Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csak pár dolog, amit máshogy láttam.danianevem írta:Holtodiglan (Gone Girl)
Fincher nálam +1-ről indul, maga film az alakítások és az atmoszférája miatt 8/10. Viszont logikailag nagyon durva és rossz hullámvasút, az első kb. 100 perc zseniális, a maradék kb. 40-re teljesen szétcsúszott nálam...A moziban láttam anno, kicsit keserű szájízzel, akkor nem pörgettem annyira az agyam rajta, gondoltam Fincher-film, ilyeneket nem hagynak megmagyarázatlanul. Újrázás után már úgy látom, hogy igen...
Ment egy privát üzenet.Normandia írta:Kérnék segítséget kedves fórumtásaim!
Tud valaki olyan linket vagy bármit, ahol meg tudnám nézni a Magyarok a Barcáért filmet. Annyira szeretném megnézni, de errefelé nem vetitik, vagy nem propagálják.
Hiába vadászok egyszerűen nem találom meg csak a bemutatókat.
Tényleg, a 12 majom is ilyen, és milyen jó film.P.U.Y.O.L. írta:Amúgy nekem a 12 Majom ugrott be elsőre, miután ezt megnéztem. Szerintem arra hajaz a leginkább...
Megnéztem én is. Ugyan ez a fő problémám.danianevem írta:Időhurok
Így másnapra amit meg én nem értettem meg.![]()
Óriásivisca el barca írta:
davi10 írta:
Időbűnök
6/10
Ehhez csak annyit hogy az eredeti háromba sincsenek már klónok. A felszerelés hasonló, de már önkéntesek vannak.visca el barca írta:, a rohamosztagos miért néger stb stb.
ugyanolyan összecsapott film mint a lüszi. 3 órás gigaprodukciót kellett volna mindkettőből csinálni.messideco írta:Transzcendens
Ismét érdekes felütés, de aztán gyakorlatilag nézhetetlen. Ez az erőltetett romantikus, majd akció szál nagyon nem tett jót a filmnek. A-listás sztárokkal illett volna valami nagy durranást kihozni, de egy kissé káosz uralkodott a filmben, talán minden szinten. Kb. olyan volt mint a kampány, sokat ígért, de nem valósított meg szinte semmit belőle...