Martín Montoya

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2014.11.22. 19:45:13

Erxy írta:md szerint nem megy sehova, és nem hosszabbítunk Alvessel. Montoya lesz jövőre a kezdő jobbhátvéd.
(a mundo eléggé benne van a jelenlegi vezetőség hátsójában, szóval fenntartásokkal kezelném a hírt.)
Hát ha ez igaz, akkor Lucho rendkívül következetes, hogy 1 évig jegeli Montoyat, mielőtt aztán bedobná a mély vízbe.. :D Valahogy ezt a hírt nem tudom elhinni.
Erxy
Entrenador del Barça

2014.11.22. 19:37:46

md szerint nem megy sehova, és nem hosszabbítunk Alvessel. Montoya lesz jövőre a kezdő jobbhátvéd.
(a mundo eléggé benne van a jelenlegi vezetőség hátsójában, szóval fenntartásokkal kezelném a hírt.)
Kép
palesz77

2014.11.22. 19:26:21

Télen még úgy tűnik nem engedjük el. Kíváncsi vagyok mi lesz, ha eltörlik adott esetben a bannt decemberben..
culinho
Capitá del Barça

2014.11.20. 07:54:12

Ma leül az ügynöke Zubival megbeszélni a téli eligazolását. Kölcsönben nem gondolkodnak, visszavásárlási opcióban igen(MD).
palesz77

2014.11.18. 13:36:40

zola8787 írta:Grimaldo-t.
Ő balbekk.

Amúgy Adamat esküszöm kipróbálnám ha emberhiány van.. Amennyit védekezik Alves annyit ő is tud, támadni még jobban is - csak egyszerű mint a faék -, simán bejátssza az egész jobboldalt, fizikálisan kb az egyik legjobb emberünk - még ha alacsony is -, egyedül a rutintalanság szól mellette, de a LE féle kitételnek, miszerint segíteni kell a támadásokat tökéletesen megfelel.. Amúgy az Espanyol elleni Katalán Kupa meccsen is ilyen poszton játszatta a srácot.

De igazából ez csak elmélkedés, mert Alves szerintem tuti marad, ahogy veb is írta..
zola8787
Director del Fútbol

2014.11.18. 11:47:22

Cooh írta:Ha Alves elmegy jövőre, akkor ugyan ki a tökömet fogunk jászatni??? Adriano jó lenne ha nem lenne ilyen sérülékeny, így sajnos csak kiegészítő ember. Douglas...ő sem kap elég lehetőséget, hogy ismerkedjen az európai focival...

Hiányosságai lennének Montoya-nak?!?!?! akkor S. Roberto barátunkról mit lehetne mondani, aki több lehetőséget kap...
Akárhogyis, de logikátlan az egész úgy ahogy van. #-o
Grimaldo-t.
Cooh
Jugador del Barça

2014.11.18. 10:50:13

Ha Alves elmegy jövőre, akkor ugyan ki a tökömet fogunk jászatni??? Adriano jó lenne ha nem lenne ilyen sérülékeny, így sajnos csak kiegészítő ember. Douglas...ő sem kap elég lehetőséget, hogy ismerkedjen az európai focival...

Hiányosságai lennének Montoya-nak?!?!?! akkor S. Roberto barátunkról mit lehetne mondani, aki több lehetőséget kap...
Akárhogyis, de logikátlan az egész úgy ahogy van. #-o
Feast4
Director del Fútbol

2014.11.18. 10:20:30

visca el barca írta:biztos vagyok benne h edzésen mutat olyan hiányosságokat ami miatt nem játszhat. nem tud támadni, vagy védekezni, vagy xy játékelem nem megy neki, igazából 1000 oka lehet...

