Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
visca el barca írta:olyan csatar kell aki már bizonyitott nivos bajnoksagban. malouda pl jo jatekos (pedig utalom a lyont...pfujjjjSubinho írta:sztem felejtsétek el saviolat, forlant, ronaldot és úgy néz ki henryt is.
van rajtuk kívül más:
morientes, cissé, torres, malouda, nistelrooy, mccarty, gomes, crespo...
mind jók!!!) de kérdés mit tudna bemutatni a spanyol ligaban.
kicsit levagyok maradva...mi van anrival? nem akar jonni v mi?
olyan csatar kell aki már bizonyitott nivos bajnoksagban. malouda pl jo jatekos (pedig utalom a lyont...pfujjjjSubinho írta:sztem felejtsétek el saviolat, forlant, ronaldot és úgy néz ki henryt is.
van rajtuk kívül más:
mind jók!!!
lehet jó csatárok de nem hiszem hogy ide jönnek!Subinho írta:sztem felejtsétek el saviolat, forlant, ronaldot és úgy néz ki henryt is.
van rajtuk kívül más:
mind jók!!!
Eszt hol olvastad? Laporta alma Henry szerintem meg az edzok sem igazan akarjak ot bar ez hulyesegnek tunik, de ugy gondolom, ha jon akkor fog nallunk allni a bal mert Etoo nem kepes elviseli aszt, hogy csere legyenFernando írta:Se maxit! Szal marad Henry! De Henry viszont fontos lenne, mert akkor Ronaldinho élete végig itt maradna! Hiszen javarészt ő kérte hogy hozza ide Laportanoname írta:Azért, mer saviola sokkal jobb mint Ezu vagy Gyula(Maxit nem írom ide, mert még alig láttam játszani) ráadásul ingyen lenne.
![]()
Szerintem jövőre a csatársorunk valahogy így nézne ki:
Roni----------Etoo-----------Henry
Cserék:Messi, Saviola, Maxi
Így szerintem működne a rotáció is.
De sajnos úgy tűnik h Frank nem kedveli Saviolát![]()
Se maxit! Szal marad Henry! De Henry viszont fontos lenne, mert akkor Ronaldinho élete végig itt maradna! Hiszen javarészt ő kérte hogy hozza ide Laportanoname írta:Azért, mer saviola sokkal jobb mint Ezu vagy Gyula(Maxit nem írom ide, mert még alig láttam játszani) ráadásul ingyen lenne.
![]()
Szerintem jövőre a csatársorunk valahogy így nézne ki:
Roni----------Etoo-----------Henry
Cserék:Messi, Saviola, Maxi
Így szerintem működne a rotáció is.
De sajnos úgy tűnik h Frank nem kedveli Saviolát
mér ragaszkodik mindenki a Saviolahoz szerintem nem jó játékos még Ronaldo is jobb valammennyivel nála nem értem már egyszer el lett küldve!!minek jönne vissza!!??noname írta:Kell egy jó csatár. Most is látszott h ha a cstáraink hiányoznak, nincs kivel pótolni őket. De ez a probléma anrival megoldódna. De Saviolát is szívesen látnám újra a Barcában.Ezu,Gyulamehetnek
Boixos írta:tény, h jó gyerek ronaldo, de sztem ez az egész felvetés irreális. elviselné a padot? mert a jelenlegi zsugások jobbak nálunk, mint ő, 38. akárkinek pedig nem jönne ide. arról nem beszélve, ha már most ugatnak rá a bernabeuban, mit kapna, ha mondjuk barca-mezben térne vissza egy klasszikusra...? sztem nagyságrendekkel durvább bugi lenne az, mint a malacfejes témája a lajosnak.
barcalady írta:Na jó. Eddig nem akartam beleszólni, de látom, hogy...........
Ronaldo:
1. azért ment el a Barcából, mert az elnök elküldtesértegette Ronaldót, pedig ő szívesen maradt volna
![]()
2. nemtudom hogy ki tudna egy olyan csapatban jól játszani, ahol a saját közönsége kifityüli ( ha jól játszik, ha nem) , nem fogdja el a kezdetektől, és a csapattársaival sem felhőtlen a viszonya( kivéve a brazilok és Beckham)
3. jó formában felülmúlja Henryt( melyikük is 2-szeres aranylabdás majdnem ugyanannyi évesen)
4. Én jobban örülnék ha ő jönne
Nem különösebben érdekel, hogy ki mit reagál erre. Ezt gondolom és kész.
Le lehet szólni azért is mert lány vagyok,de az sem érdekel.