Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jobbal felpörget, ballal bevágom gól volt, de amúgy emlékszem rá én is.Erxy írta:volt ám tavaly neki egy ballal felpörgetem, jobbal bevágom gólja a camp nouban.
volt ám tavaly neki egy ballal felpörgetem, jobbal bevágom gólja a camp nouban.palesz77 írta: Nálunk nem tudom miért nem képes ilyenekre..
Nekem nem tűnt fel, szerintem csak be akarta dobni a Villarrealos srácot Del Bosque.bence-barca írta:Láttam, h most félidőben lecserélték a válogatottban, ugye nem vmi sérülés miatt?
A Top 23-ról volt szó. Abba nem fért bele Busquets. Mondjuk speciel nem tudom kik is tartoznak bele, de nem hiszem, hogy itt akkora becstelenség történt. Nem kevés játékos nyújtott jobb teljesítményt az idén, mint Busi, számomra nem megkérdőjelezhetetlen a helye ezen a listán. Ha mondjuk Ini-ről lenne szó, kicsit más tészta.danianevem írta:Nagyon lemaradtam valamiről...Yokozuna írta:Perez attól fél, hogy Busquets kapja az aranylabdát.
Busquets eselyés az Aranylabdára? Vagy csak Pérez bácsi felöntött a garatra.![]()
Sergio legfeljebb bekerül a szűkebb körbe, de a Top 3-tól, főleg a végső győzelemtől nagyon messze van. Mondom ezt úgy, hogy egyébként nincs vele különösebb bajom a helyenként előtörő színészkedésén és szerelésmentes játékán kívül.
Nagyon lemaradtam valamiről...Yokozuna írta:Perez attól fél, hogy Busquets kapja az aranylabdát.
Liam te vagy az?Csbal írta:de vannak eszközök h kiderítsem ki vagy és nehogy megtaláljalak, ...
Csbal írta:4-2-2-2-es felállás? Jézusom. Úgy játszanák át a kp-t a komolyabb csapatok, ahogy akarnák. A Psg ellen visszalépegetett Ini és Messi is amikor támadtak a franciák, de abszolút simán átjöttek rajtunk. Ráadásul a két vkp hátrébb kerülne, mint most, mert kell a hely a két tkp-nak(Messi-Ini) a te olvasatodban. És akkor a széljátékról nem beszéltünk. Ok, feljön a védő, de egy mögékerülős taktikai variációt kivel csinál meg?