2014.10.25. 20:20:38
Hát,csalódott vagyok,na de ki nem ha kikap a csapat,főleg a klasszikuson.Leírom az én véleményemet,aztán majd jöttök ti:)
Bravo:Nagyon magabiztos volt,szépen lépett ki a beadásokra,a gólokról nem tehetett.Sajnálom hogy megszakadt a sorozat,de ő se bánná ha 1-3 lett volna.
Alves:A meccs egyik legjobbja.Nagyon sokat szerelt ,és fegyelmezetten a helyén maradt.A 3. gól az ő helyén jött ugye,de hát 2 ember is visszazárt,nem azon múlt..
Mascherano:A 3. gólnál nem nagyon értették meg egymást inivel,de ott ininek kellett volna kirúgni oldalra vagy nem is tudom.Azon kívűl volt jópár blokkja a 2. félidőben,és az elsőben is volt hogy kisegített mathieunak.
Piqué:Nagyon rosszul játszott.Alig emlékszek jó megoldásra,nagy szerelésre.Ha rosszindulatú vagyok,ha nem,de egy 2-3 hónapos pihenő ráférne,máskülönben sosem kerül be Bartra(Vermaalen???) a helyére.
Mathieu:Nem bántom,mert szerintem a képességeihez mérten megtett mindent.El kellene dönteni hogy hol számítunk rá,mert amíg középen szerintem egész stabil,addig a szélen nem az igazi.Gondolom az volt a fő indok a mai szereplésével,hogy kicsit magasabbak legyünk.Végül is,csak 1 fejes gólt kaptunk,de támadásban nagyon hiányzott alba,főleg hogy neymar próbálkozott rendre,segítsége viszont nem sok volt.
Busquets:Nem szeretem busi játékát,nekem eléggé lassú és körülményes.Nekem elég szürke volt
Xavi:Jó az öreg.Még mindig szükségünk van rá.Örülök hogy ő kezdett,én nem hoztam volna le.
Iniesta:A 3. gólnál nagyot hibázott,és nem is emelkedett ki.Pedig az eibar ellen régi önmagát idézte,de ma nem jött össze.Remélem azért nem dőlt ki,bár neki is pihennie kellene.
Neymar:Nálam a meccs legjobbja.A gól már önmagában hatalmas plussz,ezen felül folyton mozgott,küzdött.Ilyen fiatalon most már nem csak a válogatottban játszik így,1-2 év és tényleg a világ legjobbja lesz.
Messi:Többet vártam volna.Azt hittem a tudat,hogy egy hatalmas rekord küszöbén van,már motivációt jelent,na meg mégis csak egy klasszikus,és ő a gólrekorder is.Kár azért a kihagyott ziccerért az első félidőben,más meccs lett volna.
Suarez:Azt kaptam tőle,amit vártam.Látszott rajta hogy nagyon akart,és az is hogy régen játszott tétmeccset.A gólpassza nagyon szép,és ő adta messinek is a labdát nemsokkal később.Nem könnyű visszatérni főleg idegenben a madrid ellen.Kötve hiszem hogy bármi gondja is lesz,2-3 forduló és belejön teljesen.
Roberto:Ha Iniesta nem sérül meg,biztosan nem áll be.Amúgy ma is Sergi Roberto volt.
Pedro:Robotolt,ő sem tehetett semmit.
Rakitic:Nagyon biztató volt az év eleji kezdése,mára kicsit visszaesett.Hibáztatni nem fogom,nem könnyű beállni 2 gólos hátránynál.Amúgy nem tudom hogy így gyakorolják-e,de a szögleteit rúghatná picit magasabb ívben,mert így a rövidnél simán kivágják.
Összességében hiányzott a küzdeni akarás,na meg a minőségi védelem.Az eleje bíztató volt,mikor messi felvágta modricot,aki épp indítani akart,leestem a székről,és azt hittem hogy ma egy nagyon motivált barcát látok.Nem így lett.Látom mindenhol megy a Penaldozás,meg a bírózás.A 11-es teljesen jogos volt,aki azon vitatkozik,az csak ronaldo miatt teszi.Volt 1-2 vitatható eset,de volt nálunk is a 16-on belül.Remélem Lucho ráeszmél arra hogy Macheranonak a kp-n a helye.Na meg hogy nem feltétlen kell minden 2. meccsen kicserélni 3 embert a védelemben.Bocsi,ha hosszú voltam:)