Nagyon jó kis kép, szerintem ez nyerő lehet. Szerintem a "tömjük tele" a középpályát sikerre vezethet. Pedro-nak semmi nem akar összejönni, Munir és Sandro éretlen még, a B kép szerintem ideális felállás lenne. Tavaly is Iniesta szerepe volt az egyik kulcs, aki rendre szabadon játszott s ezzel kavarta meg az ellenfelet.
Számomra a legfontosabb ezzel a meccsel kapcsolatban, hogy Lucho a PSG ellen azt mondta tanultak a hibákból, nagy kérdés valóban sikerült-e tanulni. Ott alapvetően nem játszottunk rosszul, de kapkodások, birka előrerohanás, dekoncentráltság vezetett a vereséghez. Most hasonló erősségű ellenfél ugyanúgy idegenben, egy sokkal nyugodtabb csapatot szeretnék látni, aki az első perctől tudja mit akar. Az ellenfél elég gólerős, de pont ezt kellene kihasználni, hogy rendre rohannak mint valami gyalogkakukk, mi is tudunk ám kontrázni. Ideális kép nálam, hogy elején megpróbálni meglepetést okozni, aztán jöhetnek nagy elánnal és bevinni egy másodikat kontrából aztán meg vegyék el a labdát a maradék 40-50 percben.
Viccet félre téve, sokan előre elkönyvelik, hogy gólt kapunk meg többet is, meg utóbbi x meccsen is mindig betaláltak. Szerintem van képesség a csapatban, hogy letudjon hozni egy jó eredményt és adott esetben gól nélkül megúszni. De ehhez tényleg az kell, hogy figyelni kell, s nem szabad Alvesesen elfutni a támadótól, aláfutni egy szögletnek, belerúgni az ellenfélbe a saját 16-oson és társai. Nyilván a gól hibából lesz, ezeket kell redukálni.
Suarezt pl ezért sem kezdetném, mert tényleg még szinte azt se tudja melyik az öltöző folyosó, ilyen meccsen az összeszokottság sokat jelent. Egy elváltott szöglet, egy bármi és ott a baj.