Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt az "A" felállást én úgy ahogy van elvetném. Raakiticet semmiképp nem szabad a bal oldalra átküldeni. Alves így is folyamatosan fent fog ragadni, nem kellene Cr-nek piros szőnyeget fektetni a kapuig. A horvát képes leütközni, szerelni, beállni a passzsávba, ha ezt Xavira bízzuk már borítékolhatunk 2 Cr gólt. Amellett nem egyszer bebizonyosodott, hogy Ini szélső támadóként katasztrofális megoldás. Ne lépjünk már bele sokadjára is ugyanabba a pocsolyába. Amúgy is most kezd visszatérni az igazi Ini, ezt engedni kellene.palesz77 írta:
A 'Sport' szerint a lehetséges felállások hétvégére. Ha Bale nem játszik, és Hámesz lesz a helyén, akkor támogatom ezt a Mathieu a balhátvéd dolgot, viszont ha a walesi gyorsvonat mégis valahogy felépül, akkor kicsit neccesnek érzem. [/size]
Lehet hercegnő, de jó formában van, szerintem van okotok félni tőle...Daweed írta:Ez nem igaz már..hank1ee írta:CR nyilatkozata a Clásico előtt:
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... do-2371675" target="_blankPont ma reggel jutott eszembe, hogy a Madridnak egy nappal kevesebb pihenője van, és semmiféle balhé nem volt ebből, míg tavaly ezen csámcsogtak a fehérek 2 napig. Erre most olvasom hogy hercegnő már szomizik is miatta
Ezt őszintén kétlem, látható, hogy nála a támadók kapuhoz közel játszanak, és tényleg támadók, az eddigiek alapján előbb tenné be csatárnak Sandrot mint Iniestat. Ha 4 középpályás lesz, akkor mind a 4-en a középpályást is fognak játszani szerintem.visca el barca írta:abban a pillanatban kikapcsolom a tévét amint meglátom a baloson iniestát.
az újságíró fogalmazott így.MessiNeymarSuarez írta:LOL
Iniesta a konferencián:
"Cristiano crying about calendar? Calendar is what it is... We also have played games with fewer days of rest, you have to adapt."
ha tényleg crying-gal fogalmazott, akkor a trolldetektorom kapást észlelt![]()
Ez nem igaz már..hank1ee írta:CR nyilatkozata a Clásico előtt:
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... do-2371675" target="_blank
Akkor elég érdekes értékrendjük van a moderátoroknak, de ez legyen az ő dolguk.MessiNeymarSuarez írta: defender3: De, van az moderálva, csak annyi hogy a Barcásokat tiltják ki ha le "zselézik" Ronaldot, miközben éjjel-nappal megy a Barca játékosok nagyondurva szídása, sokszor haláluk kívánása meg egyéb ilyen kultúrált minősítése .
Ha ilyet meglépne rögtön az összes realos "katalán bíró"-nak neveznéTripleH írta:Én tudom mi is kéne a színészi képességek, focipályán történő durvaságnak, ami időnként jellemző, akkor most gondolkodjunk el, hogy vajon mi történne ha Pierluigi Collina (Szerintem nagyon sokan emlékeznek rá) vezetné az el classicot, játszunk el a gondolattal, kezdő síp, Real támad CR elesik egy fűcsomóban kap egy sárgát, Neymar is megmutatja színészi teljesítményét a tuloldalon újabb sárga, Real támadást Pique egy könyökössel tompítja, sárga lap szabadrúgás, a sorfal képtelen felállni, Ramos reklamál, sárga, szabadrúgás megtörténik, a kontrát viszi a Barca, Pepe talpassal csúszik el Messi mellett, piros lap... Remélem sikerült érzékeltetnem akkoriban a játékosok miért tartottak Collinától és érdekes módon az ő általa vezetett meccseken fordult elő a legkevesebb ilyen malőr és színészkedés. Szerintem egykét ilyen spori jót tenne újra ennek a sportnak.
