Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Messi motiválatlan lenne ebben a szezonban? ez nekem új.hajnesz írta:Örülök,hogy egyesek még mindig az edzőben látják a hibát,Messiben meg nem. Roura( ),Tata,Enrique. Három edző,egyik sem volt képes motiválni Messit egy szezonon át. Kérdem én,akkor az edző a hibás?
Mentségére legyen mondva, bár ez lehet kritika is, hogy összesen 2 helyzete volt. Az egyik kb Neymar góljának távolságából eleresztett lövés, amit abszolvált a kapus, a másik volt a kihagyhatatlan, Suarez beadásából. Ennyi és nem több.hajnesz írta:Örülök,hogy egyesek még mindig az edzőben látják a hibát,Messiben meg nem. Roura(),Tata,Enrique. Három edző,egyik sem volt képes motiválni Messit egy szezonon át. Kérdem én,akkor az edző a hibás?
Nem akarom az ő nyakába varni a tegnapi vereséget,de azért tőle sokkal többet vártam. Legyünk őszinték. Ő az egyedüli játékos a keretben,akinek csak akkor kell védekeznie amikor kedve tartja,igy igenis elvárom tőle,hogy ha helyzetbe kerül lőjje be,vagy húzza meg a váratlant(végülis elég váratlan volt,hogy mellélőtte,de nem erre gondolok). 2-0ról nem lett volna visszaút, de mégegyszer leirom,hogy nem teszem meg fő felelősnek a vereségért,mert Benzemának is volt egy nagy helyzete az elején. Egyszerüen csak több kell tőle.
Vagy a La liga aranylabdáját,h már a VB-n is kapott!Ha kifogytak belőle akkor majd CR odaadja az egyik aranybogyeszát kárpótlásul!shutterisland írta:én remélem, hogy csak akkor dönti meg a rekordot, ha pontot is szerzünk, máskülönben inkább majd a következő, hazai bajnokin lenne jó.
elég fájó lenne tényleg 4-2-nél "ünnepelni", körbe röhögne minket a világ.
maga az ünneplés pedig szerintem is felesleges, max mondják be a bemondóba, meccs után kapjon egy oklevelet azt kész.
Az , hogy mi nem örülünk/nem örülünk neki az csak egy dolog , de hogy Messinek milyen kedve lesz , az már más kérdés. Szerintem olyan érzése lehet majd , mint amikor a VB aranylabdát megkapta , ott állt mint egy szerencsétlenség , lehajtott fejjel. Bár ne is beszéljünk erről , mert nyerni megyünk Madridba.bujna írta:Csinálhatnak akár tűzijátékot is Messi ünneplésére, de kérdem én, mi van akkor ha ez ne adj isten 3-nullás madridi vezetésnél történik? Van olyan Barca drukker aki a rekordnak szívből fog örülni?
Ha 11esből szerzi Messi akkor igen!bujna írta:Csinálhatnak akár tűzijátékot is Messi ünneplésére, de kérdem én, mi van akkor ha ez ne adj isten 3-nullás madridi vezetésnél történik? Van olyan Barca drukker aki a rekordnak szívből fog örülni?
Nem is neked szántam, csak eszembe jutott, hogy nem írtam le, mit értek ünneplés címszó alatt.palesz77 írta:Ja ezt nem neked szántam, értettem, hogy te hogy értetted, én azon akadok ki, hogy ilyen elmebeteg ötlet kinek jut eszébe.. A hab a tortán még az lenne, ha bemutatnák az összes Realnak lőtt gólját is közbe.
Ja ezt nem neked szántam, értettem, hogy te hogy értetted, én azon akadok ki, hogy ilyen elmebeteg ötlet kinek jut eszébe.. A hab a tortán még az lenne, ha bemutatnák az összes Realnak lőtt gólját is közbe.ZBarca írta:Akkor most tisztára mosom magamat; ünneplés szó alatt a mikrofonos bemondást értettem.
Ezt már leírtad párszor. Sok cifrát írnak, engem is idegesít, de ilyet nem láttam. Leírhatnád privátban, hogy mikor, és ki.MessiNeymarSuarez írta: sokszor haláluk kívánása .