Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Így legalább van kihez nyúlni ha baj van. Rakitic esetleg Alba nevében.visca el barca írta:Bench Barcelona: Ter Stegen, Bartra, Alba, Rakitic, Sergi Roberto, Pedro, Munir
ha bajban leszünk jön majd pedro meg róbert!
Direkt mondtam már többször is, hogy ma Alvest akarom a kezdőbe, bár kicsit más okok miatt, mint te, külön popcornt vettem a showra.kristop írta:én ezért írtam ezt az egészet, mert nálad meg még egykét arcnál pont ezt éreztem, hogy MOST neki kellene kezdenie szerintetek, ami számomra teljesen felfoghatatlan.
A védelmet azért hogy kiokoskodtam..palesz77 írta:Én elképzelhetőnek tartom az Alves-Masch-Pique-Mathieu védősort. Az eddigi séma alapján mindig volt 1 középhátvéd és egy szélső hátvéd a cserepadon, most pedig csak Alves és Alba vannak szélsők a keretben, nekem ebből az jön le, hogy Mathieure most nem kh-ként számít LE.
Alves miatt. Rájött LE, h a csapat nem bírja el azt, h két nagyon támadó szellemű szélsővédő legyen. Én azt is el tudom képzelni, h 3 védős rendszer lesz Alves meg majd vhol Casillas és a félpálya közöttről nézi azt ahogy a Madrid támad. Amitől tartok az az, h a jobb oldal vékony lesz.bence-barca írta:Alba miért nem kezd?? Remélem bejön ez a taktikai húzás...
én ezért írtam ezt az egészet, mert nálad meg még egykét arcnál pont ezt éreztem, hogy MOST neki kellene kezdenie szerintetek, ami számomra teljesen felfoghatatlan.palesz77 írta:De én se akarom, hogy most Martin kezdjen, pedig nálam nagyobb fanja nincs a fórumon kb.
nem, abból a szabadrúgás lett, és nem gól. és egy szabadrúgás, akármilyen gyengék is vagyunk rögzítettekből még nálunk se jelent legtöbbször bekapott gólt. hibázik persze, szerintem se valami nagy ász már, például, amit linkeltél az eibar elleni meccsből, az is elég gáz volt, de körülbelül kétszer - háromszor annyi szituációba hozzátok ki, hogy ő a hibás, mint amennyinél valóban ő volt.palesz77 írta:Pedig totál igaza van MessiNeymarSuarez-nek, Dani 20m-re a kaputól nekiállt cselezgetni, elhagyta a labdát, utána jól felvágta a PSG játékosát, és abból lett a gól aztán.
egyik se igaz, mert nem ad be rosszabbul, mint a legtöbb szélsőhátvéd, csak sokkal többször próbálkozik. az meg, hogy védekezni nem tud az teljesen nonszensz. most nem tudom megnézni, de teljesen biztos vagyok benne, hogy ő szerel a legtöbbet vagy a második legtöbbet a csapatban. főleg, hogy előbb még arról beszéltél, hogy nem ér vissza, ami csak egyetlen szelete a védekeznek és nem egyenlő azzal.visca el barca írta: mi nem igaz? az hogy rosszul ad be, vagy hogy nem tud védekezni?