B. Tamás: Talp-hokiról nem hallottál még?
Amúgy találtam egy hozzászólást máshol, teljesen leírja szerintem a lényeget, főleg az elejénél :
"El nem tudom képzelni, hogy miért sírnak a reálosak és miért emlegetnek játékvezetőt! (Mindig, ha szívnak Ramost mindenki ismeri és a neten megnézheted, hogy még a keze is Neymar vállán volt. Egy fényképen még látszik is, amit szemből készítettek (és nem a többi tévés kameraállásból hátulról...) A láb akasztásáról nem is beszélve, ami szintén jól látható!
Félelmetes, hogy mennyire nem tudtok /nak/ veszíteni...
A játékvezetőről egyébként még a madridi sajtó is megírta, hogy nekik kedvez jobban, a meccs előtt. Ne felejtsétek már el például az elmúlt évi madridi classicót, mikor az utolsó percben nem adták meg Adrianó felvágásáért az egész európa szerint egyértelmű büntetőt, aminek 2-1 es vereség lett így a vége barca részről! Ott egy sportszerű madridi hang sem volt európával szemben! Az persze jól volt úgy. Barcelónában persze már 2 nappal később sem volt téma a játékvezető, elismerték a vereséget és kész. Pedig az tényleg mérkőzést befolyásoló tévedés volt és igenis fájt! A reálos CR00 színészkirály és Romos agy sportszerűtlen (!) nyilatkozata miatt még a játékvezetők szövetsége is feljelentést tett. Remélem végre el is meszelik őket.
Azt sem kellene elfelejteniük, hogy pont ez a bíró nem adta meg a király kupa döntőben pár éve pedro szabályos gólját les címén- amely csak a madridi sajtó szerint volt az-, ami nélkül a real eljutott a hosszabításig.. Barcelonában akkor sem csalást emlegettek...! Na pontosan ezér "több mint egy club" a Barca. És ezt a realnál soha nem fogják megérteni valószínűleg.. Hogy itt a fociról kellett volna beszélniük a vereségük ellenére is, mert nem volt mit szégyellniük. Egy nagyon jó meccssen egy jó csapat kapott ki egy még jobbtól.
Ilyen a foci. Volt ez fordítva is. Én 40 éve vagyok Barcelona szurkoló és nekem is fájt az a sok év, mikor a real nyerte a bajnokságokat sorban és a BL-t, úgy hogy a Barca erőlködött és nem jöttek az eredmények. (A Ronaldinho előtti időszakról beszélek.) Pedig nekünk is volt egy aranylabdásunk akkoriban, nem is akárki: Rivaldo. Egyedül ő sem tudott bajnok lenni, úgy, ahogy most CR00 sem tud. És ameddig nem építi le az egoját ő, és Madridban még sokan, nem lesznek jobbak csak ha "aprajafalva" nyugdíjba vonul esetleg.. Sokan beszélnek Messi és Ronaldo, mint két korszakos játékosról. Pedig itt csak egy van. Ő pedig Messi. Ezt pedig Madridban megemészthetetlen. CR jó játékos, nem is tucatból van de ha a nem tini madridisták meggondolják, a másik Ronaldo (a Fenomén jobb és nagyszerűbb labdarúgó volt. "