Azt amúgy Dávid neked sem árt tudni, hogy ahogy Leon is írja, a videójátékoknak van egy olyan velejárója, hogy elég nagy stresszt tud okozni. Főleg a FIFA... Volt nemrégiben egy olyan időszakom, hogy haverjaimmal négyesbe összeültünk bajnokságot nyomni Xboxon, még 12-vel. Én tönkrevágtam haverom joyát, amit máig nem fizettem ki (

), másik srác meg átboxolt a szekrényajtó üvegén telibe a saját lakásában, amikor épp ellenem játszott és nem kapott meg egy bedobást, vagy valami piti dolog

Anyja teljesen kiborult, egyébként jogosan, tényleg elvághatta volna az ütőerét is.
Szal nem azt mondom, hogy vérengzésbe kell torkolljon egy Xboxozás (

) - kivéve, ha Resident Evil... - de azért nem árt normális keretek között tolni, én képes voltam kettétörni a FIFA14-et, mert kb. kettővel több vereségem volt UT-be, mint győzelmem, és csomó időt eltöltöttem vele, amit ezermilliószor hasznosabb dolgokra is fordíthattam volna. Ha feltesz a plafonra, nem érdemes játszani, ha leülök, inkább már én is olyanokat tolok, amit csak élvezettel csinálok vagy követem a sztorit, mint GTA, Watch Dogs és nem idegesítem magam rajta, mert felismertem, hogy egyáltalán nem hasznos.