Álmok színháza avagy Barça Igazolások 2006 Nyár

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Ádám02
Entrenador del Barça

2006.03.20. 15:49:50

visca el barca írta:
Subinho írta:sztem felejtsétek el saviolat, forlant, ronaldot és úgy néz ki henryt is.
van rajtuk kívül más:
morientes, cissé, torres, malouda, nistelrooy, mccarty, gomes, crespo...
mind jók!!!
olyan csatar kell aki már bizonyitott nivos bajnoksagban. malouda pl jo jatekos (pedig utalom a lyont...pfujjjj :D ) de kérdés mit tudna bemutatni a spanyol ligaban.

kicsit levagyok maradva...mi van anrival? nem akar jonni v mi?

igen az a helyzet hogy tagadta a Barcaval valo megegyezést és azt mondta inkább angliában marad ugyhogy 50-50% hogy ide jön sajna!!!
visca el barca
Presidente del Barça

2006.03.20. 15:45:11

Subinho írta:sztem felejtsétek el saviolat, forlant, ronaldot és úgy néz ki henryt is.
van rajtuk kívül más:
mind jók!!!
olyan csatar kell aki már bizonyitott nivos bajnoksagban. malouda pl jo jatekos (pedig utalom a lyont...pfujjjj :D ) de kérdés mit tudna bemutatni a spanyol ligaban.

kicsit levagyok maradva...mi van anrival? nem akar jonni v mi?
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Ádám02
Entrenador del Barça

2006.03.20. 15:31:40

van rajtuk kívül más:
mind jók!!!
lehet jó csatárok de nem hiszem hogy ide jönnek!
Crespo a cselsea játékosa szive a milánba huz ide biztos nem jön!!
nisterroy az mu csatára aki angliához van szokva nem tudná megszokni a spanyol bajnokságot egyhamar!!
cissé az aki jöhet mert a liverpoolban sem kezdö ö jöhetne!!
torres elég jo játékos több éve játszika spanyol bajnokságban ö hozhato a legjobban szoba!(és legalább nem kapna a Barca 7 golt az Atlétikotol és nem kapnánk ki) :) 8)
mccarty jó cstár de szerintem padozna!!
és gomes öt nem tudom hogy melyikröl beszélsz ezért nem is irok rola!!!
boggabor
Capitá del Barça

2006.03.20. 15:31:23

Fernando írta:
noname írta:Azért, mer saviola sokkal jobb mint Ezu vagy Gyula(Maxit nem írom ide, mert még alig láttam játszani :( ) ráadásul ingyen lenne. 8)
Szerintem jövőre a csatársorunk valahogy így nézne ki:
Roni----------Etoo-----------Henry
Cserék:Messi, Saviola, Maxi
Így szerintem működne a rotáció is.
De sajnos úgy tűnik h Frank nem kedveli Saviolát :(
Se maxit! Szal marad Henry! De Henry viszont fontos lenne, mert akkor Ronaldinho élete végig itt maradna! Hiszen javarészt ő kérte hogy hozza ide Laporta :idea: :roll:
Eszt hol olvastad? Laporta alma Henry szerintem meg az edzok sem igazan akarjak ot bar ez hulyesegnek tunik, de ugy gondolom, ha jon akkor fog nallunk allni a bal mert Etoo nem kepes elviseli aszt, hogy csere legyen
Fernando
Llegenda del Barça

2006.03.20. 15:27:06

noname írta:Azért, mer saviola sokkal jobb mint Ezu vagy Gyula(Maxit nem írom ide, mert még alig láttam játszani :( ) ráadásul ingyen lenne. 8)
Se maxit! Szal marad Henry! De Henry viszont fontos lenne, mert akkor Ronaldinho élete végig itt maradna! Hiszen javarészt ő kérte hogy hozza ide Laporta :idea: :roll:
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
boggabor
Capitá del Barça

2006.03.20. 15:23:50

En Vittekre szavazok olcso fiatal es szivesen ul a cserepadon :o
lenart cryuf
Barça B

2006.03.20. 15:19:31

8) 8) amugy james mcfadden 23ev,tokeletes lenne etoo melle mit szoltok hOZA :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :oops: :shock: :shock: :shock:
lenart cryuf
Barça B

