Alcantara írta:Én még azt tenném hozzá, hogy Abidal úgymond "elküldésén" felesleges rugózni már 1025. alkalommal.
Az idő a szakvezetést igazolta, Monacóban sem volt már a régi, az idén meg onnan is mennie kellett.
Nagy játékos volt, csodálatos éveket töltött itt, kapott lehetőséget, hogy szakvezetőként folytassa, tehát nem lehetett azt mondani, hogy hálátlanul kidobták. Meg kellene érteni, hogy szakmailag nem fért bele az elképzelésekbe. Mielőtt valaki ezt az egy mondatot belinkelné hozzátenném, az, hogy a szakmai elképzelésről kinek mi a véleménye az megint más kérdés, de itt minden játékoson lehetne rugózni ez alapján.
Én sem tartom szimpatikusnak a Rossell-Bartomeu-féle vezetést, és akkor még nagyon finom voltam. Nagyon sok dologgal aláásták a klub hírnevét. Cruyff "elküldésétől" kezdve a kétséges igazolásokig, pénzügyi machinációkig. Illetve az eltiltásban is biztos benne van a kezük, de ezt az Abidal dolgot felejtsük már el. Tito már nem számolt vele, felajánlottak neki egy posztot a klubnál, de ő még játszani akart, ezért eligazolt és ennyi a történet.
Nem kell itt pörögni ezen, azonkívül gondolom jobb dolga is lett volna, minthogy elküld egy idősebb játékost akinek a posztján már vannak ketten és a belső védő poszt sem volt olyan gáz, mikorra nagyon vészes lett már ő sem lett volna az igazi.
Ennyi a történet.