Leo Messi

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Ha lenne rá lehetőség, visszahoznád?

Igen, még tudna adni a csapatnak
67
46%
Nem, tovább kell lépni
79
54%

Szavazatok száma: 146
mahitoo
Entrenador del Barça

2014.10.22. 22:11:02

MessiNeymarSuarez írta: sokszor haláluk kívánása .
Ezt már leírtad párszor. Sok cifrát írnak, engem is idegesít, de ilyet nem láttam. Leírhatnád privátban, hogy mikor, és ki.
Sajnos sokan csinálják mindkét oldalon, hogy visszamennek a sajátjukra, és olyanokat írnak, amik nem is hangzottak el, vagy teljesen kiforgatják az eredetit.
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" :D
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2014.10.22. 21:56:19

Amúgy érdekes, hogy például a mai meccsen is a mindenki Ronaldotol elnézést kér folyamatosan ha valamit nem tökéletesen csinál, és Messi van beállítva zsarnoknak a sajtó meg egyes realosok által :mrgreen:
Érdekes, hogy például ilyeneket nem kap fel a sajtó,csak azt ha Messi nem megy le, vagy nem pacsizik rögtön az edzővel miután lement.

defender3: De, van az moderálva, csak annyi hogy a Barcásokat tiltják ki ha le "zselézik" Ronaldot, miközben éjjel-nappal megy a Barca játékosok nagyondurva szídása, sokszor haláluk kívánása meg egyéb ilyen kultúrált minősítése .
defender3
Entrenador del Barça

2014.10.22. 21:54:21

Néztem a madridi fórumot és ott sokkal többet kihoztak belőle, h ha esetleg megdönti a rekordot akkor lehet, h megállítják a meccset. Mennyire jó is lenne ha Madridban sikerülne megdönteni egy újabb rekordot :twisted: de nem örülnék annak ha meccs közbe lenne ünneplés, mert az mégjobban szítaná az indulatokat a 2 tábor között.

OFF: sajnos ahogy néztem kicsit rosszul van moderálva ott a fórum. Itt nehezen tudnám elképzelni az anyázásokat meg hasonlókat, aminek nagyon örülök, h az itteni fórumozók próbálnak normális hangnemben írni.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2014.10.22. 21:46:26

ZBarca írta:Sajnos ma már a szurkolók nagy része ilyen, aki többet ártott a kedvenc csapatuknak - legyen bármekkora játékos is - nem fogja megkapni a tiszteletet. :(
Gondolom a Camp Nou népe felállva tapsolna fordított esetben a duplázó Ronaldonak.. Totál elcseszett ötlet szerintem az ősi riválisnál ÜNNEPELTETNI a mi játékosunkat. Max azt tudnám elfogadni, hogy félidőben vagy meccs végén lenyomnának egy rövid filmet a fontosabb góljairól, aztán utána a következő hazai meccs előtt egy kisebb ünnepség, de ez.. Tököm se kíváncsi erre a Classico közepén, engem a foci érdekel, nem az, hogy a Spanyol szövetség hogy jó pofizik egy ünnepségen.
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2014.10.22. 21:39:24

danianevem írta:Iniestánál vagy Ronaldinhónál még elhinném, hogy lenne hajlandóságuk megadni a tiszteletet, de nem Messinek.
Sajnos ma már a szurkolók nagy része ilyen, aki többet ártott a kedvenc csapatuknak - legyen bármekkora játékos is - nem fogja megkapni a tiszteletet. :(
Kép
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2014.10.22. 21:36:52

danianevem írta:
Alfa írta:
danianevem írta:...
Nem tudnak mit tenni ellene . Ha a spanyol szövetség így dönt akkor így dönt . Teljesen biztos , hogy a Barca ezért nem fog reklamálni. A Bernabéu népe pedig megmutathatná a nagyságát egy tapssal.
A spanyol szövetség illetékese azt nyilatkozta, hogy nem érkezett ilyen jellegű kérés egyik féltől sem. Pedig elvileg előre kellene egyeztetniük. Korábban meg maga Zubi nyilatkozta, hogy Messi megérdemli az ünnepeltetést, akár a Bernabéuban is.

Szóval én már nem igazán tudom követni, hogy éppen mi a legvalószínűbb kimenetele a dolognak, de abban biztos vagyok: a klubnak lehet beleszólása, esetleges vétójoga.
MessiNeymarSuarez írta:Szerintem lesznek azért akik tapsolnak, nem minden madridos utálja Messit. Bár a nagyrésze még mindig azon van kiakadva hogy anno a nézőkbe lőtte a labdát.
Nyilván nem mindenki utálja, bár nagyon kevesen lehetnek akik nem. Mindenesetre a nagy átlag elképesztően kritikus vele szemben. Mindezt a másik oldalon látottak, meg személyes tapasztalatok alapján is merem állítani.
ZBarca írta:...
Persze, lője csak meg a góljait és sírjanak a madridisták :twisted: Viszont bárhogyan próbálom megközelíteni egy ilyen ünnepség nem kicsit sülne el visszafelé. Az elmúlt pár évben elképesztő méreteket öltött a harag/irigység(?) a realosok szívében.

