defender3 írta:Örülök annak, hogy vannak páran akik még reménykednek abban, hogy beválik. Én személy szerint egy újabb bukást jósolok és ezt már akkor gondoltam amikor megszereztük, otthon ezt mondtam apámnak aki azért elég reálisan látja a dolgokat. Azok amiért én így gondolom:
1. Életkor: 24 évesen szereztük meg amikor már kész játékos ami után már nagyon sokat nem fog fejlődni.
2. Érdeklődés iránta Európából: egész addig míg le nem igazoltuk nem is nagyon tudtunk róla vagyis nem több mint egy tucatjátékos.
3. Időhúzás ami vele kapcsolatban megy: már majdnem fél szezon óta itt van és még azt mondják, hogy idő kell neki. Ennyi idő rég elég volt ahhoz, hogy bebizonyítsa, hogy mit is tud.
4. Az eddigi 2 meccsén nyújtott teljesítmény: Lehet itt azzal jönni, hogy meccshiány meg hasonlók. Montoya se volt meccsben a Bilbao ellen mégis a csapat egyik legjobbja volt. Ő meg jócskán átlag alatt teljesített. A kb NB1-es szintű Huesca ellen se volt valami meggyőző a teljesítménye.Örülnék ha nem lenne igazam de erre nem látok túl sok reményt.
Én nem védeni akarom, de vannak dolgok amiket szerintem rosszul látsz. Itt van alig 4 hónapja és igen idő kell neki. Főleg, hogy sérült is volt. Az, hogy az edzéseken ott van, még nem jelenti azt, hogy van ideje beilleszkedni. Gyakorlatilag másfél meccset játszott, az egyik ráadásul olyan volt amikor az egész csapat an block sz..r volt, nem lógott kifelé. Olyan nyomás van szerencsétlen gyereken, ami biztosan kihat a pályán nyújtott teljesítményére. A Huesca ellen is látszott rajta, hogy mindig a biztosra megy, nem mer necces szitukat bevállalni, mert tudja, hogy minden mozdulatát árgus szemek figyelik. Elég egy rossz megmozdulás és a keresztvizet is leszedik róla, ahogy az lett is.
Nem egy világsztár ez egyértelmű, de nem vállalok szerintem túl nagy kockázatot, ha azt mondom, hogy egy stabil ember lehet belőle, hozhatja hosszútávon azt, amit mondjuk Adriano. Még egy Alvest nem nagyon fogunk találni. Egyrészt olyan szintű nem is igazán van, másrészt megszerezhetetlen.
Én is jobban szeretném, ha Montoya játszana, de fogadjuk már el, hogy LE nem vele képzeli el a csapatot. Ez már régóta kiderült, de még mindig azon rúgózik a fél fórum, hogy miért nem Montoya játszik.
Én nem tartom rossz játékosnak a brazilt, ennyi idő után nem lehet olyan sok dolgot leszűrni. Persze nem világklasszis, ez kiderült, de nem is egy Oleguer. Ha hoz egy stabil teljesítményt, visszaér védekezni és a támadásokat is úgy-ahogy segíti én elégedett leszek. Nem lesz a jobb oldalunk a csapat legnagyobb erőssége, de mindenképp előrelépés lesz.
Amúgy meg hatalmas hendikep-el indult a srác, még mielőtt labdába ért volna, más szidta mindenki.
Ha mondjuk igazolhatnánk egy Piszczeck-et, aki fel is röppent én is azt mondanám, hogy menjen a brazil padmelegítőnek, de nem kéne zsigerből utálni, mert eddig nem igazán adott rá okot.
Nem tőle kéne várni, hogy mondjuk egy Malaga szintű meccsen ő emelkedjen ki és vigye hátán a csapatot.
Az meg kit érdekel, hogy nem áll érte fél Európa sorba.