mi nem igaz? az hogy rosszul ad be, vagy hogy nem tud védekezni?kristop írta:azért komolytalanok és bullshit, mert ilyen formában igazából egyik se igaz

mi nem igaz? az hogy rosszul ad be, vagy hogy nem tud védekezni?kristop írta:azért komolytalanok és bullshit, mert ilyen formában igazából egyik se igaz
ez olyasmi, mint a Realnál a "gollövés nem Benzema feladata"miért ne alvesnek kellene kezdenie az ilyen bullshit "nem ér vissza" + "rosszul ad be" érveken kívül. ezek meg komolytalanok.
visca el barca írta:
komolytalanok? érdekes, 20 emberből 19 látja. nem ér vissza, meg rosszul ad be, kb a legnagyobb hiba amit szélsővédő csinálhat, nem bullshit
azért komolytalanok és bullshit, mert ilyen formában igazából egyik se igaz, de ha csak felszínesen nézzük, mint a 20 emberből 19, akkor ellehet hinni. főleg, ha mások is ismételgetik. de erre még azt mondom oké, sok embert nem érdekel olyan mélységekben a foci, csak szórakozni akar, de azt már végképp nem tudom megérteni, hogy az eddig valaha látottak alapján montoya mégis hogy a fenébe lehetne megoldás a real ellen.visca el barca írta: komolytalanok? érdekes, 20 emberből 19 látja. nem ér vissza, meg rosszul ad be, kb a legnagyobb hiba amit szélsővédő csinálhat, nem bullshit
Ez a kulcsmondat.kristop írta:alves már így 2014ben nem az igazi, sőt, igazából nem is neki kellene kezdenie, de nem is douglasnak, vagy montoyának, hanem hozni kellett volna a helyére valakit és annak.
komolytalanok? érdekes, 20 emberből 19 látja. nem ér vissza, meg rosszul ad be, kb a legnagyobb hiba amit szélsővédő csinálhat, nem bullshitkristop írta:miért ne alvesnek kellene kezdenie az ilyen bullshit "nem ér vissza" + "rosszul ad be" érveken kívül. ezek meg komolytalanok.
én viszont egyszerűen hiába gondolkodom, nem találok olyan érvet, hogy miért ne alvesnek kellene kezdenie az ilyen bullshit "nem ér vissza" + "rosszul ad be" érveken kívül. ezek meg komolytalanok.visca el barca írta: és?
pont az ellenkezője van annak amit mondasz. egy eibar ellen kellene játszatni, mert ott nem számít ha nem ér vissza, az nb2-es támadók use tudnak semmit csinálni. ha ma nem ér vissza, ronaldo ver kettőt és szevasz.
mármint miatta kaptuk, mert csinált egy szabadrúgást (atyaég, mekkora hiba, ilyen sose esik meg futballmérkőzéseken) és nem azért, mert a két védőnk közül az egyik se tudott felszabadítani? ajj, most komolyan, nemár.MessiNeymarSuarez írta:PSG miatt is például róla kaptuk az első gólt, mert szabálytalankodott.
Épp ez a baj, hogy Dani Alves rengetegszer nem ér vissza, és sokat szabálytalankodik általában feleslegesen. PSG miatt is például róla kaptuk az első gólt, mert szabálytalankodott.kristop írta:lehet kritizálni alvest meg minden, de azért ma mégiscsak a madrid ellen játszunk, nem pedig az eibar, vagy az apoel ellen, szóval azért legalább ma ne követeljük már a kezdőbe montoyát. aláírom, hogy játszhatna többet a könnyebb meccseken, de én ma azért nyerni akarok, és gondolom te is, ilyenkor tegyük előrébb a csapatérdeket az egyéni szimpátiánál.palesz77 írta:Engem már idegesít ha Danit meglátom a kezdőben, és a hideg futkos a hátamon a játékától lassan, nem tehetek róla.
nálam bravo - alves, piqué, mathieu, alba - masch, rakitic, iniesta - suarez, messi, neymar ez lenne a kezdőcsapat. így, hogy nincs bale nem látom értelmét miért legyen matyi balhátvéd, inkább kell a sebessége és magabiztossága középre, alba meg simán elbánik jamessel.