Iniestánál vagy Ronaldinhónál még elhinném, hogy lenne hajlandóságuk megadni a tiszteletet, de nem Messinek.
Ha lenne ünnepség, akkor szerintem utána Ronaldo minden egyes megmozdulására ünnepséget szerveznének, nehogy már Ronaldot ne ünnepeljék :mrgreen:
danianevem
Entrenador del Barça

2014.10.22. 21:28:07

Alfa írta:
danianevem írta:...
Nem tudnak mit tenni ellene . Ha a spanyol szövetség így dönt akkor így dönt . Teljesen biztos , hogy a Barca ezért nem fog reklamálni. A Bernabéu népe pedig megmutathatná a nagyságát egy tapssal.
A spanyol szövetség illetékese azt nyilatkozta, hogy nem érkezett ilyen jellegű kérés egyik féltől sem. Pedig elvileg előre kellene egyeztetniük. Korábban meg maga Zubi nyilatkozta, hogy Messi megérdemli az ünnepeltetést, akár a Bernabéuban is.

Szóval én már nem igazán tudom követni, hogy éppen mi a legvalószínűbb kimenetele a dolognak, de abban biztos vagyok: a klubnak lehet beleszólása, esetleges vétójoga.
MessiNeymarSuarez írta:Szerintem lesznek azért akik tapsolnak, nem minden madridos utálja Messit. Bár a nagyrésze még mindig azon van kiakadva hogy anno a nézőkbe lőtte a labdát.
Nyilván nem mindenki utálja, bár nagyon kevesen lehetnek akik nem. Mindenesetre a nagy átlag elképesztően kritikus vele szemben. Mindezt a másik oldalon látottak, meg személyes tapasztalatok alapján is merem állítani.
ZBarca írta:...
Persze, lője csak meg a góljait és sírjanak a madridisták :twisted: Viszont bárhogyan próbálom megközelíteni egy ilyen ünnepség nem kicsit sülne el visszafelé. Az elmúlt pár évben elképesztő méreteket öltött a harag/irigység(?) a realosok szívében.

Iniestánál vagy Ronaldinhónál még elhinném, hogy lenne hajlandóságuk megadni a tiszteletet, de nem Messinek.
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2014.10.22. 21:14:16

danianevem írta:Óriási tiszteletlenség lenne a klub részéről, ha nem hozzá méltó ünneplésben részesítené. Telt házasban, otthon, a Camp Nouban.
Szerintem meg nem! :D Telt házas Bernabeu. Több ezer madridista. 0-2-es állás. Messi dupla :arrow: 0-4. Ünneplés. =D> :twisted:

De értem amit mondasz, szerintem lehetne két ünnepség is, egy a Camp Nouban egy pedig a Bernabeuban Rinya 7 szemei előtt! :twisted:
Kép
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2014.10.22. 21:13:14

Alfa írta:
danianevem írta:
Alfa írta:Csak akkor fogják ünnepelni ha megdönti a rekordot vagy akkor is ha beállítja
Akkor ünneplik, ha megdönti. Szóval legalább kettőt kell lőnie.

On:
A Barca történelmének egyik -ha nem a- legnagyobb sportdiplomáciai bakija lenne, ha ebben a feszült légkörben, ahol a Messi vs. CR párharcnak már minden egyes momentumát kielemzik, megengednének egy ilyen ünneplést. A Bernabéuban. Füttysző, ronáldózás, meg Fifalónázás lenne alaphangon.

Messi a Barca legendája, talán legnagyobb ikonja, vagy mindenesetre a legsikeresebb játékosa. Óriási tiszteletlenség lenne a klub részéről, ha nem hozzá méltó ünneplésben részesítené. Telt házasban, otthon, a Camp Nouban.
Szerintem lesznek azért akik tapsolnak, nem minden madridos utálja Messit. Bár a nagyrésze még mindig azon van kiakadva hogy anno a nézőkbe lőtte a labdát.
Alfa
Entrenador del Barça

2014.10.22. 21:10:23

danianevem írta:
Alfa írta:Csak akkor fogják ünnepelni ha megdönti a rekordot vagy akkor is ha beállítja

On:
A Barca történelmének egyik -ha nem a- legnagyobb sportdiplomáciai bakija lenne, ha ebben a feszült légkörben, ahol a Messi vs. CR párharcnak már minden egyes momentumát kielemzik, megengednének egy ilyen ünneplést. A Bernabéuban. Füttysző, ronáldózás, meg Fifalónázás lenne alaphangon.

