Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
Nem véletlenül hozta le Rakiticet és Busquetset. Xavi szerintem ma gyengén játszott , nem lett volna oka fenn hagyni , egyértelmű , hogy Rakiticet akarta pihentetni. Busi pedig kihagyhatatlan LE-nél szóval ez ennyi.palesz77 írta:Azért ebbe ne legyél olyan biztos, nem lepődnék meg ha Rakitic helyett Xavi kezdene, mostanában ő kapja a rangadókat..S.Agüero írta:Tuti, ezzel a kezdővel állunk fel:
MAtS - Adriano ; Bartra/Mathieu ; Masch ; Alba - Busi ; Rakitic ; Ini - MSN
Plusz jöhet ugye a veb által is említett váratlan, mondjuk egy Bartra-Masch-Matyi-Alba védősor. Luchonál nem lehet biztosra menni..
+1. Épp ezt akartam írni.S.Agüero írta:Xavi ma 90 percet játszott, nem fog kezdeni szerdán.
Ha tényleg a Busi - Xavi - Ini középpályával állunk ki akkor borítékolható, hogy kikapunk.palesz77 írta:Azért ebbe ne legyél olyan biztos, nem lepődnék meg ha Rakitic helyett Xavi kezdene, mostanában ő kapja a rangadókat..S.Agüero írta:Tuti, ezzel a kezdővel állunk fel:
Azért ebbe ne legyél olyan biztos, nem lepődnék meg ha Rakitic helyett Xavi kezdene, mostanában ő kapja a rangadókat..S.Agüero írta:Tuti, ezzel a kezdővel állunk fel:
Háát igen, bár én MAtS helyett inkább Bravot játszatnám még, cserébe megkapna 1-1 bajnoki mérkőzést, legalább addig se esik ki a formából februárig.S.Agüero írta:Tuti, ezzel a kezdővel állunk fel:
Egyedül a védelem lehet kérdéses, de remélem, Bartra kezd.![]()
Szerintem egy meglepően meggyőző győzelem lesz, 3-1 a tippem. Nyerni kell.
visca el barca írta:sőt, sztem suarezt is kihagyja. láthatóan kínlódik, nem lennék azon sem meglepve ha pedrókát játszatná a védekezés miatt...

Lavezzi nincs, de figyeld meg, hogy nem is fog játszani. Matuidi-Verratti-Motta középpálya fog felállni a Cavani-Ibra-Lucas hármassal. Cavanival azért nem lesz egyszerű...visca el barca írta:minden derbin húzott valami baromságot ami nem jött be, nem lennék meglepve ha bevállalná bartrát... lavezzi nincs tul nagy formában, talál elbírna vele....

Bartra: "playing as right back? I do what the coach asks me. It's a position I like, i played there in training."messideco írta:Mindegy, nézhetjük Adrianot Lucas ellen égni.Jó lesz a második hely, jöhet majd a Bayern. Vagy a Chelsea...
Mondjuk a tegnapi játéka alapján Adrinaoval se járunk jobban.defender3 írta:Most akkor kezdhetünk reménykedni, hogy Adriano ne sérüljön meg jövő hétig.
Juve szerintem azt játszaná, amit az Atlético szokott ellenünk, ami nekünk nem ízlik.Bob_Marley írta:Ez akkor sem áll nekem össze. Juventus pl nagyon sebezhető, Evra-Lichsteiner . Cityt meg tavaly is "lerendeztük". Nálam egy Shaktar sokkal veszélyesebb mint bármelyik másik.S.Agüero írta:Úgy értettem, hogy ellenünk az ő játékuk mennyire feküdne nekünk.
Ez akkor sem áll nekem össze. Juventus pl nagyon sebezhető, Evra-Lichsteiner . Cityt meg tavaly is "lerendeztük". Nálam egy Shaktar sokkal veszélyesebb mint bármelyik másik.S.Agüero írta:Úgy értettem, hogy ellenünk az ő játékuk mennyire feküdne nekünk.