Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én elképzelhetőnek tartom az Alves-Masch-Pique-Mathieu védősort. Az eddigi séma alapján mindig volt 1 középhátvéd és egy szélső hátvéd a cserepadon, most pedig csak Alves és Alba vannak szélsők a keretben, nekem ebből az jön le, hogy Mathieure most nem kh-ként számít LE. A középpálya Busi-Ini-Rakitic lesz, erre nagyobb összeget mernék tenni, elől meg a Messi-Neymar-Pedro 3-as kezd majd gondolom, Suárez meg jön majd cserének - remélem nem Neymar helyett..Alfa írta:Sajnos szinte biztos , hogy egy Alves--Matyi--Masch--Alba négyessel fogunk kezdeni![]()
ez egész jó ötlet..Tobias88 írta:Tudom, hogy ez mindig okoskodás, de én valahogy így állnék ki holnap:
---------------Bravo--------------
----------------------------------
--Bartra---Pique---Mathie-----Alba
------Mascherano---Busquest-------
----Rakitic------Iniesta----------
----------Messi---------Neymar----
Esetleg Bartra helyett Alves, de én őt nagyon nagyon rizikósnak tartom. Még talán Mascherano mehetne jobb hátvédnek ki, ő jól fogná Ronaldo-t. De előre Pedro felesleges, nem éri meg betenni. Suarez meg ki tudja milyen állapotban van
Aztán 30 percre jöhet Suarez.noname írta:Pedroval kezdenék. Besegítene a kp-nak. Akármilyen impotens a kapu közelében, de sokat dolgozik mezőnyben.
Visszahozzuk titokban Eto'-t, Ronaldinhot is, esetleg még Sánchezt 1-2 meccsre a Neymar-Messi-Suarez 3-mas mellé, miszép lenneP.G.D. írta:Nincs is öt csatárunk...MessiNeymarSuarez írta: Vagy....Álljunk fel 3-2-5-ös felállásban 5 csatárral, a régi szép idők emlékére
Az lenne ám a meglepetés![]()
. Egyébként is sima ugyanolyan taktika lesz, bár lehet hogy ezt csak az elmúlt évek mondatják velem...
Nincs is öt csatárunk...MessiNeymarSuarez írta: Vagy....Álljunk fel 3-2-5-ös felállásban 5 csatárral, a régi szép idők emlékére
Az lenne ám a meglepetés
Érdekes és elgondolkodtató szerintem:)messideco írta:Hírválogatás a Clasico előtt
Ami talán a legfontosabb:
Luis Enrique sajtótájékoztatón jelentette be, hogy Suárez mindenképpen játszani fog holnap, a Real Madrid elleni mérkőzésen - azt azonban még nem tudja, hány percet fog ez jelenteni. Ebből arra következtethetünk, hogy csereként számít a csatárra és nem dobja be egyből a mélyvízbe, nem teszi be a kezdőcsapatba.
Esze biztos van Ancelottinak, kérdés hogy valójában mennyire van megkötve a keze, mennyire engedik meg neki hogy egy El Classicon például egy 80 milliós (haha jó vétel volt annyiértxddd) James Rodriguezt vagy egyéb játékost kihagyjon Khedira miatt.Sanama írta:Ha van esze jatszatja. Azert ahhoz elegge nagy optimizmus kell, hogy a Barca ellen(formatul fuggetlenul), utkozo, igazi VKP nelkul alljanak fel. Hiaba van ott Kroos-Modric, ok nem VKP-k.visca el barca írta:bale nincs, khedira van.
nem lepne meg az öreg ha bedobná a tuniszi herceget mondjuk james vagy isco kárára
Ha van esze jatszatja. Azert ahhoz elegge nagy optimizmus kell, hogy a Barca ellen(formatul fuggetlenul), utkozo, igazi VKP nelkul alljanak fel. Hiaba van ott Kroos-Modric, ok nem VKP-k.visca el barca írta:bale nincs, khedira van.
nem lepne meg az öreg ha bedobná a tuniszi herceget mondjuk james vagy isco kárára
ha Suárez nem tud vállalni legalább 65-70 percet, akkor én is így kezdenék. mondjuk sok esélyt nem látok ilyen kezdőreroby122 írta:...
Én kezdőm: Bravo-Alves,Piqué,Mathieu,Alba-Mascherano,Busquets,Rakitic-Neymar,Messi,Iniesta
ez igaz, ezért kell hagyni hogy kötetlenbe játsszon elől Messivel, megtámogatva Iniestával.S.Agüero írta:Vétek lenne Neymar-t kitenni a jobb szélre.