Messi a Barca legendája, talán legnagyobb ikonja, vagy mindenesetre a legsikeresebb játékosa. Óriási tiszteletlenség lenne a klub részéről, ha nem hozzá méltó ünneplésben részesítené. Telt házasban, otthon, a Camp Nouban.
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
danianevem
Entrenador del Barça

2014.10.22. 20:57:28

On:

Alfa
Entrenador del Barça

2014.10.22. 20:49:12

palesz77 írta:Mert valaki elhitte, hogy az igazi kép? :lol:

Közben ha minden igaz a FIFA rábólintott Messi Bernabeuban levő megünnepeltetésére. Ekkora ökörket komolyan. #-o Nincs olyan forgatókönyv, ahol ez jól sülne el, de a legironikusabb az lenne, ha egy 4-0-ás állásnál Leo szépítene egy góllal, aztán akkor őt ünnepeltetné a Spanyol szövetség.. :roll:
Komolyan, már abba bízok, hogy csak gólpasszokat fog adni, én nem akarom, hogy megszakítsák a Classicot egy ilyen baromság miatt..
Az első részre reagálva: Miután észrevettem , hogy Messi realos melegítőben van nyilván gondoltam , hogy ps :) de elsőre egy sima parkolós képnek tűnik :D .
Egyébként szerintem is hülyeség de azért roncika arcára kíváncsi leszek :D :mrgreen: . Csak akkor fogják ünnepelni ha megdönti a rekordot vagy akkor is ha beállítja ?
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2014.10.22. 20:38:46

Mert valaki elhitte, hogy az igazi kép? :lol:

Közben ha minden igaz a FIFA rábólintott Messi Bernabeuban levő megünnepeltetésére. Ekkora ökörket komolyan. #-o Nincs olyan forgatókönyv, ahol ez jól sülne el, de a legironikusabb az lenne, ha egy 4-0-ás állásnál Leo szépítene egy góllal, aztán akkor őt ünnepeltetné a Spanyol szövetség.. :roll:
Komolyan, már abba bízok, hogy csak gólpasszokat fog adni, én nem akarom, hogy megszakítsák a Classicot egy ilyen baromság miatt..
Alfa
Entrenador del Barça

2014.10.22. 17:43:05

ZBarca írta:
Alfa írta:Jobban megnézve Messi fejét tényleg látszik , hogy ps :D
És tényleg! :D
Exrxy : Te szórakoztál velünk :mrgreen: ?
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2014.10.22. 17:37:29

Alfa írta:Jobban megnézve Messi fejét tényleg látszik , hogy ps :D
És tényleg! :D
Kép
hank1ee
Director del Fútbol

2014.10.22. 17:24:08

Alfa írta: Csak nekem tűnik az a melegítő realosnak :mrgreen: ?
Lehet , hogy Arbeoláról rángatta le :lol:
Szerintem a lecserélése után rögtön felhívta Pérezt, és már át is igazolt! Luchonak meg csak meg akarta mutatni, hogy főnök, szombaton már ebben a szerelésben döntök rekordot. :lol:
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
Alfa
Entrenador del Barça

2014.10.22. 17:23:34

ZBarca írta:
Alfa írta:
Erxy írta:Kép

ajjajj, Messi a parkolóban vár Luchora :?
amúgy az a bogárevő hogy beleüvöltötte már az éterbe, hogy Messi nem ment lepacsizni Enrique-hez :lol: persze a többi cserénél csak kussolt, ott már nem volt érdekes :(
Csak nekem tűnik az a melegítő realosnak :mrgreen: ?
Az tényleg egy Realos melegítő... :?

Na jó, ki játszott a Photoshoppal? :mrgreen:
Jobban megnézve Messi fejét tényleg látszik , hogy ps :D
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2014.10.22. 17:22:31

Alfa írta:

amúgy az a bogárevő hogy beleüvöltötte már az éterbe, hogy Messi nem ment lepacsizni Enrique-hez :lol: persze a többi cserénél csak kussolt, ott már nem volt érdekes :(
Az tényleg egy Realos melegítő... :?

