Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
MessiCesc írta:A vasárnapi kezdőcsapatban csupán annyi kérdés van számomra, hogy a középpályán a Rakitic-Rafinha-Xavi hármasból ki marad ki, illetve hogy Alves helyére berak-e valakit Enrique, vagy valaki a lelátóról esik majd be a PSG ellen.
Egyetértek veled.gránit írta:A végén elég lazán játszott azért a Real. Egy téttel bíró utolsó 20 percben kaptuk volna az atomkontrákat, szerencsénk is volt, hogy nem játszott Bale. Matyi ott valóban nem középhátvéd volt, de úgy megforgatták párszor, hogy szegény nem nagyon tudta, merre hány méter. Szerintem is pozitív jelenség, hogy a kisebb csapatok ellen sorra hozzuk a meccseket kapott gól nélkül, de majd az igazán fontos, élet-halál meccseken, gondolok itt a BL egyeneses kieséses szakaszára, nem biztos, hogy ezt a képet fogjuk látni. Ne így legyen, én azt mondom. Egyszerűen csak óvatosabb lennék a védelem kérdésében. Jó pár hete egyébként én is ugyanezt gondoltam, hogy bár a védelmet érte szó akkor is, inkább elől nem éreztem az átütő erőt, de Suarez belelendülésével, ha erősödik a kémia ott elől, az sokat fog lendíteni az esélyeinken. Komolyabb meccseken meg szerintem nem kéne erőltetni Mathieu-t. Kisebb csapatok ellen OK, én szívesen nézném a Mascherano-Bartra-duót állandó jelleggel.
Igen. Kaptunk egyet egy nem kikényszerített büntetőből, egyet egy szögletből, meg Ini elnézte és odaajándékozott egy labdát a támadóknak.gránit írta:A nagy védekezésünkről meg annyit, hogy Bravo százezer perces rekordja után láthattuk, mennyit ért ez a Real ellen.
PSG ellen még 3 meccsünk lesz - Valencia, Huesca, Espanyol -, szóval van még ideje variálni Luchonak, nem a Valencia ellen kéne bedobni egy 0 km-es jobbhátvédet szerintem. Majd jöhet a kupában Douglas, aztán bejátssza magát a kezdőbe!MessiCesc írta:A vasárnapi kezdőcsapatban csupán annyi kérdés van számomra, hogy a középpályán a Rakitic-Rafinha-Xavi hármasból ki marad ki, illetve hogy Alves helyére berak-e valakit Enrique, vagy valaki a lelátóról esik majd be a PSG ellen.
A végén ki lesz hozva, hogy nekünk van a világon a legjobb védelmünk.Chino írta:Idén pont ez működik. Nem a legjobb a védelmünk, két támadó szellemű szélső bekkünk van, a kh-k nem mutatnak hatalmas szereléseket, igazán magabiztos játékot (talán masch-ot kivéve), Bravo sem védi ki az ellenfél szemét mégis magasan a legkevesebb gólt kaptuk a ligában. És lehet mondani, hogy kiscsapatok így meg úgy, de a csodavédőkből álló Real, a betonvédekezésű Atletico, mind dupla annyi gólt kaptak ugyanezektől a csapatoktól. De említhetnénk a Valenciat, Sevillat, ha az élmezőnynél tartunk.defender3 írta: Addig amíg a csapatból 5-en védekeznek addig örüljönk a bajnoki 2. helyezésnek a BL-ben meg a legjobb 8-nak. És nem a védelemmel van a legnagyobb gond hanem a csapat szintű védekezéssel.
Szóval akkor hogy is van ez? Sz@rok a védőink, sz@r a csapatvédekezés, mégis megússzuk gólok nélkül. Ez így valahogy nem kerek.
Az utóbbi két meccsen kis túlzással össz-vissz 1 komolyabb helyzete volt az ellenfeleknek és gólt is csak saját magunknak lőttünk. Lehet, hogy velem van a baj de valaminek csak működnie kell. Bár lehet, hogy csak k...va nagy szerencsénk van.
Idén pont ez működik. Nem a legjobb a védelmünk, két támadó szellemű szélső bekkünk van, a kh-k nem mutatnak hatalmas szereléseket, igazán magabiztos játékot (talán masch-ot kivéve), Bravo sem védi ki az ellenfél szemét mégis magasan a legkevesebb gólt kaptuk a ligában. És lehet mondani, hogy kiscsapatok így meg úgy, de a csodavédőkből álló Real, a betonvédekezésű Atletico, mind dupla annyi gólt kaptak ugyanezektől a csapatoktól. De említhetnénk a Valenciat, Sevillat, ha az élmezőnynél tartunk.defender3 írta: Addig amíg a csapatból 5-en védekeznek addig örüljönk a bajnoki 2. helyezésnek a BL-ben meg a legjobb 8-nak. És nem a védelemmel van a legnagyobb gond hanem a csapat szintű védekezéssel.
