Feast4 írta:MQuC írta:Tehát multiskilles játékosokat edzel? Vagy nem feltétlenül?
Aha igen. A Multis játékosokban van a legtöbb pénz, másrészt pl. egy iylen def csatár bevethető középpályán csatársorban magas átadással még közepes szélősként is. Lényeg, hogy technikás spece legyen. Amúgy mindig igyekszem speces játékosban gondolkodni. Drágább de annyival plusszba is jön az edzés végén.
Jelenleg a head-es , gyors és teches játékosok a legjobbak....
Az új meccsmotor elég gyakran dobja a gyors eventeket és a szöglet+fejes kombót.
Techikás akkor jó, ha DEF Csatiként használod.
Amúgy a multizáshoz szép idő kell. Persze attól függ, hogy milyen szintről kezded el nevelgetni.
Én pl karrierem eleje óta ( nem most volt) játékszervezést edzek és majd minden esetben 17 éves jó/megf srácokat edzettem titáni vagy még magasabb szintre. Ez régebben sok idő volt , most kicsit gyorsabb az edzés. Ha jól csinálod már kiemelkedő 17 éves kora végére. Titáni általban 20 vége/közepe és az már U20 -as szint kb. Persze oda kell a jó forma + jó spec.... illetve kieg is a konkurencia miatt.
Most nekem van 5 titáni kp-m 21 évesek, lassan piacra pakolok 2-t és kicsit erősítem a csapatom ,mert fel akarok jutni. Sajnos anno nagy hibát követtem el + peches is voltam és vissza kellett másznom 4-5 osztályt. Illetve az állandó meccsmotor baszogatás elvette a kedvem , így volt kb 4-5 szezonnyi inaktív alkotásom.
Most kordában tartom a csapatom a 6. osztályból a kupa 6. körébe jutottam , úgy, hogy a 2. körtől fogva otthon tolom (erősebbekkel játszom). Bajnokságban jelenleg veretlenül állok,de most 2 kemény fordulóm lesz illetve holnap 1000%-ra kiesek egy nagyon durva másodos ellen. Le is beszéltem vele , hogy pic-pic lesz. Feleslegesen nem akarok morált bontani.
Jön egy kis pénz , megy egypár szurkoló. Ez van. A 2 kpből jön pár száz milla és a kapott zséből veszek védőket és utánpótlásra kp-t.