Na jó, ki játszott a Photoshoppal? :mrgreen:
Kép
Alfa
Entrenador del Barça

2014.10.22. 17:10:22

palesz77 írta:Azt vettem észre az utóbbi meccseken, hogy nem csak a helyzetkihasználása romlott, hanem a "cselezési képessége" is. Olyan simán szerelik az utóbbi időben sokszor, hogy alig hiszem el. 2-3 éve még a világ legjobban cselező játékosa volt kb - top3 legalább -, manapság meg csak egy sizmplán egész jónak mondható játékos ilyen szempontból. Durva, nem tudom mi történt vele, kevésbé koncentrál, vagy franc se tudja, de szembeötlő, hogy mennyiszer van olyan helyzet, hogy 1 embert kéne csak becsapnia, de az szereli..
képzelődsz.
Lehet , hogy Arbeoláról rángatta le :lol:
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
shutterisland
Director del Fútbol

2014.10.22. 14:57:22

valahol igaza van ábel fórumozótársunknak, ugyanis egy nagyon kicsit szerintem veszített az indulósebességéből.
ez lehet, hogy a sérüléséből fakad, lehet, hogy a mai védők gyorsultak fel, az is lehet, hogy felszedett 2-3 kilót, de azért ez szemmel látható.
persze még most is baromi gyors, főleg az első métereken.

az meg a másik, hogy azért az évek során nyilván kiismerték már, hogy általában a balos fele húz, és középről a bal szélre játssza ki a labdát, így valamivel könnyebb levédekezni.
szerencsére így is izzadnak azért vele. :)

egyébként 3 nagy rekord közelébn van jelenleg.
- raúl 71 góllal vezeti a bl örökös góllövőlistáját, 69-69 góllal van mögötte ronaldo és messi.
itt egy jó bl szezonnal átveheti a vezetést, de az biztos, hogy raúlt még idén meg fogja előzni.
- zarra rekordja a liga örökös góllövőlistáján.
- 12 góllal van batistuta mögött az argentin válogatott örökös góllövőlistáján, tehát ha termel az elkövetkezendő pár barátságos meccsen, akkor a nyáron rendezendő copa americán ezt is megdönthetné.
krosz31
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2014.10.22. 14:46:54

palesz77 írta:
Erxy írta:kép
Hát ez.. :lol:
Erxy írta:képzelődsz.
Nem is! :D
MessiNeymarSuarez írta:
palesz77
: Szerintem nagy cseleket lenyom, akkor is elvették tőle időközönként a labdát. Amúgy ma is mit letolt amikor 4-5 védő között vitte el a labdát, csak oldalháló lett beőle jobblábbal.
Akkor úgy fogalmazok, hogy rosszabb arányban jönnek be a cselei, kevésbé elválaszthatatlan már a labdától, mint anno volt. Ez nem azt jelenti, hogy nincsenek hihetetlen szólói, csak manapság többször tudják szerelni mint régen.
szerintem ez várható volt..egy idő után kiismerik a védők és fel tudnak készülni "belőle" régen azért jöttek össze a cselei mert még új volt de ma már ha nézem tévében még én is tudom,hogy nagyjából mikor mit csinál...ettől függetlenül még mindig nehéz elvenni tőle a labdát :D
Erxy
Entrenador del Barça

2014.10.22. 14:28:16

az elmúlt hetek történéseit figyelve inkább nekünk lenne erre alapunk.
Kép
bence-barca
Llegenda del Barça

2014.10.22. 10:42:24

Normandia írta:
Direkt figyeltem, se Ney, se Ini nem pacsizott Lucsoval. Ezeknek az újságíróknak is valamiről írnuk kell.
Kezdjük már el mostantól évekig mi is nyomni a "média lejárat minket, mi vagyunk rossz fiúnak beállítva szöveget" :mrgreen:
Normandia
Director del Fútbol

2014.10.22. 07:29:15

mahitoo írta:NSO: "„Luis Enrique az edző, és akkor megyek le, amikor ő akarja – így a hétvégi bajnokin a pályáról levonulni nem hajlandó, most lecserélésekor mesterével kezet nem fogó Lionel Messi. Ezt a nyilatkozatot ígéretnek is vehetjük akár, de bocsánatkérésnek semmiképpen." :mrgreen: Bekaksizás. :mrgreen:
Direkt figyeltem, se Ney, se Ini nem pacsizott Lucsoval. Ezeknek az újságíróknak is valamiről írnuk kell.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
mahitoo
Entrenador del Barça

2014.10.22. 07:22:47

NSO: "„Luis Enrique az edző, és akkor megyek le, amikor ő akarja – így a hétvégi bajnokin a pályáról levonulni nem hajlandó, most lecserélésekor mesterével kezet nem fogó Lionel Messi. Ezt a nyilatkozatot ígéretnek is vehetjük akár, de bocsánatkérésnek semmiképpen." :mrgreen: Bekaksizás. :mrgreen:
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" :D
Válasz küldése