Tényleg,a Fifa az aztán igazán káros a konzolnak!
PC-n én csak Heroes 3mazni meg Worms-özni szoktam a tesómmal/haverokkal de sajnos ezt a space bánta mert ugye a worms-be azzal kell lőni és ha mellément egy lövést akkor mindig rávágtunk a gombra,ma már a 15centis space-t nálam egy 2 centis ALT gomb helyettesíti.Elég idegesítő amikor gépelek!
De az irányítók szétverése még mindig jobb mert gyerek koromban olyan idegbeteg lettem a Tekken 3tól,hogy a PS1et csapkodtam,olyan jó érzés volt a nagy kör alakú tetejére rázavarni egyet amikor kikaptam. Sajnos ennek az lett a vége,hogy a lézer tönkrement és pápá PS.
Persze még előtte a hőskorban olyat kentem oda a Sega Megadriveomra,hogy a világító piros fénye örökre kialudt,akkor sem égett amikor be volt kapcsolva a gép.A Super Nintendóm nem bántottam mert túl masszív volt (lásd később:N64) és inkább a kazettákat dobáltam,főleg a Mari Kartot amiben mindig halálra csaltak!
A Nintendo 64et sem volt jó verni mert egy nagy darab kemény gép volt és pár ütés után teljesen kinyírta a tenyerem.
A ps2 meg az xbox 360nál már nem bántom a konzolt,látszik hogy öregszem.
Ráadásul a boxnál a vezeték nélküli irányító miatt elég messze vagyok a géptől és mire odaérek,hogy jól megruházzam,már le is higgadok,Ugyanez igaz a nintendo wii-re is.
Bár mire megtanultam az irányítójával hadonászni egy remote plus vezérlőt tönkretettem.
Ja és az 1. laptopom a Cadillacs and Dinosaur játék miatt ment tönkre ugyanis annyira csapkodtuk a billentyűzetét,hogy leszakadt az alaplapja és nem tudták megcsinálni.
Szóval minden kevésbé higgadt gamernek azt tanácsolom,hogy játék előtt vegyenek be egy kis váliumot vagy diazepamot,olcsóbban kijönnek mint a joy/konzol cserével!

Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!