2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
A tegnapi felállásban Maschnak és neki kellett volna játszani. Az első pár perce szokatlan volt, az látszott de utána nagyon felvette a ritmust!Chino írta:Az elején tényleg egy kicsit bizonytalan volt és egy nagy helyzet ment el rajta, de amiért beküldték, azt szerintem tökéletesen végrehajtotta.
Azért megnyugtató, hogy egy ilyen játékost tudunk a padról beküldeni. Először kicsit ideges voltam, hogy Busi helyett nem ő kezd, de így hogy Masch szerepe kicsit átalakult érthető volt a döntés szerintem.
Tényleg jobb volt, de nekem még mindig sokszor önbizalom hiányosnak tűnik. Hál istennek ma már többször is indított hosszan, vagy bevállalt egy keresztlabdát, de még így is sok olyan szitu volt, hogy kínálta magát a hosszú oldalon valaki üresen, felnézett, aztán inkább visszatette a védőknek vagy Xavinak. Úgy érzem még több lehetne benne, csak nem mer annyira egyénieskedni, vagy nem is tudom. Tanulhatna Maschtól ilyen téren, múltkor 19 hosszú indítása volt egy szem meccsen..danianevem írta:Jól forgatta a játékot, helyenként már a válogatottbeli formáját mutatta. Több pontos hosszú labda, pár labdaszerzés és veszélyes pontrúgások jellemezték a játékát. Utóbbiból végre összejött az első barcás gólpassza is. Alakul.
Köszönöm.palesz77 írta:Tessék, javítottam rajta!
Tessék, javítottam rajta!danianevem írta:Én nem vagyok annyira elégedett vele mint palesz, tudom, hogy jóval több is van benne.![]()
Egyetértek, nem élete meccse volt, de ha nálunk minden meccsen "csak" így tolná mint most a második félidőben, nem panaszkodnék.. Több hajszálpontos hosszú keresztlabda, pár nagyobb kiugratás, és amin csodálkoztam, hogy több jó megindulása is volt! Nálunk ilyet felkészülés óta nem látni tőle kb..danianevem írta: A másodikban is hátrébb folytatta, volt több jó hosszú átadása, meg egy-két lövése. Illetve a hajrában adott egy remek labdát Perisicnek, de a szélső kihagyta a ziccert...
Nem volt kiemelkedő a teljesítménye, inkább sallangmentesnek mondanám, hozott egy erős átlagot egy-két jó megoldással. Viszont az látható volt, hogy sokkal természetesebben mozog irányítóként.
Nem bántani, nagy zsuga volt.palesz77 írta:Rakitic hatalmas gólpassza az olaszok ellen.
Egy nap belinkelek pár hőtérképet, erre megbélyegeznek egy életre.palesz77 írta:Danianevem is rászokott már.Gareth Tello írta:Egy heatmap tegnapról, hogy ne csak palesz linkelgesse őket.
Íme.![]()
Danianevem is rászokott már.Gareth Tello írta:Egy heatmap tegnapról, hogy ne csak palesz linkelgesse őket.
Íme.
Köhm, aláírás..Gareth Tello írta:Rafinha - Rakitic - Iniesta, erre a hármasra gondoltam,