Egyet értek. Biztos vagyok benne, hogy van valami mélyebb oka annak, hogy minden edzőnk parkoltatja. És bár nem nagyon kapott lehetőéget amikor játszott egyszer sem látttam, hogy olyan csoda lenne.
Sajnálom, hogy itt tartották, de ennek csak annyi az oka, hogy Zubi tudta, hogy képtelen 3 védőt veni egy szezonban és így papíron hátul megvagyunk. Ami szintén egy klasszikus Zubi megmozdulás, mert így az ő karrierje is áll, de legalább létszám megvan, igaz, hogy pályára sem fog kerülni soha, ős sem fejlődik nekünk se jó, hogy itt van, de a keret az megvan! #-o
Kép
Capon
Llegenda del Barça

2014.11.18. 08:54:02

Abból a szempontból sajnálnám ha elmenne, hogy eggyel kevesebb védő lenne a csapatba (bár akkor a B-ből lehetne felhozni valakit, ha akad egyáltalán erre a posztra alkalmas fiatal)
Egyébként meg semmit nem láttok ebbe a srácban, sőt még ennyit sem... mondjuk az is az igazsághoz tartozik, hogy soha nem is kapott lehetőséget a bizonyításra, de lehet ennek is megvan az oka.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
crixus
Entrenador del Barça

2014.11.17. 22:27:53

visca el barca írta:biztos vagyok benne h edzésen mutat olyan hiányosságokat ami miatt nem játszhat. nem tud támadni, vagy védekezni, vagy xy játékelem nem megy neki, igazából 1000 oka lehet...
Elképzelhető. Az biztos, hogy nem szuper tehetség. Viszont ameddig olyanok vannak a posztján, mint Alves vagy Douglas addig ő a legjobb megoldás. Legalábbis lenne... Hiába mutat hiányosságokat edzésen, ha Alves ezeket meccsen mutatja.... :roll:
looka
Capitá del Barça

2014.11.17. 20:47:54

Nem tudom, nekem ez a srác sose tetszett annyira... egyszerűen színtelen, szagtalan. Emlékszem néhány meccsre, amikor kifejezetten felidegesített. Teszetosza, körülményes, ő sem tud beadni, és nekem rendszeresen úgy tűnik, hogy fogalma sincs, mit kezdjen a labdával. A támadók a legtöbb esetben úgy forgatták, ahogy akarták...
visca el barca
Presidente del Barça

2014.11.17. 20:20:06

biztos vagyok benne h edzésen mutat olyan hiányosságokat ami miatt nem játszhat. nem tud támadni, vagy védekezni, vagy xy játékelem nem megy neki, igazából 1000 oka lehet...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
palesz77

2014.11.17. 19:47:10

zola8787 írta:Volt jó meccse a nagy csapatban, vagy csak azért sírtok utána, mert fiatal, meg védő, meg saját nevelés?
Igen, tavaly a legutolsó meccsein rendre a csapat egyik legjobbja volt, és az egy szem meccsén idén szintén.

SR után nem sírnék, mert ő nulla, de Montoya jelenleg semmivel sem rosszabb, mint Alves - sőt -, és úgy "engedjük el", hogy 5 meccset nem játszott egyhuzamban sohasem a posztján. Engem speciel ezért zavar annyira a dolog..
mvik
Jugador d'estrella

2014.11.17. 19:41:51

üdv. komolyan mondom, hogy ha ez a hír igaz hogy azért nem játszik mert nem elég jó a támadásoknál akkor elmegyek Barcelonába és belelépek LE szájába. hát kérdem én Alves ugyan miben csinál többet a támadásoknál, ha 3 Crouch állana egymás vállán akkor talán képesek lennének elfejelni a beadásait, komolyan mondom nem értem miben jobb Alves. Martinnak legalább veszélyesebbek a beadásai és a mellett h rendszeresen felér a támadásokkal vissza is szokott érni az ellenfél kontráinál, ez a brazilról nem mondható el mert állítom az idén kapott góljainknak az 50%-át az ő oldaláról az ő balf.szságaiból kapjuk. ha most ilyen hülyeség miatt elveszítünk egy ilyen tehetséges védőt, aki ráadásul védekezni is tud, akkor nem tudom mit csinálok ezzel a nyomorult LE-vel.
mvik
zola8787
Director del Fútbol

2014.11.17. 19:37:20

Volt jó meccse a nagy csapatban, vagy csak azért sírtok utána, mert fiatal, meg védő, meg saját nevelés?