Tocy írta: http://somiserem.blog.nepsport.hu/archi ... z_eve_mar/" target="_blank
Réges régen egy messzi-messzi galaxisban, amikor még a fociról szólt a Clásico. Jó írás.Tocy írta:Reklám vagy nem, szeretnék némi emlékzuhatagot előcsalni...talán vannak még itt olyanok, akik látták ezt a meccset és nem csak Pep és Messi miatt lettek Barca-drukkerek. Amikor még futball volt a Clásicó, egy óriási élmény...
http://somiserem.blog.nepsport.hu/archi ... z_eve_mar/" target="_blank
A mostaniak is remek focit játszanak, sőt megkockáztatom, még jobbat is. Egyszerűen a két csapat közti rivalizálás átment egymás szapulásába, és maga a játék (jobb esetben) csak másodlagos. Nyilván mindkét fél tehet erről, de remélhetőleg mondjuk 10 év múlva már újra a foci ünnepe lesz a klasszikus.Barcaman1993 írta:Ez két brutálisan erős csapat volt. Bevallom sztem sokkal szerethetőbbek voltak az akkori játékosok, az akkori csapatok és az akkori játék. Az művészet volt.
Én nem igazán szoktam ide a fórumra írni. De csak egyet szeretnék veled érteni. És én még láttam ennél régebbi el clasico-t is.Barcaman1993 írta:Ez két brutálisan erős csapat volt. Bevallom sztem sokkal szerethetőbbek voltak az akkori játékosok, az akkori csapatok és az akkori játék. Az művészet volt.Tocy írta:Reklám vagy nem, szeretnék némi emlékzuhatagot előcsalni...talán vannak még itt olyanok, akik látták ezt a meccset és nem csak Pep és Messi miatt lettek Barca-drukkerek. Amikor még futball volt a Clásicó, egy óriási élmény...
Ez két brutálisan erős csapat volt. Bevallom sztem sokkal szerethetőbbek voltak az akkori játékosok, az akkori csapatok és az akkori játék. Az művészet volt.Tocy írta:Reklám vagy nem, szeretnék némi emlékzuhatagot előcsalni...talán vannak még itt olyanok, akik látták ezt a meccset és nem csak Pep és Messi miatt lettek Barca-drukkerek. Amikor még futball volt a Clásicó, egy óriási élmény...
Ehhez csak annyit, hogy első, de még második blikkre is úgy tűnt, hogy Pepe eltalálta Alves lábát, szinte csak kikockázva lehetett látni, hogy nem volt kontakt. Ezért pedig a sporit egyáltalán nem lehet hibáztatni.raul72 írta:Nem próbálok provokálni , válaszolok is.
Valószínű lett volna kontakt. Nem akadályozta volna meg ,de nem is lett volna törés.
Szerintem nem volt szándékos. Nyilván minden barca szurkoló azt mondja szándékos volt . Itt vissza is térhetnénk a mostani Messis videóra. Mindenki más lát bele.
Ha szándékos volt akkor piros ,de ezt hogy bizonyítod ? Főleg hogy össze rúgtak ? A labdát találták el mindketten. Ettől fetrengett egyet Alves. Nem elhúzni akarta a lábát , csak eljátszotta a nagy halált az összerúgás után. Ami után jogos lett volna a sárga Pepének , hisz ő talppal érkezett. Erre kapott egy piros lapot. Egyből pirosat.
Igazából úgy se fogunk egyet érteni. Te úgy látod hogy Pepe egy szándékos, nyújtott lábas talpalást indított Alves sípcsontjára, a labda figyelembe vétele nélkül. Én meg azt látom hogy Pepe a labdát talppal akarta elrúgni, majd az összerúgásba Alves belehalt . Tény Pepe visszahúzhatta volna a lábát. Nem tette. Sárga lap.