsnél fáradna , lecserélné LE és Pedrora. Gondolom ez jobban tetszene.
igen, mert látatlanban is megmondom h többet érne azon 70 perc alatt mint pedro...
LE sajnos nem elég bevállalós, ahhoz Suarez kezdjen, inkább megy a biztos rossz irányba és Pedroval kezd... úh a cseréig 1-el biztosan kevesebben leszünkvisca el barca írta:igen, mert látatlanban is megmondom h többet érne azon 70 perc alatt mint pedro...roby122 írta: Gondolom annak örülnének itt egy páran , ha Suárez kezdene , teszem föl 70. percben fárad , mert egy ilyen iramú meccsnél fáradna , lecserélné LE és Pedrora. Gondolom ez jobban tetszene.
igen, mert látatlanban is megmondom h többet érne azon 70 perc alatt mint pedro...roby122 írta: Gondolom annak örülnének itt egy páran , ha Suárez kezdene , teszem föl 70. percben fárad , mert egy ilyen iramú meccsnél fáradna , lecserélné LE és Pedrora. Gondolom ez jobban tetszene.
Igen , LE cseréire általában a 60. percre kerül sor. Ez gondolom tudatos , és 1 órát mindenképp akar hagyni fiainak.S.Agüero írta:Nem fogja ő még úgy érezni a játékot szerintem, mint ahogy itt páran gondolják.
Én sem kezdetném, behoznám a 60. percben, ha nem vezetünk, aztán a fáradt védőkre viheti rá a lasztit.
igen ezt én is adom. egyszer az életben felejtsük már el ezt a 4-3-3-at, nem dől össze a világ. LE uo. bexari mint tata, ő sem fog semmit változtat a felálláson, csak posztokon variál. mind munir, mind pedro játszatása tök fölösleges.Leon írta:Én L.E helyében a Mas-Busi-Ini-Rakitic négyest tenném fel középre,előttük meg Neymar és Messi. Minden más támadónkkal csak egy emberrel kevesebben lennénk annyira fogalmatlanok (sajnos Munir is).
Ezzel még egyet is értenék, ha lenne olyan játékos, aki jobban teljesíthetne. Munir mostanában fejben nagyon nincs a szeren, biztos vagyok benne, hogy nem pont a Madrid ellen idegenben fog gólokat lőni hatalmas ziccerekből, Pedro pedig bármilyen hasznos tud lenni a mezőnyben, ezt mostanában nem mutatja meg, támadásban pedig teljesen impotens. Ártani nem árthat hozzájuk képest.Bob_Marley írta:Ezzel nagyon nem értek egyet, hogy kezdenie kellene. Madridban egy stabil csapat kell, aki okos türelmes játékkal elhozhat pontot, pontokat. Végén ha úgy esik belehet állítani,de 0 km-rel blődség lenne kezdetni.
Ez legalább azt jelenti, hogy a tüdőmet kidobva 100%-os teljesítménnyel - magamhoz mérten - kezdő lennék. Még nincs minden veszve.visca el barca írta:ugyan már, pedrorol most is megmondta h minden edzésen 100%-osan teljesít. igaz, hogy a foci, meg a helyzetek értékesítése nem megy neki...
ugyan már, pedrorol most is megmondta h minden edzésen 100%-osan teljesít. igaz, hogy a foci, meg a helyzetek értékesítése nem megy neki...shutterisland írta:sokkal inkább bíznék abban, hogy game changer lesz a pali, mint munir vagy pedro.
visca el barca írta:
A 3 kapitánybence-barca írta:Most akkor végül nem együtt vették át CRrel tényleg?
Azt hittem az csak vmi kamuhír, h CR egyedül akarta átvenni.
https://pbs.twimg.com/media/B0AOumNIcAAY6kv.jpg" target="_blankAlfa írta: Bartomeun kívül volt még valaki a gálán ? pl Xavi ?
Ők hárman biztos.
https://pbs.twimg.com/media/B0AOumNIcAAY6kv.jpg" target="_blankAlfa írta: Bartomeun kívül volt még valaki a gálán ? pl Xavi ?
Bartomeun kívül volt még valaki a gálán ? pl Xavi ?szarvasember írta:Aki szeretné nézheti élőben az aranycipő gálát![]()
https://www.youtube.com/watch?v=kr_hRCRa_tw