3 edző is hanyagolta, ez nem lehet véletlen.
MessiCesc
Capitá del Barça

2014.11.17. 19:34:39

Én úgy állok a mellőzésével, hogy biztos van valamilyen oka. Ha mondjuk csak most LE az aki, mellőzi, akkor azt mondom, hogy lehet hogy van valami gondja vele, de anno Tata és Tito is mellőzi, ráadásul VdB sem számít rá, pedig a posztriválisai közül Juanfran már kifele megy, Carvajal meg még csak mostanában robbant be a köztudatba.
Emlékszem amikor pár éve Bojant és Thiagot elküldtük akkor is nagy volt a közfelháborodás, aztán láthatjuk mire vitték. Persze ott van a Sánchez példa is, de őt valljuk be luxus lett volna a padon tartani (most kit raksz ki a csapatból? Suárezt, Neyt, Messit) aztán 20 percekre beállítani. Cesc eladása pedig tényleg nem rajtunk múlott, ő akart elmenni, ráadásul valahogyan pénz kellett Suárezre, így kézenfekvő megoldás volt. Aláírom, nyálcsorgatós lett volna egy Masche, Busi, Cesc, Rakitics, Ini középpálya 5-s, de ezen felesleges rágódni.
Sok sikert a srácnak, ha tényleg megy, de itt nem lett volna jövője, pláne ha hosszabbít Alves. Ha meg nem biztos vagyok benne hogy Adrianot tolta volna LE, aztán pár év múlva, meg Godswillt.
Menjen el egy Leverkusenbe, ha ott bizonyít, akkor simán elviheti megpróbálhatja magát egy másik nagy csapatban, és akár spanyol válogatott is lehet.
Leon
Director del Fútbol

2014.11.17. 18:27:46

Szégyen amit Montoyával tettek és remélem ha eligazol akkor azonnal elmondja,hogy miért mellőzték itt!Kíváncsi vagyok,hogy vajon Bartra mikor fog az sorsára jutni.... :roll:
Lefogadom ha Vermaelen egészséges lenne és Piqué nem a kispadon tamagocsizna akkor Bartra sem nagyon jutna a kezdő közelébe! =D>
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
Chino
Llegenda del Barça

2014.11.17. 17:33:44

Nem tudom ki hogy van vele, de ez nekem nagyon kamunak tűnik, hogy LE azért nem számít rá, mert nem lép fel annyit támadásokba.
Még ha igaz is lenne, nem hiszem, hogy ne lehetne annyit alakítani a játékán, hogy ne negyedik számú játékos legyen.
Ha ezt le is nyilatkozták (mondjuk én LE-től Montoyaval kapcsolatban semmi hasonlót nem hallottam) hatalmas mellébeszélésnek tartom. Valami más lehet itt. Ezt talán csak úgy tudnánk meg, ha eligazol és akkor kitálal.
Eddig úgy gondoltam, hogy a transferban-nak egy pozitívuma lesz, miszerint Alves lép és akkor előléphet Montoya, de most már ez is ugrott.
Így már csak abban reménykedhetünk, hogy Douglas kellemes meglepetés lesz vagy Adriano nem sérül le minden második meccsen.
Forca Barca!!!!
Napalm
Barça C