Hát, még ha nem is ezekkel a szavakkal mondanám, de valóban fel lehetne hozni pár srácot az ifiből..zola8787 írta:Majd feljönnek a B-ből a niggerekÉn támogatom (Főleg Ié-t).
Mondjuk a csapatszintű védekezésre az utóbbi 2 meccsen - mióta Lucho újított kicsit - egy rossz szót nem lehet szólni..defender3 írta:Addig amíg a csapatból 5-en védekeznek addig örüljönk a bajnoki 2. helyezésnek a BL-ben meg a legjobb 8-nak. És nem a védelemmel van a legnagyobb gond hanem a csapat szintű védekezéssel.
Addig amíg a csapatból 5-en védekeznek addig örüljönk a bajnoki 2. helyezésnek a BL-ben meg a legjobb 8-nak. És nem a védelemmel van a legnagyobb gond hanem a csapat szintű védekezéssel.barlacy írta:Nem tudom, ki hogy van vele, de ha Montoya megy, márpedig úgy tűnik igen, akkor Vermalen
harcképtelensége ill.Alves távozása ismét előállítja a régi nótát: mi lesz a védelemmel?
persze, lehet így is nézni. De könyörgöm: ha Alves elmegy a retkesbe, akkor ki fog játszani helyette? Ki lenne jobb opció? Douglas, akiről még egy rohadt fotót sem közöltek sehol? Adriano, aki balhátvéd? Vagy Montoya, aki ha lehetőséget kapott, akkor bizonyított.visca el barca írta:mi lenne? verma meg montoya eddig se játzott egy percet, sem, egyik sem egy nagy érvágás.barlacy írta:Nem tudom, ki hogy van vele, de ha Montoya megy, márpedig úgy tűnik igen, akkor Vermalen
harcképtelensége ill.Alves távozása ismét előállítja a régi nótát: mi lesz a védelemmel?
Majd feljönnek a B-ből a niggerekvisca el barca írta:mi lenne? verma meg montoya eddig se játzott egy percet, sem, egyik sem egy nagy érvágás.barlacy írta:Nem tudom, ki hogy van vele, de ha Montoya megy, márpedig úgy tűnik igen, akkor Vermalen
mi lenne? verma meg montoya eddig se játzott egy percet, sem, egyik sem egy nagy érvágás.barlacy írta:Nem tudom, ki hogy van vele, de ha Montoya megy, márpedig úgy tűnik igen, akkor Vermalen
Jah, gondolom mennyire őszintén örülszDecima írta: Örülök, hogy örültök. De az utóbbi időben az egyetlen jobb meccsetek volt, és ha a meccs előtt fogadni kellene megint akkor megint inkább arra tennék, mint erre az 5 - 1-re. Nem ez volt a valószínű. A jövőhét már többet mond majd, ha ott is sima lesz kezdhettek bizakodhatni. Az összes keményebb ellenféllel szemben szenvedtek, szóval óvatosan!
Őszintén szólva én nem számoltam, hogy CR hány tizit rúgott be. Csak egyről tudok.Chino írta:Mondjuk Neymar rúgott 11 akció gólt (csak pontosítás kedvéért) Cr 14-et (csendesen megjegyezve kevesebb idő allatt). Lehet mondni, hogy a tizenegyes is ugyanolyan gól és elvitatni sem akarom, de azért így már nem is mutat olyan hatalmas különbséget. Legalábbis nem kell annyira verni a mellett, hogy Cr mennyit rúgott.Vakmacska írta:
És lehet, hogy orrnehéz a Barca, de nem egyénközpontú. Mindhárom támadóban benne van a folyamatos gólveszély és egyre inkább érzik egymást. Neymar meg Messi oda-vissza adogatják egymásnak a gólpasszokat.
Suareznek persze, hogy nem ízlik a szélső poszt, mert nem ott játszik. Ha Messi beindul középre nyilván helyet cserélnek, de alapvetően a helyén van az uruguayi. Mellesleg a Poolban sem igazi középcsatárt játszott, mint mondjuk Ibra.
A Real és a Barca nehéz ellenfeleiről pedig annyit, hogy a Madrid összesen kettőt játszott. Egyiket nyerte, másikat vesztette. Szóval arra sem kell verni a mellett. Ez nyilván nem az ő hibájuk, mielőtt bárki ezzel jönne. Ha a Poolt mondjuk a nehezekhez számoljuk, akkor az Ajaxot legalább annyira oda lehet venni, akiken mi is gond nélkül átléptünk.