Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na én ezért indulok +1% eséllyel többel mint te mert naponta a reggeli kávézgatás közben foglalkoztam a fizuk összeírásával excel táblázatba, csapat tervezgetéssel.Bob_Marley írta:Jogos, akkor lesznek gondok.varnagykrisztian írta:
De a tieden pl. LIN cap hit-je $8,374,646, amit Slither hivatalossá tett azon pedig $14,898,938.
Kicsit komplikált nekem, hogy mindig bekattintsak a csapathoz és megnézem pontosan mennyi az összeg. Van fél perced licitálni, s ezalatt checkold le az összeget. Oké hogy nagyjából azért megvan az eleje fejből, de a későbbi játékosoknak nem tudom mennyi a fizetése s egy újonc szerződésűnél nem mindegy, hogy 1-2-3-4-5 millió.
Slither, ez sem "naprakész" oldal, pl. Evan Turner-nél nincs fizetési adat.Slither írta:Most nézegettem, és nem teljesen naprakészek a fizetések a basketball-referencen (pl Boozer még a régi szerződésével van bent), szóval ez lesz majd a hivatalos oldal: http://hoopshype.com/salaries.htm" target="_blank
Jogos, akkor lesznek gondok.varnagykrisztian írta:
De a tieden pl. LIN cap hit-je $8,374,646, amit Slither hivatalossá tett azon pedig $14,898,938.
De a tieden pl. LIN cap hit-je $8,374,646, amit Slither hivatalossá tett azon pedig $14,898,938.Bob_Marley írta:Én ezt fogom nézni, átláthatóbb:
http://www.basketball-reference.com/con ... ayers.html" target="_blank
Gondoltam beírom, hátha valakinek segítség ez az oldal.
Így van, a kislányom 7 körül már csucsul, onnantól szabad vagyok, de azért szólj elötte.Slither írta:Igazából kanty-n múlik hogy 20:30 vagy 21:00-kor kezdünk, mert varnagykrisztian meg tudja oldani a 21 órás kezdést. Most átraktam 9 órára, de azért legyetek gépközelben fél9-kor is.
Jó lenne fixálni 1 nappal a draft előtt.PCsabi írta:Most akkor 20:30-kor lesz a draft? Idáig azt hittem, hogy 21:00-kor lesz.
Nekem van egy 50 fős excel táblázatos játékoslistám, szerződésekkel, tervezett 13 fős MY TEAM-el, magam csináltam, kíváncsi leszek mi sül ki belőle......holnap kiderül.Slither írta:Mindenkinek maga kell hogy figyeljen a sajat fizetesi sapkajara. Ha nem teszi akkor o fogja megszivni. Szoval draft kozben mindenkinel legyen nyitva ez az oldal: http://www.basketball-reference.com/con ... ayers.html" target="_blank
(Meg egy excel tabla se art ami automatikusan kiszamolja felhasznalt/megmaradt keretet.)![]()
Azert megprobalom nyomonkovetni a fizeteseket a draft kozben, es szolok ha vki rosszul all.
Mindenkinek maga kell hogy figyeljen a sajat fizetesi sapkajara. Ha nem teszi akkor o fogja megszivni. Szoval draft kozben mindenkinel legyen nyitva ez az oldal: http://www.basketball-reference.com/con ... ayers.html" target="_blankneobarca írta: Amúgy a draftnál ki lesz írva, hogy melyik embernek mekkora a szerződése? Vagy pl a túllépem esetleg a gép nem enged majd olyat draftolni? Ez még elég homály nálam. De sztem másnál is...
Bob_Marley írta:Szerintem olyan őskáosz és értetlenkedés lesz, amilyet még a világ nem látott.
Konkrétan sztem kb lehetetlen lesz cserélni.Bob_Marley írta:Ráadásul itt majd cserélni is teljesen egyértelműen úgy kell, hogy a sapiba mindenki beleessen.
Köszi, így már tiszta.Slither írta: Valaszok a commish notesben.
Valaszok a commish notesben.Bob_Marley írta:Bennem is felmerült pár kérdés. Mi van ha megszalad a határ. Nyilván játékosokat kell kitegyen, hogy beleessen a sapiba. Viszont itt 2 lehetőség is van. 1; A legnagyobb fizetésűt kitenni automatikusan 2; a menedzser választ kit tesz ki. Szerintem nagyon nem mindegy melyik verzió van. Mert utóbbinál simán lehet azzal játszani, hogy teszem azt három 20 milliós ember pár jó, végére meg totál minimum fizetés, Ha meg túlment, akkor max kiteszek valakit az alacsonyak közül.
Következő kérdés: Van-e minimum létszám? Csak mert szintén olyan dolog, hogy valaki összeállít egy 13 fős csapatot, valaki meg elvan 8 emberrel.
Elsőből következhet a második. És nagyon nem mindegy, mert aszerint kell gondolkozni. Ha lehet 8 emberrel is játszani ellövök annyira zsetont a többi meg "nem érdekel".
Szerintem olyan őskáosz és értetlenkedés lesz, amilyet még a világ nem látott.
Ráadásul itt majd cserélni is teljesen egyértelműen úgy kell, hogy a sapiba mindenki beleessen.
Bob_Marley írta:Szerintem olyan őskáosz és értetlenkedés lesz, amilyet még a világ nem látott.![]()
A Holiday - Oladipo - Batum - Love - Ibaka ötös jónak tűnik, de a többi...Slither írta:Sztetek egy ilyennel mire lehet szamitani?
Értem én és tudom is, hogy nagy fegyvertény, de valahogy az FA-t nézve nem érzem az erőt. 2 taktikai vonal körvonalazódik am bennem. Mind a kettő megdőlhet az első körben ha a favoritjaim kimennek előlem. Onnantól kezdve meg freestyle.Bob_Marley írta:5 draftjog az első két körben nagy hendikepp, innen tényleg csak elrontani lehet és sima PO.