2006.03.20. 15:17:36

neharagudjatok azert nisterooy ronaldo meg ilyenek 19 eve vagyok barca fan de ilyet meg nem hallottam
Subinho
Director del Fútbol

2006.03.20. 15:05:39

sztem felejtsétek el saviolat, forlant, ronaldot és úgy néz ki henryt is.
van rajtuk kívül más:
mind jók!!!
Ádám02
Entrenador del Barça

2006.03.20. 14:57:38

én továbbra is azt mondom mint itt többöiek hogy kell Gallas meg csivu !!a cstársorba nem kell saviola viszont jöhetne Hery aki nem biztos hogy jön!!Forlan nem férne be ezért azt mondom ne jöjjön nem kell koptatnia a padot!!!jöhetne Ronaldo ha végre összekapja magát és tud valamit produkálni !!eddig 4 csatárbol egy sem biztos mindenki mást mond de nekem ez a véleményem!!ha nincs más lehetöség jöjjön Saviola !!VÉDÖ MEG VAN KÖZÉPPÁJÁN NEM KELL UJITANI és a csatársorba pedig akkor ha jön Hery ökell másodsorban Ronaldo szerintem van olyan szinten mint Saviola ezért kell csak Saviola 3 mad sorba és egyáltalán nem kelll Forlan!!de megjegyzem lehet ezeközül egyik játékos sem jön át és akkor megint kereshetunk egy csatárt!!!
Subinho
Director del Fútbol

2006.03.20. 14:46:13

1. ahhoz, h ronaldot ide lehessen hozni hatalmas változás kéne a játékában. vagy nagyon jól játszana a vb-n és láthatná mindenki, h ő még mindíg egy fenomén, vagy a következő szezonvan rúgna 20-22 gólt és pazar formában játszana... de akkor meg melyik csapat engedné őt el??? gondolom nem akarjátok azt a szenvedést végignézni, mint szegény rivaldot a milanban annak idején... szóval, örülnék neki, de... 180 fokot kell fordulnia!!!
2., gallas remek védő. az, h hétvégén olyan volt amilyen... ez murinnyó, meg a nevelése... reikardnál ez elő sem fordulhatna. nézzétek meg marquezt. higgadtság mintaképe. sztem a vilég egyik legjobb védője!!!
gallas univerzális védő! ingyen van. el akar menni. jöjjön!!! még ha csak a padra is...
3., henry télleg nem akar jönni, de ez a szezon végén, meg a vb alatt megváltozhat... mindenesetre kell nézni vkit helyette, mert ő 50-50%...
ezqu, maxi és giuly sztem is mehetnek és saviola sem kell vissza! hétvégén talán a 2. gólját lőtte a sevillában... már nem ebbe a csapatba való!!! larssonnak én is örülnék, mert nagyon tisztelem! de ő tuti megy. helyette minimum ugyanolyan kvalitású playa jöhet szóba és ez nem forlan!!!
lenart cryuf
Barça B

2006.03.20. 14:19:09

ez neked szol laci 18 .chivu 30 meccsen nzujt 2 olyonteljesitmenzt mint gallas 15 meccsen.gallas amuyg betoneros vedo csak a chelsinek nem kell mivel murinho ragaszkodik a ket portugalhoz,del hornot sem engedne el ,terry az alapember,ezert teljesen felessegesse valt az ido soran gallas jateka,amugzy is lejar aszerzodese tehat kewll a barcanak
laci18
Jugador d'estrella

2006.03.20. 13:55:47

A csatártémához nem tudok hozzászólni de azt tudom hogy Gallas ide nem kell !
Tegnap amit művelt a Fulham ellen... !
Nevetséges. Vesztésre áll a csapata, szabálytalankodik, teljesen jogosan kiállítják és utána gusztustalan módon bemutogat a szurkolóknak.
Ide ilyen játékos nem kell, Ronni se mutogatott a Zaragoza közönségének amikor jogtalanul kiállították... !
Barca 4ever
dickricsi
Capitá del Barça