2014.11.17. 16:33:50

Őszintén szólva el nem tudom képzelni, hogy mit mutat Alves edzésen amivel LE-nél ennyire háttérbe szorítja főleg Montoyát, de gyakorlatilag az összes létező alternatívát a csapatból a pótlására. Az látszik rajta, hogy tényleg nagyon akar meg küzd, de védekezésben főleg így is nagyon kevésnek tűnik... Az addig rendben van, hogy a szélső védőknek bizonyos támadó feladatokat is ellátnak, de jobb helyeken az elsődleges feladatuk mégiscsak a védekezés.
Én úgy láttam, hogy amikor játszott Montoya védekezésben bőven megbízható teljesítményt nyújtott, támadásokhoz is felért meg nem mondhatni, hogy teljesen analfabétán viselkedett amikor támadni kellett (mellesleg a másik oldalon volt egy gatyáig feltolt Alba).
Kár lenne elpazarolni, (tényleg minden tiszteletem Alvesé, de) főleg a jelenlegi Alves miatt. Így amit tehetek jelenleg az ügyben az, hogy értetlenül állok az eset előtt, hogy a brazil vajon edzésen félpályás szólókkal kápráztatja a nagyérdeműt vagy a sarkán táncoltatva dekázgatva viszi edzőmeccsen kaputól kapuig a labdát.
Feast4
Director del Fútbol

2014.11.17. 16:30:29

Nos kövezzetek meg de nekem nagyon furi, mint ahogy sokan lentebb is írták, hogy már nem egy éve van fent és egyik edzőnk sem bízik benne. Valami gondnak kell vele lenni.

Az meg hogy Cuadrado jobb lett volna abban is kételkedem. Egyrészt még LE érkezése előtt szóba került a neve, tehát gyanítom ehhez az igazoláshoz se sok köze lett volna, másrészt meg könyörgöm ő szélső, már szerintem 2 éve nem játszott hátul és: http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... an-2359609" target="_blank

Amúgy meg teljesen felesleges átigazolásokban gondolkodni. Még egy szóval nem mondták, hogy eltörlik a tilalmat. Cuadrado addigra ha nem szerződik el akkor sem lesz már képben, mivel 2016-ban elég sanszos, hogy új vezetőség lesz, akkor ezek a nevek akiket eddig dobáltak kiesnek a kalapból. Másrészt Montoya nem mehet sehova főleg ha Alves lelép és jövő nyáron mert perpill mi sem hozhatunk a helyére senkit. Szóval egyenlőre ez így maradt ücsöröghet a lelátón meg a padon. (Szép munka! =D> )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Feast4 2014.11.17. 16:36:48-kor.
Kép
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2014.11.17. 16:30:03

Röhejesen hangzik, hogy Montoyára mondja azt LE, hogy nem hasznos a támadásokban, Alves meg vaktában vagdossa be a labdákat. Ennyit számít, hogy vissza tudja passzolni Messinek a labdát? :twisted:

Másodsorban az is nagy baromság, hogy előre kimondja, hogy nem kell neki, ahelyett, hogy intéznék, hogy eladható legyen, minél nagyobb pénzt kicsikarva érte.
Kép
Lionel85
Llegenda del Barça

2014.11.17. 15:43:59

Miért ne lehetne egy 23 éves játékossal gyakoroltatni a támadásokat, ha már ez LE minden vágya??? Miért kell leírni és rögtön eladni, mert nem olyan, mint Alvés, vagy Adriano? Kis változatosság sosem árt, Montoyának igenis illene több lehetőséget adni! Ja és az koránt sem biztos, hogy Alvés menni fog a nyáron, mert szó volt róla, hogy hosszabbíthatnak is akár vele.
Kép
Kép
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2014.11.17. 13:15:43

Én azt gondolom valaminek kell lennie a háttérben. Azért nem véletlen, hogy amióta fent van egy edző sem játszatta, pedig Alves évek óta kritikán alul teljesít.
Nem tudom mi az, de hogy valami nem stimmel ott az biztos.
Mondjuk én nem lennék annyira kétségbe esve ha Adriano lenne Alves helyett. Lehet, hogy hivatalosan balhátvéd, de neki szinte mindegy melyik oldalon játszik és van olyan intelligens, hogy fel tudja mérni az egyensúlyt a támadásban és védekezésben.