és?kristop írta:lehet kritizálni alvest meg minden, de azért ma mégiscsak a madrid ellen játszunk
lehet kritizálni alvest meg minden, de azért ma mégiscsak a madrid ellen játszunk, nem pedig az eibar, vagy az apoel ellen, szóval azért legalább ma ne követeljük már a kezdőbe montoyát. aláírom, hogy játszhatna többet a könnyebb meccseken, de én ma azért nyerni akarok, és gondolom te is, ilyenkor tegyük előrébb a csapatérdeket az egyéni szimpátiánál.palesz77 írta:Engem már idegesít ha Danit meglátom a kezdőben, és a hideg futkos a hátamon a játékától lassan, nem tehetek róla.
Pedig én 95%-ra teszem hogy így lesz:SBarcaman1993 írta:L.E. azt mondta, hogy tanultunk a Párizs ellen meccsből. Akkor remélem, hogy nem fog megint egy 170 centis védelmet kiküldeni a pályára és Pedrot se fogja tovább erőltetni. Csak ennyit kérek. Van egy érzésem, hogy túl sokat kérek.
Suárezt a kezdőbe, ill. a Piqué-Mathieu párost a védelem közepébe, ennyit várok el.
Nekem is kb ez az álom kezdőTaibi írta:Szerintem felesleges két VKP, ha Rakitic is a pályán van. Egy Masch-Rakitic-Iniesta KP volna a legideálisabb mára. Masch-Rakitic kettős felszántaná a pálya közepét.
Hátul én a magas embereket bepakolnám a kezdőbe, még akár Alba kárára is. Bartra-Pique-Mathieu (Alves). Aztán ha esetleg égne a ház, akkor jöhetne a balosra az offenzívabb Alba a francia helyére.
Előlre pedig én felküldeném gondolkodás nélkül a Suarez-Messi-Neymar triót.
Valahogy így:
De gyanítom, hogy se Bartra, se Suarez nem lesz a kezdőben az eddigi kevés (vagy nulla) játékidejük miatt.
én is, talán én voltam az első, aki be is írta még pár hete, hogy bőven jó lenne az x.Bob_Marley írta:Teljesen egyetértek, egy iksz tökéletes lenne, de persze ha úgy adódik akkor nyerjük meg.visca el barca írta:
szégyen de én simn aláírnék meccs előtt egy x-et. a 4 pont megmaradna, a többi nem érdekes. csak ne ugy legyen x, hogy a 98. percben egyenlítenek.
Teljesen egyetértek, egy iksz tökéletes lenne, de persze ha úgy adódik akkor nyerjük meg.visca el barca írta:
szégyen de én simn aláírnék meccs előtt egy x-et. a 4 pont megmaradna, a többi nem érdekes. csak ne ugy legyen x, hogy a 98. percben egyenlítenek.
Engem már idegesít ha Danit meglátom a kezdőben, és a hideg futkos a hátamon a játékától lassan, nem tehetek róla. Anno azért is drukkoltam, hogy Oleguer távozzon, pedig ő még saját nevelés is volt.. Lehet ettől én pocsék drukker vagyok, hogy van olyan játékos akit nem szeretek még Barca mezben se, de hát ez van.Alcantara írta:Nem kötekedésképpen: Neked ez miért lenne jó?
Illetve felteszem másként a kérdést: A csapat és eredmény szempontjából miért lenne ez jó.
Ez az óhaj ugyanis azt feltételezi, hogy Alves hozzon egy nagyon gyenge teljesítményt ma.
Nem kötekedésképpen: Neked ez miért lenne jó?palesz77 írta: Abba bízok, hogy Dani ma végleg kijátssza magát a kezdőből - vagy inkább a keretből
Én elképzelhetőnek tartom az Alves-Masch-Pique-Mathieu védősort. Az eddigi séma alapján mindig volt 1 középhátvéd és egy szélső hátvéd a cserepadon, most pedig csak Alves és Alba vannak szélsők a keretben, nekem ebből az jön le, hogy Mathieure most nem kh-ként számít LE. A középpálya Busi-Ini-Rakitic lesz, erre nagyobb összeget mernék tenni, elől meg a Messi-Neymar-Pedro 3-as kezd majd gondolom, Suárez meg jön majd cserének - remélem nem Neymar helyett..Alfa írta:Sajnos szinte biztos , hogy egy Alves--Matyi--Masch--Alba négyessel fogunk kezdeni![]()