Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mivel egy fiatalember itt priviben megzsarolt, ezért kénytelen vagyok feliratkozni.
Lenne egy kérésem a többiekhez: Vésse mindenki a neve mellé, hasonló módon, mint nyáron, hogy foci játszik-e nála.
Amúgy egy zsarolás részemről cserébe a priviért: Mivel év vége van, a humoros foci nagy előny ilyenkor, ragaszkodom Patrik játékához.![]()
december 6 :
1. Matyi
2. MQuC (másnap megyek Bécsbe, de nem probléma. Majd vizet iszom.)
3. dpeti1113
4. hank1ee
5. PCsabi
december 13 :
1. Matyi
2. vargaakos
3. MQuC (nekem is meló, megpróbálom elintézni, végülis csak 3-ig vagyok bent)
4. dpeti1113
5. hank1ee
december 20 :
1. Matyi
2. MQuC
3. bowlinggolyo
4. dpeti1113
5. hank1ee
6. Primitive
7. Piquenbauer
8. Alcantara (kizárólag, ha lesz foci is)
december 27 :
1. Matyi
2. dpeti1113
3. hank1ee
És majd lenyúlom faterom mackójátMQuC írta:Szigszalaggal pedig készülj, mint Király.
Vonalkapus leszek, mint Víctor ValdésMQuC írta:Pedig így nem lesz jó, manapság már a kapusok is többet futnak, mint Messi....Sajnos a körülmények úgy hozták, hogy a futást mostanában hanyagolnom kell, néha még a sétával is óvatosan bánok. Aztán addig nem tudom még, mi lesz...
Pedig így nem lesz jó, manapság már a kapusok is többet futnak, mint Messi....Sajnos a körülmények úgy hozták, hogy a futást mostanában hanyagolnom kell, néha még a sétával is óvatosan bánok. Aztán addig nem tudom még, mi lesz...
Sajnos a körülmények úgy hozták, hogy a futást mostanában hanyagolnom kell, néha még a sétával is óvatosan bánok. Aztán addig nem tudom még, mi lesz...Alcantara írta:Ez azért elég erős vicc!hank1ee írta: részemről tekintsétek +1 hálóőrnek!![]()
![]()
Elsőre még elsiklottam felette olvasáskor.
A többiek akkor minek jelentkezzenek? Pályagondnok vagy labdaszedő szerepkörbe?
bár rajtam múlna.Költséghatékonyabb, ha Dáviddal megyek, de ahogyan látom, "önző módon" ő egy időpontra lőtte be magát.
Ez azért elég erős vicc!hank1ee írta: részemről tekintsétek +1 hálóőrnek!![]()
Na fain, ha meg lemaradnánk róla valamilyen okból kifolyólag, a tavalyi bajnoki döntőt még mindig be lehet tenni, Alexis gólja után meg mindenki hazamegy pezsgőt bontani.S.Agüero írta:13-án és 20-án is szombaton játszunk.hank1ee írta:Bármelyik szombathoz csatlakoznék, egy foci istenkirály lenne, részemről tekintsétek +1 hálóőrnek!Egyébként december valamelyik szombatján lesz meccse a Barcelonának? Mert akkor a meccsnézés, beszélgetős ivás még jobb lenne.
13-án és 20-án is szombaton játszunk.hank1ee írta:Bármelyik szombathoz csatlakoznék, egy foci istenkirály lenne, részemről tekintsétek +1 hálóőrnek!Egyébként december valamelyik szombatján lesz meccse a Barcelonának? Mert akkor a meccsnézés, beszélgetős ivás még jobb lenne.