Ronaldinho&Barca írta: A képességei bőven megvannak Montoyának, csak játéklehetőség kellene. Bármit is nyerünk idén, ez egy fekete pont lesz a vezetőség és LE miatt idén. Ennyit a saját nevelésről, madridban csinálják ezt. Douglas.. az kell nekünk.. atya ég.
Valami miatt 4(!) edző sem játszatta, pedig Alves jó ideje hullagyenge. Ez nem véletlen. Valami van a háttérben, ezt mi nem tudjuk. Egyik edző nem pikkelhet rá. Ha pedig igen akkor tényleg nincs itt a helye.
Ez a "saját nevelés" meg "Madridban csinálják" szöveg nagyon gyér. Csak azért mert saját nevelés ne játsszon. Más esetben meg pont ezen vagytok kiakadva.
Douglast nem akarom védeni, de könyörgöm egy meccsen játszott úgy hogy most került ide, még egy rendes alapozása sem volt, sérülés is hátráltatta, megjegyzem azon a meccsen mindenki iszonyatosan gyenge volt. Nem lógott ki a brazil a sorból. Nem védeni akarom, meg hogy a kezdőbe vele, de még senki nem látta játszani, ebben 99%-ig biztos vagyok, egyedül a vele kapcsolatos vélemények alapján ítélkeztek.
Ismétlem, nem azt mondom, hogy majd ő lesz itt a király. berobban és sztár lesz, de úgy beszéltek róla (tisztelet a kivételnek), mintha folyamatosan kezdő lenne és gyökkettő teljesítményt nyújtana.
Mathieut sem akarta senki még Barcelona közelében sem látni, de elég korrekt teljesítményt nyújt, vagy Mascherano, akiről mi volt itt az előzetes vélemény? Csak be ne álljon, mert egyből pirosat kap, favágó, minek hozzuk stb., de volt még pár ilyen.
Én szerettem volna Montoyat itt látni, bevallom azért is mert a Masiá-ból jött, de el kell fogadni, hogy több mint valószínű nem itt fog lehúzni egy nagy pályafutást, már ha lesz ilyen. És lehet szidni a szakvezetést Peptől kezdve, szegény Titon, Rourán és Martinon át Lusi Enriqe-ig nem fog változni a helyzet.