Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Erre komolyan kíváncsi vagyok, a játék melyik elemében volt szerinted jobb Busi ma, mint Masch? Az egy szem gólon kívül..barlacy írta:Sok labdát elszórt Masi,viszont Busi nekem tetszett.
ehhez még hozzálehet nyugodtan adni piquét, és mascheranot, miattuk nem volt még több helyzete a valenciának. plusz messi, és busquets szinte egyetlen jó megmozdulását az utolsó percben, mert azért bravo akármennyit is véd, ő a meccset megnyerni nekünk nem tudja, csak ikszre hozni.Deus írta:Ez 100% Bravo -é a meccs. Senkimásé. Neki köszönthetjük a 3 pontot.
én nem az arcukat néztem, inkább azt, hogy az elveszett labdákra milyen hévvel mentek, ami miatt legtöbbször simán kipasszolták őket, vagy csak egy egyszerű csellel elmentek mellettük. ha a mák alatt azt érted, hogy ők is simán nyerhettek volna, de most nekünk jött össze, azzal egyetértek, de a mákért is tenni kell. például az utolsó öt percben már csak nekünk lehetett mákunk, mert ott már eléggé nyomtunk, ők meg teljesen hullák voltak már.JanPieterzoon írta:Én sajnos nem tudok egyetérteni ezzel, a legtöbb játékos arcán nem nagyon láttam a küzdés jeleit. Én inkább úgy láttam, hogy szimplán mákunk volt egy szöglet utáni kavarodásból
Én sajnos nem tudok egyetérteni ezzel, a legtöbb játékos arcán nem nagyon láttam a küzdés jeleit. Én inkább úgy láttam, hogy szimplán mákunk volt egy szöglet utáni kavarodásbólkristop írta:úristen, a valencia közelebb volt végig a győzelemhez, de küzdésből ötös
Pff, ez miért kell? Szerintem egy ilyen győzelem után be kellene húzni fülünket-farkunkat, egyáltalán nem érdemeltünk győzelmet, nem volt kidolgozott helyzetünk kb. Persze jó, hogy behúztuk, de azért több alázat jó lenne...Roniee21 írta:Na végre.... csicska valencia