2006.03.20. 13:26:55

Sziasztok,

Nem tudom, hogy Henry cáfolatai mennyit érnek, de most másodszor is kijelentette, hogy bár a spanyol sajtó összehozta már a Barca-val, az ő prioritásai nem változtak, vagyis elsősorban Londonban maradna. Ha őt nem sikerül megszerezni, sztem elsősorban Torres-re kéne nyomulni, vagy ott van a Fiorentina-ban Bojinov. Ő még abszolút fiatal, gólerős, jól tolja, csak EU-n kívüli. De nem lenne rossz, és sztem neki sokat jelentene a Barca-ban játszani. Védősorba jó lehetne Gonzalo Rodriguez a Vilareal-ból (bár őt eléggé [auto_cenzúra] Torres a hétvégi meccsen) vagy Anton Ferdinand (ő is eléggé jól nyomja) de Chivu lenne a legjobb a Roma-ból, bár gondolom a Roma sem szívesen engedné el (lásd Henry esetét) de még az sem biztos, hogy ő hajlandó lenne eljönni onnan.... (bár gondolom a Barca-ba mindenki szeretne eljönni) Daniel Alves-ről nem sokat tudok.... Viszont Damiát sürgősen vissza kellene hozni!!!
noname
Llegenda del Barça

2006.03.20. 13:25:41

Azért, mer saviola sokkal jobb mint Ezu vagy Gyula(Maxit nem írom ide, mert még alig láttam játszani :( ) ráadásul ingyen lenne. 8)
Ádám02
Entrenador del Barça

2006.03.20. 12:58:17

noname írta:Kell egy jó csatár. Most is látszott h ha a cstáraink hiányoznak, nincs kivel pótolni őket. De ez a probléma anrival megoldódna. De Saviolát is szívesen látnám újra a Barcában.Ezu,Gyula :arrow: mehetnek
mér ragaszkodik mindenki a Saviolahoz szerintem nem jó játékos még Ronaldo is jobb valammennyivel nála nem értem már egyszer el lett küldve!!minek jönne vissza!!??
noname
Llegenda del Barça

2006.03.20. 12:52:56

Kell egy jó csatár. Most is látszott h ha a cstáraink hiányoznak, nincs kivel pótolni őket. De ez a probléma anrival megoldódna. De Saviolát is szívesen látnám újra a Barcában.Ezu,Gyula :arrow: mehetnek
doki
Entrenador del Barça

2006.03.20. 12:45:01

Henry jóval motíválhatóbb,mint a dagi.Igazából csak Henry lenne jó csatárigazolásnak.Kieggyeznék azzal is,ha valamilyen csoda folytán Larson meggondolná magát(sajnos nincs rá reális esély),vagy Frank meggondolná magát Saviolával kapcsolatban,de ehez is csoda kell! :lol:
bticz
Barça B

2006.03.20. 12:09:53

Boixos írta:tény, h jó gyerek ronaldo, de sztem ez az egész felvetés irreális. elviselné a padot? mert a jelenlegi zsugások jobbak nálunk, mint ő, 38. akárkinek pedig nem jönne ide. arról nem beszélve, ha már most ugatnak rá a bernabeuban, mit kapna, ha mondjuk barca-mezben térne vissza egy klasszikusra...? sztem nagyságrendekkel durvább bugi lenne az, mint a malacfejes témája a lajosnak.

Szerintem nem örülnének madridban,ha egy dacos ronaldo térne vissza egy classico-ra..... Sok jót nem jelentene nekik...

Amúgy anno annak sem volt realitása, hogy figot elviszik tőlünk és mégis... Jelen esetben pedig ronaldo csak szinte "hazajönne".... Elmenni sem akart anno, és mikor visszatért spanyolba, akkor is ide jött volna, ha nem az a ratyi gaspart az elnök...
mind1, szerintem könnyebben és olcsóbban meg lehetne szerezni mint Henry-t.
bticz
Barça B

2006.03.20. 12:04:00

barcalady írta:Na jó. Eddig nem akartam beleszólni, de látom, hogy...........

