Slither írta:Cumbee: erdekel meg a NBA1.hu Dynasty Ligaban az egyik roster hely? Te lennel a kov jelolt ha a felkert embernek nem kell. Ez a kerete:
Devin Harris Dal - PG,SG
C.J. Miles Ind - SG,SF
Sergey Karasev Bkn - SG
Carmelo Anthony NY - SF,PF
Jeff Green Bos - SG,SF
Al Jefferson Cha - PF,C
Mason Plumlee Bkn - PF,C
Rudy Gobert Uta - C
Enes Kanter Uta - PF,C
Thomas Robinson Por - PF
Darrell Arthur Den - PF,C
Kevin Seraphin Was - PF,C
Asszem lesz lehetoseg amnesztiara. Ha Cumbeenak nem kell mas erdeklodo is jelenkezhet.
Köszi a lehetőséget, agyaltam rajta, de passzolom. Anno amikor volt róla szó, végigolvastam az ottani fórumot, csak nem tudtam írni, mert a jelszóemlékeztető nem akarta elküldeni amit kell, fejből meg már nem volt meg a jelszavam.

De nem is baj igazából, mert a fórum végigolvasása után rájöttem, hogy bár nagyon jól, élethűen van összerakva a szabályzat, de ennek köszönhetően nagyon bonyolult is és eszméletlen sokat kell vele foglalkozni. Jelenleg pedig még ezzel a 3 NBA-s ligámmal sem foglalkozok a csapatállításon kívül semmit amiben vagyok, még egy már végképp nem férne bele.
]Arról nem is beszélve, hogy olyan tré ez a csapat, hogy kb 4 év lenne rendbe rakni.
De nem ez a fő szempont, tényleg csak az idő hiány miatt nem vállalom be. Amúgy érdekes lehet.
u.i.:
Game az első ajánlatodnál nem küldtem countert, csak válaszoltam. Azt megkaptad? Csak hogy tudjam, hogy itt működik-e az, vagy counterezni kell. A 2. sem hozott lázba, jelenleg még nem ugrálok, a high upside játékosaimat még megtartom. NFL szezon után majd nekiülök és elemezgetek kicsit itt is, addig ha nem fut be visszautasíthatatlan ajánlat, akkor szerintem csak csapatot állítgatok.