Rashford az elmúlt évekről
️ Rashford: "Sokáig egy olyan környezetben voltam, ahol nem volt meg a stabilitás, emiatt most még nehezebb következetes teljesítményt nyújtanom. Úgy gondolom, az állandóság az, amit be kell építenem a játékomba. Ezt szeretném elérni.” pic.twitter.com/gwi4f2ESM8
— EuroBarça (@eurobarcahu) October 13, 2025

)? Ilyenkor nem szabad kiesni,szépen behátrált a 16osba,ahogy tanitják, jobb esetben ilyenkor már valakinek vissza kellett volna érnie,hogy duplázzák az embert. Amúgy én is mindig szidom, mert már nem ide való,de most szerintem nem hibázott. Elvenni akkor tudta volna tőle a labdát,ha 10km/h val gyorsabb lenne önmagához,de mint tudjuk nem az. Ő megtette a maximumot, talán mikor beért a 16osba már minden mind1 alapon meg kellett volna támadnia a labdás embert. De mondom, a nagykönyvben azt irják,hogy minél jobban le kell szükiteni a területet,nem szabad kiesni.
)? Ilyenkor nem szabad kiesni,szépen behátrált a 16osba,ahogy tanitják, jobb esetben ilyenkor már valakinek vissza kellett volna érnie,hogy duplázzák az embert. Amúgy én is mindig szidom, mert már nem ide való,de most szerintem nem hibázott. Elvenni akkor tudta volna tőle a labdát,ha 10km/h val gyorsabb lenne önmagához,de mint tudjuk nem az. Ő megtette a maximumot, talán mikor beért a 16osba már minden mind1 alapon meg kellett volna támadnia a labdás embert. De mondom, a nagykönyvben azt irják,hogy minél jobban le kell szükiteni a területet,nem szabad kiesni. Tanítani kéne azokat a lépéseket.
 Tanítani kéne azokat a lépéseket.