Ronaldo:
1. azért ment el a Barcából, mert az elnök elküldte :arrow: sértegette Ronaldót, pedig ő szívesen maradt volna :idea:
2. nemtudom hogy ki tudna egy olyan csapatban jól játszani, ahol a saját közönsége kifityüli ( ha jól játszik, ha nem) , nem fogdja el a kezdetektől, és a csapattársaival sem felhőtlen a viszonya( kivéve a brazilok és Beckham)
3. jó formában felülmúlja Henryt( melyikük is 2-szeres aranylabdás majdnem ugyanannyi évesen)
4. Én jobban örülnék ha ő jönne

Nem különösebben érdekel, hogy ki mit reagál erre. Ezt gondolom és kész.
Le lehet szólni azért is mert lány vagyok,de az sem érdekel.

Örülök, hogy összefoglaltad miért is hoztam fel a Ronaldos témát.....
+ szerintitek ha Ronaldinho-n múlna, kit hozna ide csatárnak ?
Én nem akarok senkit meggyőzni a véleményem realitásáról, de szerintem nem csak mi gondolkodunk Ronaldon..... Láttam már jó párszor meglepetést az átigazolási időszakokban....
mixer
Jugador del Barça

2006.03.20. 10:56:29

Szerintem Henry a világ legjobb csatára :!: Minden csapatba beférne ahogy ide is :!: Rijkaard megoldaná azt a "gondot" hogy ki játszon.
Meg kéne venni Chivut és egy másik védőt(Gallas,A.Ferdinand)és akkor kezdene hasonlítani a csapat a Dream Teamhez.
Subinho
Director del Fútbol

2006.03.20. 10:46:40

igen, kiégett! ez a legjobb hasonlat!!! ugyanazt látom most rajta, mint rivaldon a milanban. a töke ki van és semmi kedve játszani... egyáltalán nem érdekli az egész. valami nagy motiváció kéne neki. a VB pont jókor jön! csak ha ott sem fog neki menni, akkor kereszt!
a barcába semmiképp nem férne be. amikor itt volt eto'o helyén játszott tele energiával, akarattal. most is eto'o helyén játszhatna, de nem kérdéses... az 10 éve volt már. még 4 éve esetleg, de ma már ez nem az ő ideje... akárcsak zidane, rivaldo, figo... eljárt felettük sajnos...
ennyi erővel rivaldot is visszahozhatnánk. mostanában jól megy neki, az élete a barca és fiatalabb mint larsson...
ronaldonak valami kontra csapat kéne, ahol kényelmesen eláldogálhat a pályán és néha beleteszi a lábát valami lasztiba... mint pl. trezeguet. mert a compostellás ronaldot asszem elfelejthetjük. olyan már soha nem lesz...
Vito
Llegenda del Barça

2006.03.20. 10:31:39

húúú. felejtsük már el Ronaldo-t!!!

tavaly tavasszal volt egy pár jó meccse, idén ősszel volt pár meccse.
amúgy: nem sok.
öreg.
kiégett.
nem kell.

akkor sokkal inkább Fernando Torres! de Henry cáfolatai szvsz semmit sem jelentenek. :wink:
Subinho
Director del Fútbol

2006.03.20. 10:29:28

Ronaldo most nagyon [auto_cenzúra] formában van, de az egész csapat az. amin átmentek az utóbbi években, nem csodálom. a barcának is sok idő kellett mire felkelt a padlóról. az egész csapat körüli hercehurca ráteszi a bélyegét ronaldora. del bosqueval ficánkolt rendesen. ha lenne egy normális edzője a realnak és rendbetenné a srácokat fejben és összeszedné a csapatot, a real és ezzel együtt ronalo is a régi lehetne. ha a VB-n megint jó formában lesz tuti elviszi valamilyen csapat és ha ott megy a szekér, nem mint a realban, akkor roninak is menni fog. én nagyon örülnék neki, ha itt játszana, de sztem ezt 4 évvel ezelőtt kellett volna meglépni a VB után... most bizonytalan, milyen formában lesz jövőre. lehet, h a VB után megint aranylabda, de lehet, h ugyanezt fogjuk látni tőle és akkor megy rivaldo után valami semmilyen csapatba... ez nagyon lutri! pedig tudása alapján a világ legjobb csatára még mindíg...
ennek ellenére nem férne be hozzánk... eto'o mögé meg nem jönne!!!
Lezárt