Ennek ellenére én is Montoyat preferálnám, de egyre inkább úgy tűnik (vagy inkább biztos), hogy neki itt nincs jövője.

culinho írta:
Azt meg végképp nem értem, hogy minek jönnek az újságok leendő igazolásokkal, mikor jelenleg szó nincs arról, hogy feloldanák a tilalmunkat. Mire újra a apiacra kerülünk, addigra Cuadrado és Reus szinte biztos, hogy elszerződnek. Utóbbit sajnálnám.

Mivel van valami esély, hogy eltörlik, ezért a média egyből lecsap erre, az igazolások a legjobb témák.

A jobbhátvéd-témát annyiban lehet LE nyakába varrni, hogy Alvest erőlteti. Nyáron el akarta hozatni Cuadradot vagy Marquinhost, de a vezetőség totálisan elb...ta a lehetőséget. Ezért kell azzal főzni ami van. Sajnos a jobbhátvéd poszt, ahova a legnehezebb manapság játékost találni. Az én álmom Danilo lett volna, de van der Wiel-nek is nagyon örültem volna.

Reus-t amúgy nem értem. Miért kellene ő annyira ide?
Cuadradot pedig viheti a Real. Ki helyett játszana? Bale, James?
Forca Barca!!!!
culinho
Capitá del Barça

2014.11.17. 13:15:26

Ami ezen a poszton megy, az mindent elmond a jelenlegi szakmai vezetésről. Adva van egy brazil, akit ingyen elengedünk jövőre (mert megtehetjük), helyére hozunk egy no name játékost. És ki játszik? Nem az új (mondjuk ezt megértem), nem Montoya, aki az igazolási tilalom miatt elvileg első számú opció lenne jövőre, hanem a lelépő Alves és ha vele valami van, akkor Adriano. Tehát véletlenül se derüljön ki, hogy Montoyanak, vagy Douglasnak milyen képességei vannak. Erre a spanyol vélhetőleg télen bont (ami teljesen érthető), és jövőre itt maradunk egy Douglessel és alkalmasint egy Adrianoval (aki többet sérült, mint nem).

Akkor fogok igazán nagyot röhögni, ha a Real elviszi a kolumbiait. Nem azért, mert annyira ajnároznám, de azt nem hiszem el, hogy ennyire bonyolult feladat lett volna nyáron megoldani ezt a pozíciót. Suarez helyett a nyarat azzal kellett volna kezdeni, hogy Alves off, valaki pedig on.

Azt meg végképp nem értem, hogy minek jönnek az újságok leendő igazolásokkal, mikor jelenleg szó nincs arról, hogy feloldanák a tilalmunkat. Mire újra a apiacra kerülünk, addigra Cuadrado és Reus szinte biztos, hogy elszerződnek. Utóbbit sajnálnám.
crixus
Entrenador del Barça

2014.11.17. 12:50:34

palesz77 írta:...
Az ilyenek miatt lenne jó minél hamarabb leváltani a vezetőséget, edzőstől, Zubistól, stb.
Mert az, hogy Adriano előbbre van Montoya-nál még megértem, talán még Alves-t is idén, de hogy az a pojáca, aki egy meccset játszott eddig katasztrofálisan, mivel érdemelte ki azt, hogy előbbre van az talány. De inkább szomorú. Montoya sem volt világklasszis nem is biztos, hogy lesz, de sokkal kiegyensúlyozottabb teljesítményre képes Alves-nél, nem is beszélve Duglas-ről, akit kb. viccből igazoltunk le - amiért nem ő a hibás.

Cuadrado pedig óriási melléfogás lesz, Alves 2.0, azzal a különbséggel, hogy hírből sem ismeri a hátvéd feladatkört.... :roll:
Lezárt