Ezt az "A" felállást én úgy ahogy van elvetném. Raakiticet semmiképp nem szabad a bal oldalra átküldeni. Alves így is folyamatosan fent fog ragadni, nem kellene Cr-nek piros szőnyeget fektetni a kapuig. A horvát képes leütközni, szerelni, beállni a passzsávba, ha ezt Xavira bízzuk már borítékolhatunk 2 Cr gólt. Amellett nem egyszer bebizonyosodott, hogy Ini szélső támadóként katasztrofális megoldás. Ne lépjünk már bele sokadjára is ugyanabba a pocsolyába. Amúgy is most kezd visszatérni az igazi Ini, ezt engedni kellene.palesz77 írta:
A 'Sport' szerint a lehetséges felállások hétvégére. Ha Bale nem játszik, és Hámesz lesz a helyén, akkor támogatom ezt a Mathieu a balhátvéd dolgot, viszont ha a walesi gyorsvonat mégis valahogy felépül, akkor kicsit neccesnek érzem. [/size]
Busquets nálam elég kérdéses. Még ha felépül is, sokat kihagyott, nem biztos, hogy a Real ellen kellene megkezdenie a visszatérést. Masch tanárian lehozta ezt a két meccset a helyén, nem kellene bolygatni.
A "Bale-faktor" szerintem nem lesz számottevő. Amúgy sincs nagy formában a wales-i, felépülni meg ahogy hallani lehetett, legjobb esetben is csak péntek körül fog, és akkor is kérdéses mennyire egészséges. Szerintem csak csereként fog beállni a fáradt védelem ellen.
Lehet, hogy sokan nem értenek velem egyet, de ha Busi játszik én Masch-ot szívesen látnám a védelemben. Nem magas ezt aláírom, viszont a magabiztossága nagyon sokat fog számítani, plusz ha a helyén egy csigalassú Piqué-nek kell kisegíteni Alvest abból semmi jó nem származik.
Egy 4-4-2 nem hangzik rosszul, de két dolog is ellene szól. 1. Még nem nagyon próbáltuk ezt a formációt. Ha edzésen gyakorolták is, egy meccs nem ugyanaz. Túl kockázatos.
2. Neymar és Messi nem tudom mennyire tudnák ketten megbontani a védelmet. Hiába gyökkettő Pedro teljesítménye, azért figyelni kell rá. Persze lehet úgy gondolkodni, hogy menjünk biztos ami biztosra egy ideig aztán jöjjön Suarez.
Nagyon sok minden fog múlni azon, hogy mennyire működik majd a letámadásunk. Korábban szinte mindig az volt a kulcs a Real elleni győzelmeknél. Ha megzavarjuk őket labdakihozatalban, indításban jó esélyünk van.
Eddig a madridiak általában arra mentek, hogy rúgjunk többet, mint amennyit kapunk. Kérdés, hogy most is működni fog-e és persze, hogy mennyire értékesíti majd a helyzeteit ha oda kerül.
Mindent gondoltam volna szezon elején, csak azt nem, hogy Neymar lesz a gyilkosabb támadónk, míg Messi mostanában kb. 3 ziccerből szerez egy gólt. Talán nagy gólokat akar lőni, mert inkább izomból fölévágja őket. Remélem állít majd egy kicsit a lábán, mert nagyon fontos lesz, hogy nagy százalékban értékesítsük a lehetőségeinket.